Sandy Rivera закрива сезона на Cacao Beach

Партито е на 27 август
13 авг 2016 10:56, Александър Попов
0
Sandy Rivera закрива сезона на Cacao Beach
Снимка: Disco.bg

Краят на лятото наближава, a с него и краят на сезона на Cacao Beach Club. Финалното парти ще се състои на 27 август, а гост на клуба ще бъде един от легендите в хаус музиката Sandy Rivera. Заедно с него, на сцената ще видим и българският диджей Deso.

Като един от най-уважаваните продуценти на редица поколения, Sandy Rivera заема сигурно място в света на хаус музиката и дансингът е мястото, на което той триумфира. Използвайки името си, както и прякора, с който е познат - King of Tomorrow, той влага една несравнима креативност в творчеството си като съчетава многобройни стилистични влияния преминаващи от нестихващ хаус, през тек и фънк бийтове, до R&B елементи.

Билети за партито тръгват в продажба в понеделник, 15 август, и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

За поредна година Cacao Beach стана арена на паметни партита с участието на гости като Metodi Hristov & Gallya, Nakadia, Cosmic Boys, Citizen Kain и Third Son. Не по-назад останаха и July Morning, откриването на клуба, заедно с Olivier Giacomotto & Kiko, както и събитията на Metropolis и Renesanz. И разбира се, акцента на лятото беше сложен върху най-мащабният фестивал за електронна музика у нас Solar Summer 2016.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Sandy Rivera
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари