Гери-Никол като Фики, готви песен на аглийски

Аз съм яката дупара в живота, много съм луда, заяви още певицата
9 дек 2016 12:44,
52
Гери-Никол като Фики, готви песен на аглийски
Снимка: gerinikol.com

Гери-Никол пусна новата си песен "Готина и луда", а видеото й беше гледано над 510 000 пъти само за 24 часа.

"Никога не очаквам какво точно ще се случи. Просто се надявам всичко, което правя с огромен хъс, да се харесва. За пореден път доказах, че песните ми се слушат", каза 18-годишната певица в интервю за "Дарик".

"Снимахме в Кападокия, Турция. Майка ми избра мястото и аз останах много доволна. Запях песента по начина, който чувате, още в първия момент, когато чух бийта. Определено се получи. Единственото нещо, което искам да кажа чрез текста, е, че едно момиче винаги може да постигне мечтите си - да се качи на балон, да разбива абсолютно всичко и да се кефи на живота. Както казвам - респект или шамара", загатна Гери-Никол.

"Моите родители са мои приятели. Те много добре знаят какво правя от сутрин до вечер. Споделяме си, нямат никакъв проблем с това, което правя аз. Разбират, че това е изкуство. Целта ми не е да се харесам на всички, а на хората, които наистина се забавляват и оценяват усилията ми", добави тя.

"В момента имам много добро английско парче, което мисля, че е на световно ниво. Смятам да почна да работя все по-усилено върху него и съвсем скоро да го пусна", отсече поп-дивата.

"Не мога да нарека текста си скандален, провокативен или просташки. Един човек трябва да изразява изкуството по начин, който вижда за добре. Знам, че младите хора избухват в дискотеките. Това е най-важното – на участия искам да виждам ръцете горе. Всъщност, Гери-Никол е яката дупара в живота, защото аз съм много луда. Приятелите ми много добре знаят, че винаги говоря забавни неща и съм в центъра на компанията. Но, все пак това в клиповете е професионалната ми част. Сега съм едно сладко русо момиче, което дава интервю. Едната е по-луда, а другата е просто по-нормална", заяви тя.

Гери-Никол сподели още, че би се съгласила да представя България на Евровизия, ако получи такова предложение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви сатанински работи видя в клипа? По-скоро изглежда крадено от някакъв филм.
39
38
 
8
 
! Отговори
э23 преди 7 години
Даааа, сега разбрах, че да си рекламираш *** е изкуство :))))
38
36
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
заболя ме главата. пълно е със сатанински символи в тоя клип. сериозно. това е извращение над изкуството и хората
37
43
 
8
 
! Отговори
Мм Даа преди 7 години
Когато се осъзнае това момиче ще бъде много късно за каквото и да е било.До тогава богатите чичковци ще си го подхвълят от легло на легло.И накрая нито певица ще бъде нито семейство.
36
43
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Iggy Azalea and Jennifer Lopez, "Booty", който не е гледал тоя клип в тубата, той не е повърнал.
35
40
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, *** днеска не сте писали за Гица! Кво прави тая женица с бедното и, и объркано детенце? Затопли ли се апартамента за актрисата, спре ли кашлицата? Все въпроси, на които не намирам отговори в популярния ви сайт! Търся, търся и не намирам!
34
40
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако майка и като малка я беше пердашила като хората по същата дупара нямаше да пее глупости като тези.Но все още не е късно и майката е добре да се задейства и без това детето търси кой ши я бара ...тя е точно човека и дано приложи съответната сила , която е нужна за вразумяване.
33
34
 
8
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Тия нещастници Български не могат да говорят на есперанто щели да пеят ! Що не пеят на майчиния си език ,нали държат на ромския !
32
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ама нещо ме съмнява навън да пожъне успех с такива "парчета"..."За Иги Азалея, Дженифър Лопес и Ники Минаж чувал ли си? Първите две имат обща песен "З*дник" (Booty), а клипът се състои само от това. Ники Минаж има един голям хит "Анаконда", където постоянно се пее "Имам голям г*з, гледай ми г*за", а мъжът и припява "Не ми става анакондата, ако нямаш г*з". Простотията си е чисто американска, макар че звучи като нашенска чалга.
31
47
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Олеле, докъде сме я докарали... И това не е чалга...
30
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
все пак между Фъки и Гери Никол бих избрал момичето. Онзи мазния.... да си бега в катуна да пее
29
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тва чудо със зъл кожен прът да му набрулиш cлuвaтa!
28
43
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше казала 'респект или шамара' щеше да е чудесно, но казваш 'респект или шамарЯ', за да ти пасне на римата. Звучи доста нелепо... Иначе песничката си я слушам. Забавна е.
27
44
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледала съм по едно интервю и на двамата , мислех че Фики е надут *** със самочувствие до небето, но той си е простодушен, че чак чаровен, няма как да очакваме кой знае какви интелектуални пориви от него , все пак избрал си е професия , която не го изисква. Докато Гери също е доста зле , а се държи като световна звезда .
26
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чуя песните на тази певица почвам да се гордея че съм българинРеспект
25
39
 
10
 
! Отговори
1 преди 7 години
Валерия *** виж си заглавието на статията!
24
14
 
35
 
! Отговори
Груйчо от Сусурлево преди 7 години
За такава дупара давам 100 кила ракия, 2 кюрека и едни гуменяци.
23
43
 
8
 
! Отговори
дупара преди 7 години
Дупара предполагам идва от дупка ?
22
44
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще се казва: ass full of shit, но честно казано на български звучи по-добре
21
44
 
10
 
! Отговори
sa преди 7 години
на кого е кръстена? сигурно на баба си Гиргина и дяда си Никола те знаят ли с какво се занимава аааа? Бабати Гиргина ще се срамува от теб...