Джони Деп в "Холивудски вампири"

В групата участват още Алис Купър и Джо Пери
Обновена: 13 авг 2015 16:47 | 13 авг 2015 15:17, Петя Славова
0
Джони Деп в "Холивудски вампири"
Снимка: архив, Reuters

Актьорът Джони Деп ще свири и пее на живо заедно рокаджията Алис Купър и китариста на "Аеросмит" Джо Пери. Триото, подвизаващо се като "Холивудски вампири", оповести два концерта през септември, предаде Асошиейтед прес.

Билетите за шоутата на 16 и 17 септември в прочутия нощен клуб "Рокси" в Западен Холивуд ще бъдат пуснати в продажба в петък, пише БТА.

В началото на тази година беше оповестено, че Алис Купър възкресява "Холивудски вампири" заедно с Джо Пери и Джони Деп. Името е заимствано от наименованието на групата на пиячите, която Купър сформира през 70-те години на миналия век заедно с други известни рокаджии и любители на чашката - Джон Ленън, Ринго Стар, Кийт Муун, Хари Нилсън, в лосанджелиския бар и грил "Рейнбоу".

Така ще се нарича и албумът, включващ сътрудничества с Пол Маккартни, Дейв Грол, Джо Уолш, Слаш, Брайън Джонсън и други, който групата ще издаде на 11 септември.

Част от средствата от продажбата на албума "Hollywood Vampires" ще бъдат предоставени на фондацията "Мюзикеърс". Организацията е основана през 1989 г. от американската Национална звукозаписна академия, която присъжда наградите "Грами", за да помага на музиканти с проблеми от финансово, медицинско или друго естество.

В края на септември групата "Холивудски вампири" ще участва на фестивала Рок в Рио, Бразилия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари