Дупето на Гери-Никол боде очи, а 12-годишните майки?

Агенцията за закрила на детето, СЕМ... пак проявяваме избирателен морал
Обновена: 30 ное 2015 11:04 | 30 ное 2015 09:00, Александър Попов
200
Дупето на Гери-Никол боде очи, а 12-годишните майки?
Снимка: Булфото, архив

17-годишната Гери-Никол удари джакпота, след като и институциите се заеха с втория й клип "Момиче като мен". Още с появата на видеото започнаха негативните коментари как е възможно на тази възраст да ни набива в очите задните си части, а гримът на лицето й да бъде като на труженичка на Околовръстното.

Клипът наистина е безвкусен, не й подхожда на годините, но пак демонстрирахме избирателен морал.

Държавната агенция за закрила на детето ще поиска Съветът за електронни медии да спре излъчването на клипа като мярка за защита на децата от вредно или неблагоприятно за тяхното развитие медийно съдържание.

"Показването на сцени, в които дете е обект на сексуално желание, е неприемливо и не следва да бъде толерирано, независимо от родителското съгласие", са категорични в агенцията.

Преди година се направи опит да бъде ограничено и видеото на Мария Илиева и Криско - "Видимо доволни". Тогава СЕМ се намеси три месеца по-късно, когато клипът вече бе гледан над 8 млн. пъти. Сега е същото - "Момиче като мен" се радва на огромен интерес в интернет, телевизиите го въртят с по-голяма сила, отколкото самата Гери-Никол върти задни части в клипа.

За да излезе това видео са се съгласили родителите на девойката, което си е проблем на самото семейство. Кога ще разберем, че музиката отдавна не играе ролята на възпитател. Ако няма възпитание у дома или в училище, нито Криско, нито Гери-Никол ще те възпитат.

Горчив привкус обаче оставя намесата на Държавната агенция за закрила на детето. Ако това беше тяхна обичайна позиция бих станал на крака да им изръкопляскам публично. Но къде са те, когато има насилие в домовете? Къде са те, когато медиите се надпреварват да излъчват в емисиите си поредната 12-годишна пикла, която е станала майка?

Да, невръстните майки в голямата си част са ромки, които закон не ги лови. Къде е агенцията да обясни на останалите подрастващи, че няма как да бъдеш майка, когато си на възраст, в която още подсмърчаш в полите на майка си. И тези случаи са още по-крайни, защото тук става чисто и просто за източване на държавни пари.

Агенцията за закрила обаче хич не е активна тогава. Виж, за Гери-Никол ще се напрегнат за малко повече шум. Тя обаче нито е тръгнала да краде, нито да бяга от родителите си. нито да ражда непълнолетна.

Иначе видеото на самата Гери е тъпо и това ще си бъде за нейна сметка. Визията й на кифла също си е неин избор, може би и на родителите й.

На музикалната сцена от години чалга дивите налагаха голотията като качество №1 на техните клипове, задник въртя и каката на Гери-Никол - Мария Илиева. За свеотовния шоубизнес да не говорим. Ники Минаж печели награда след награда, а в нейните видеа - едно меко казано огромно дупе заема 3 минути от вниманието на зрителя. Ако пък Майли Сайръс вземе да дойде за концерт у нас - Държавната агенция за закрила на детето направо ще се самозакрие.

Но нека като се правим разлика между шоубизнес и възпитание. Като сме толкова големи моралисти СЕМ да забрани и интервюта с дадени политици, защото те ни подлагат на много по-голям психически тормоз. Само да припомним, че в парламента влезе личност като Ана Баракова, която позира в социалните мрежи с тигрови потничета, "мьека", разхожда се с карта в ръка в София, защото не знае забележителностите, а прическата и визията бяха най-важни преди да положи клетва в НС. А това е много по-опасно от задния изглед на Гери-Никол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: Гери-Никол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
51
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подрасваща пачъ
97
8
 
57
 
! Отговори
SS преди 8 години
Бих я опраскал. Малка ли? На майка си гащите носи.
96
8
 
83
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
Не знам защо, но никой не се занимава със софтпорно канала планета пайнер, а налетяха само на това момиче
95
10
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да вземе да прави редовно клекове, а не само за клипа! Тогава няма само да боде очи дупето й, но и ще чупи вратове! ;-) Иначе е чаровно момиче, но за песента няма да пиша! :)
94
49
 
