4000 заобичаха още повече Ella Eyre и Rudimental

Певицата остави сърцето си в София
Обновена: 13 сеп 2015 18:16 | 13 сеп 2015 18:16,
12
4000 заобичаха още повече Ella Eyre и Rudimental
Снимка: Facebook

Партито на Ella Eyre и Rudimental очаквано беше определено като едно от големите концертни събития на годината. Истината е, че очакванията бяха напълно оправдани.

Британците дойдоха за първи път у нас и можем спокойно да твърдим, че това се случва на върха на славата им.

Въпреки че имаше предварително обявено по часове кой DJ кога излиза и кога точно ще се появи Ella Eyre, а после и Rudimental, бяхме убедени, че това са по-скоро ориентировъчни часове. Но не – всичко беше спазено до минута, което няма как да не ни впечатли. Добре помним концерти, където хедлайнерът е закъснявал с до 2 ч. Тук Ella дойде точно в полунощ и взриви залата, колкото и да мразим клишетата.

Публиката, въпреки че обичаше певицата и преди идването и у нас, я заобича още повече – британката се появи с българското знаме, а такова раздаване на сцената и общуване с публиката, рядко сме виждали. 4000 души пяха с нея If I Go, Good Times, Together, All About You, Even If и разбира се Waiting all Night.

Rudimental надградиха над това, което беше оставила Ella, със здрав DJ сет. И те зарадваха публиката с българско знаме.

Мястото на партито беше Интер Експо Център, за което почти със сигурност можем да кажем, че ще се утвърди като локация за такива събития. Преимуществата му пред вече познатите ни зали са много. Мястото, съчетано с перфектна организация, направиха събитието още по-хубаво. А няма как да не се спомене организацията, защото малко или много сме свикнали да има проблеми. Тук такива нямаше.

Въпреки дългата опашка, извиваща се още в локалното на Цариградско, изнервени хора нямаше, просто защото влизането ставаше бързо. Вътре в самата зала напитки се купуваха с предварително заредена карта. Това вече сме го виждали и на други събития и въпреки първоначалните резерви, които имахме, вчерашното парти доказа, че това е работещ вариант, в който барманите не търсят дребни, пари не се крадат, няма и опашки за напитки. Единственият минус – на баровете не се предлагаше бира, но това да е проблемът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
СТОЯН преди 8 години
КОИ СА ТИА?!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и докато Ела пя, България се ислямизираше с невероятни темпове
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напомня на Ейми Уайнхаос, ама е далече от нея. тази има много писклив глас.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз лично не очаквах толкова много хора да дойдат. Дано това даде пример и дойдат в България и други наши любими изпълнители от Англия като Jess Glynne и Years & Years.
3
0
 
2
 
! Отговори
Алов преди 8 години
Ами как се е прибрала без сърце
2
0
 
8
 
! Отговори
Илиян преди 8 години
И кое беше спазено ? Тя беше 40 мин,а онези двамата 1.40 . Пълна трагедия със звука и пеенето се губеше. Не се предлага бира. Паузи между отделните артисти по 15-20 мин
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ега ти хвалебствения текст за хора, които трудно може да се нарекат музиканти. Толкова са известни,че чак трябваше да ги търся в интернет.