Лиъм Галахър спира с музиката

"Мога да напиша 25 парчета, но всички те ще бъдат боклук!"
17
Лиъм Галахър спира с музиката
Лиъм Галахър няма да прави повече музика. Снимка: Reuters

Бившият фронтмен на британската рок група "Оейзис" Лиъм Галахър заяви, че се оттегля от музиката, тъй като бил изгубил вярата, че може да пише добри песни, съобщава "Сън".

"Вече съм се оттеглил. Мога да напиша 25 парчета, но всички те ще бъдат боклук!", посочи в типичния си стил Лиъм.

Той сформира собствена банда през 2009 година - "Бийди ай", след като напусна "Оейзис" след скандал с брат си Ноел. Но новата му формация не се радваше на успех и само един неин хит можа да влезе в топ 40 на британската класация.

Галахър опита за малко да се впусне и в солова кариера миналата година, но след това се отказа да продължи в тази посока. И въпреки че от известно време Лиъм е замлъкнал музикално, той не щади критики към британската поп и рок сцена.

"Щастлив съм, че не правя повече музика, довери в Туитър Галахър. Напоследък браншът във Великобритания беше масово обсебен от женски полови органи!", отсече скандалджията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: музикаЛиъм Галахър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Oasis ги сравняваха с Бийтълс, защото начина на пеене приличаше малко на техния.Oasis са Brit Pops - отговора на Grunge от SeattleСветовна група със много хитове и почитатели.Можете да видите в youtube техен концерт в Аржентина.А слушам Oasis, не бих слушал Бийтълс с техните антични дрънкащи инструменти
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Лиъм! Ти и преди толкова си можеше.
9
6
 
3
 
! Отговори
Остава са добри преди 8 години
the last line -Somewhere Tonight ! Добри са
8
0
 
12
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Врякащ аматьор търсещ внимание."Истината е, че не мога да ви заблудя, нито един от вас. Просто не е честно нито към вас, нито към мен. Най-лошото престъпление, за което се сещам, би било да ограбя хората като се преструвам и се правя, че се забавлявам на 100%."Кърт Кобейн. Човекът, който не можеше да се преструва.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Oasis - SupersonicOasis - Morning GloryOasis - AcquiesceOasis - Champagne SupernovaOasis - Live ForeverOasis - Gas Panic! Oasis - Sunday Morning Call
6
0
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
До КривонделПоне е откровен. Пол Макартни може да пълни стадиони, но въпреки че е един от най-великите съвременни изпълнители, е и автор на изключително количество посредствен материал. Последните 20 години не е написал абсолютно нищо.
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най-после !!!
4
5
 
10
 
! Отговори
Let It Rock преди 8 години
поклон на братята Галахарслушам техните песни и друго не ми трябваOasis - WhateverOasis - Don't Look Back In AngerOasis - Falling DownOasis - I'm Outta TimeOasis - Stop Crying Your Heart OutOasis - Stand By MeOasis - DYou Know What I Mean?Oasis - Go Let It OutOasis - All Around The World
3
14
 
14
 
! Отговори
колко жалко! преди 8 години
Оазис бяха най-великите за своето време! Жалко, че се изчерпаха и се разпаднаха!
2
6
 
16
 
! Отговори
Кривондел преди 8 години
А навремето разни истеризирани хорица сравняваха Оейзис с Бийтълс...Междувременно, към днешна дата, Сър Пол Макартни продължава да препълва стадиони...
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно, ама не точно на тяхното.