12
 
! Отговори
Jj преди 8 години
Гледах липа - наистина и се вижда газъ - за 17 годишна малолетна не е добре и май е противозаконно.Нека да хващат и раждащите под 18 години и да ги вкарват и тях в затвора и приятелите им.
93
54
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас,тая на 17г изглежда като 30 годишна лелка,раждала два пъти.Дирника и е два декара.Представям си как ще изглежда на 30.Макар да си падам по "агнешко",не виждам нищо възбуждащо в нея.
92
44
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кви къси крайници има и голяма глава. Но като цяло е симпатяга. Иначе това си е чист пи-ар. Не за 1ви път се случва на Криско! ;)
91
45
 
44
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Значи СЕМ не се занимава с Турските сериали които от години Ислямизират Българското население и ни запознават с тяхната култура и ценности ,които доказано са вредни за света ,а се захванаха с клип на песен .Да се разформирова тази продажна мафия СЕМ
90
28
 
29
 
! Отговори
Канадец преди 8 години
Абе то и Фреди Меркюри се разголваше на сцената ама тука децата във първи клас още знаят да пеят "we will rock you". Това са 2 поколения след него вече. А да видим Гери-Никол кой ще я пее през 2050-та.
89
47
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има мощни бутове :)
88
46
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, големичко е.
87
51
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проституткитее по пътя за Русе са облечени с повече вкус и стил от това момиче, което не ги прави по-малко отвратителни. А иначе явно момичето е красиво, може и да пее, но направо са го осакатили с тези облекла. Някаква гротеска!
86
49
 
13
 
! Отговори
пак шонката преди 8 години
И не- не завиждам на това заблудено дете и родителите му, щото и това се чу. Съжалявам ги че свалиха летвата, тръгват с много нисък гард, ниска летва и нищо чудно скоро да пее поп-фолк, а това си е падение, но ще е логично за развитието й. Хаби се и най-важното- СЪЗДАВА АНТИПАТИЯ КЪМ СЕБЕ СИ, ако днес я гледат за сеир, то утре ще угасне звездата й и ще казват за нея нещо от рода - оная гъзестата, дето припяваше на еди кой си...щото с това ще се запомни, НЕ С ДРУГО!
85
50
 
14
 
! Отговори
pioner преди 8 години
Да залеем Ю-туб с жалби за детска порнография
84
51
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази кукумявка откъде изпълзя? Май нещо много насериозно се е взела като ми се кълчи като онези питеци от усата...Марш в първи клас п.ик.ло!
83
54
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журналята,много сте зле!"Статията" е мега зле,заглавието не е поставено коректно,въобще...трагедия!Заглавието трябва да е "Дупето на Гери-Никол боде очи И 12-годишните майки",а не "Дупето на Гери-Никол боде очи, а 12-годишните майки?"
82
15
 
58
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Ми дупето си е нейно, като иска - ще си го клати.
81
55
 
24
 
! Отговори
pioner преди 8 години
Баща й дали масторбира като и гледа клипа
80
45
 
13
 
! Отговори
Плам преди 8 години
Вие като гледам демонстрирате и избирателна съпричастност в тия статии..За официален източник като dnes.bg, хич не е професионално да се натрапва пристрастност и да се настройва аудиторията.Кой въобще ги пише тия некадърни аматьорски поръчкови статии,не знам. Към автора- вземи се замисли кои са нещата които влияят на тийнейджърите. Да,миличък- онова,което се вижда,налага,натравпва. Именно разгулното поведение на тая симпатяга.А сега се замисли колко още от ония 12 годишни ще има заради него..
79
13
 
14
 
! Отговори
Мдааа преди 8 години
На лилип?тчето КристияН Бибиян му провървя и избута Марчето от скамейката на факторо.Криси стана фактор след като Миро го намаза с миро и го направи звезда. Градацията е удивителна. След дългогодишната и вече застаряваща к?рвиета Илиева, е време за нова плът. Добре му се получават нещата на Крисито. Играч е. Гледам я тая и се чудя ЧуЕк, видя ли й зейнала паст? Няма такава уста чуЕк. Тази може да л?пне всичко. А дир-ника й е готов за далавери. Алал вера, алал вера, када можеш тако.... шиб, удри!