Радост и вълнение във влака на БДЖ – "ЕнтърТрейн"

Бургас в очакване на двучасовото шоу на Роби Уилямс
7 авг 2015 14:54,
23
Радост и вълнение във влака на БДЖ – "ЕнтърТрейн"
Снимка: bgonair.bg

Бургас се готви за най-мащабното събитие на годината. Супурзвездата на британския поп Роби Уилямс ще изнесе за първи път в кариерата си двучасово шоу на плажа, което е част от световното му турне.

Рано тази сутрин фенове на музиканта потеглиха за Бургас със специален влак, наречен "ЕнтърТрейн". В него се повози и репортерът на България он ер Борислав Петров.

За 7 часа феновете на Роби Уилямс, които ще се движат в този така наречен от БДЖ - "ЕнтърТрейн", ще пристигнат в Бургас.

Феновете на певеца са в еуфория и са се подготвили за едно наистина грандиозно шоу. Някои от тях дори запяха Let Me Entertain You.

"Страхотно е, че от БДЖ са се постарали да организират този по-интересен транспорт за нас. Ще бъде нещо по-различно", коментира момиче от "ЕнтърТрейн"-а.

"Железопътният транспорт е най-екологичният транспорт. И се опитиваме да привличаме нови и млади клиенти при нас. И с нова визия за жп транспорта да създадем и малко положителни емоции. Решихме купонът да започне още от София", обясни Димитър Костадинов, управител на БДЖ.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.