Рускините от Сопрано у нас

Концертът на женския състав от Хор Турецкий е на 22 април
Обновена: 21 апр 2015 15:00 | 21 апр 2015 14:20, Петя Славова
1
Рускините от Сопрано у нас
Снимка: BG Sound Stage

Най-доброто от руската и славянска музика, както и вечните хитове от последните три десетилетия са подготвили за българската група рускините от Сопрано.

Концертът им е на 22 април в зала 1 на НДК, а на следващия ден ще се появят и във Велико Търново. Дамите са под диригенството на Михаил Турецкий, известен от мъжката формация Хор Турецкий, който гостува у нас миналата година.

Всяка от певиците на Сопрано притежава различен тембър и внася в хоровото единство свой собствен почерк, отбелязват организаторите. Обединени, момичетата от Сопрано правят изключително зрелищен спектакъл – с песни, танци и свирейки на различни музикални инструменти.

Дамите са включили в репертоара си у нас любимите на няколко поколения ретро шлагери – руски, украински, еврейски, арменски. Публиката ще пътешества през обичани песни като „Bamboleo“, „Турския марш“, „Адажио“, „Танго на разбитите сърца“. „A Chi Mi Dice“, „Mamma Maia“, „Рио-рита“, „Один раз в год сады цветут“ и „Течет Волга“, „Посмотри, какая красивая“, „Ромашки спрятались“ и много други.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: сопранохор Турецкий
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари