Джо Лин Търнър с мечта: Да живея в Беларус!

Не се чувствам комфортно в САЩ, сподели легендата на Rainbow
12 авг 2015 20:30, Красимир Ангелов
18
Джо Лин Търнър с мечта: Да живея в Беларус!
Снимка: Reuters

Легендарният американският рок музикант Джо Лин Търнър, бивш вокалист на групите "Deep Purple" и "Rainbow", изрази публично своето желание да се пресели да живее в Беларус, съобщи БТА.

"Планирам да се преселя в Беларус, ако Александър Лукашенко разреши. За съжаление, не се чувствам комфортно в САЩ, не съм съгласен с политическите решения. Тази страна сега не е същата, в която ме отгледа баща ми. Намерих си нов дом в друга част на света", каза музикантът пред журналисти в Симферопол.

Джо Лин Търнър разказа, че жена му е рускиня и именно тя го е подтикнала да предпочете Беларус пред САЩ.

През близките дни музикантът ще изнесе концерт във Феодосия, Севастопол и Ялта. По време на изявите в Крим ще му помагат руски музиканти.

След посещението си в Крим Джо Лин Търнър иска да напише песен за истината, свободата и силата. "Рокендролът живее в нашите сърца и души. Ако истината умре, тогава рокът наистина е мъртъв", категоричен е музикантът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 8 години
Балансът се изменя пред очите ни. Щатите вече са абсолютната дистопия - ционацитата я превърнаха в огромен концлагер от комунистически тип, както те си знаят и умеят.Ако ще 100 пъти да нападнат Русия и Китай (както вчера), няма да спрат ходът на историята.
14
0
 
1
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Тоя Дийн Рийд навремето сви гаджето на бате Гойко Митич, дали се е самоубил, или са го самоубили все тая. Най-вероятно е паднал дрогиран в езерото и се е удавил! Нищо кой знае колко мистериозно...
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е , че на кой не му се живее в Беларус вместо САЩ? И Жерар Депардио му се живее в Русия и поживя 3 месеца даже. Всеки го тегли към хубавото!
12
1
 
13
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Още един ПИЧ!
11
10
 
4
 
! Отговори
Русчо преди 8 години
Прав е човека-нека следва мечтите си. Сигурно ще зареже милионите си натрупани от гадния капитализъм. В Белорусия така и няма да му трябват-стига му любовта на хората. Ако пък му потрябват джобни-с Кобзон могат да заформят нещо вървежно за региона.
10
2
 
17
 
! Отговори
arbalet преди 8 години
Ами прав е.Омръзнало му е да гледа как всеки цветнокож има безкрайни права, а белите хора са потискани и претопявани.В Беларус ще е ОК.
9
0
 
15
 
! Отговори
vbnm преди 8 години
Не се излагай, Джо, ела в България! Пък в замяна на Обама ще изпратим всичките му Азовци, Николети, Преслави, Мреслави и прочие ***, да види хубаво ли е!
8
19
 
6
 
! Отговори
някой преди 8 години
Ето какво значи да изперкаш на стари години!
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нема ли да го плювате като Депардийо ся ?
6
13
 
11
 
! Отговори
spomen преди 8 години
Преди доста години и Анжела Дейвис/член на ком.партия в САЩ/ не можеше да живее в САЩ и отиде в СССР,но доколкото помня доста бързо се върна в САЩ.Защо ли?
5
2
 
22
 
! Отговори
DraemTheater преди 8 години
Джо,ела в България.По добре е тук.Имаме Пирин,Рила,Родопи,Стара планина,Черно море.В Каварна рокът е на голяма почит.И не само в Каварна."Long Live Rock 'n' Roll"
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес говорих с англичани от Лондон, била са навсякъде по света имат роднини в САЩ, Нова Зеландия, Австралия .. определят щатите като едно голямо предприятие в което хората единствено работят, борбата за оцеляване е жестока и на никой за никого не му пука. Ако си болен и нямаш пари - умираш, ако катастрофираш и се нуждаеш от операция но нямаш застраховка или е малка и не покрива операцията - умираш. Казаха, че там живот няма и Европа е несравнимо по-добро място за живеене, дори България е ОК.
3
17
 
17
 
! Отговори
123 преди 8 години
Да се маха ,колкото се може бързо от тази измислена страна сащ! И на сащ й се вижда краят! Няма да остане безнаказана за престъпленията ,които е направила срещу Русия,България,Сърбия и още други страни от Южна Америка.Не съм почитател и на тоя рок "певец".който иска да си живурка спокойно .Беларусите не са прости като нас,българите и няма да позволят на някои други народи да лентяйстват в собствената им страна,за сметка на населението си.
2
1
 
18
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Няма виза
1
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А що не в Русия?