Всенародна еуфория – деца изскачат на пътя за Поли Генова

Баба й и дядо й били най-активни с шерването във Facebook
Обновена: 18 май 2016 15:33 | 18 май 2016 12:52,
71
Всенародна еуфория – деца изскачат на пътя за Поли Генова
Снимка: Reuters, архив

Еуфорията по Поли Генова е всенародна: "Хората се радват, прегръщат ме. Днес отивам да си купя кафе, пак ме прегръщат. Това е хубаво", така тя обобщи реакциите на хората, с които се среща след завръщането си от Швеция.

Още по темата

Най-активни в еуфорията са децата, те толкова й се радвали, че дори създали опасна ситуация, докато пътувала на Околовръстното шосе до кръговото.

"Едно дете изскочи от колата и започна да ми маха. А на мен направо ми прилоша", сподели Поли пред bTV.

Тя благодари отново за изключителната подкрепа, която се усещала особено силно в интернет.

"Баба ми и дядо ми ако знаете колко са активни във Facebook! Шерват ми всички постове. Като PR-и са", каза още певицата.

Поли сподели, че все още е една вихрушка от емоции: "Още не мога да осъзная какво точно се случи, но се чувствам все по-добре".

"За мен и целия ми екип беше много важно да представим достойно България и да сме спокойни, да сме щастливи на сцената, да се чувстваме добре. За мен е много важно това, което правя, да е на високо ниво и да е качествено", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да, май си 59. *** поне веднъж на театър, човек. Може да ти хареса. А на шефа ти няма да хареса, че триеш смислени коментарии, а оставяш такива, които унизяват човешкото достойнство!
42
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен ли ми се струва или този тоалет е случайно направен така че да прикрива част от безразборно натрупаните телеса на Поли, които е трудно да бъдат прикрити по друг начин.
41
3
 
10
 
! Отговори
до 40 преди 7 години
И аз много го харесах руснака, не знам дали е гей или е против Путин, но като изпълнение много ми хареса. Имаше и други хубави изпълнения, това на Украйна обаче не беше сред фаворитите ми.
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 55Каква истина, човеко. И като не те питат, защо трябва да ръсиш глупости. Добре, не разбираш, ама мълчи си там. Поне защото си българин, надявам се. Това не те прави лицемер. Просто не разбираш от модерна музика, както аз или друг не разбираме от други неща. Но си мълчим и не злобеем.
39
7
 
2
 
! Отговори
Азармо до 50 fsd преди 7 години
Много сте буквални, плюещите! И на мен не ми харесва Поли, но просто гласувах от всички телефони с по 20 СМС за България, там е разликата.
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще задминете и Гьобелс по пропаганда.
37
5
 
6
 
! Отговори
kireza преди 7 години
И все пак пя по-добре от Джалма - мъжът с отрязата ***.....Изненадани ли сте?Май не знаехте че Джалма е била мъж,който след операции става жена?Нещо подобно на онова безполово брадато изчадие,пфу забравих му името.....ха ха ха...
36
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой пък я харесва тая Поли? Само щото има връзки в БНТ затова я пратиха. Нито може да пее, нито да танцува, позьорка някаква бездарна. Само че с отворена уста изглежда добре, кой ли бърка вътре и с какво?
35
2
 
10
 
! Отговори
fsd преди 7 години
Защо всяка критика се определя като "злоба, хейтърство, комплексарщина"? Не може ли човек просто да не харесва даден изпълнител? На мен лично тази изпълнителка ми е напълно безразлична - нито ще я запомня с нещо, нито ще си я пусна да я слушам. След като тя представя нашата държава, и в частност мен, имам право да изразя мнение, независимо дали е непременно позитивно или не. Напоследък станаха много хората, които не търпят критика - щом си известен се примиряваш, че си под лупа и невинаги прав.
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предпочитам Лили Иванова
33
6
 
5
 
! Отговори
Rut Koleva преди 7 години
Prosto e nepriqtna zatova horata ne q haresvat ,Ako beshe gotina shtqha da q haresvat.
32
7
 
11
 
! Отговори
W C преди 7 години
Цял живот ни лансират едни и същи измислени връзкарчета като тази Генова и разни Графа Мария Илиева ,ми не ми харесват,на нова година пак ли те ще пеят???писна ми да гледам графа Поли Генова и Марта Вачкова !
31
1
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Рапона, Тетка и Цветанов, няма ли да се снимат с нея в парламента, както стана с Крисия?
30
13
 
12
 
! Отговори
77777 преди 7 години
Не я знам тази Поли Генова и не разбирам защо непрекъснато ми я навират по новините. Хубаво, класирала се добре на някакъв силно политизиран конкурс, но защо продължават да ни занимават с нея?! Нямам нищо против Поли Генова, както казах, не я познавам, но ако продължават в същия дух, няма начин да не я намразя.
29
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само в България неуспехът се представя като успех - 4то място, смешна е тая.
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руският изпълнител (който впрочем е отркит гей и открито се обявава в Русия срещу политиката на Путин по медиите) спечели най-много точки от зрителите. Незнайно как украинката се озова на първо място.
27
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ли връзкарката - победителката на 4то място - ха аха ха....
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите сме най-великата нация, България винаги е първа. В ЕС сме в първата 30торка по доходи, на евровизия итново сме победители - в първата четворка сме.
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекалявате!Ще обърнете ефекта!
24
4
 
5
 
! Отговори
Еди преди 7 години
До Анонимен 33Ти по- добре се научи да пишеш, че мозъчен кръвоизлив може да получи човек в опитите си да ти разчете писанията. И аз не й харесах песента, затова и гласувах за друга. Иначе ми харесва като певица, има невероятно излъчване и контакт с публиката.