Музика и пътуване - рокаджията Тома пуска "Say yeah"

Парчето е заснето в Македония на Охридското езеро
27 ное 2017 13:45, Анисия Иванова
3

Рокаджията Тома Здравков се завръща на сцената с ново парче, заснето на Охридското езеро. "Say yeah" е мое авторско парче, което съм измислил отдавна и сега се изпълни със смисъл, сподели изпънителят в "България сутрин".

"Искахме да сме много свежарска компания и рискувахме до последно да не познаваме момичетата в клипа. Българите се забавлявахме, македонският екип неуморно ни снимаше", разказа още Тома.

Той разясни, че новият проект, по който работи заедно с професионалния екскурзовод Данислав Илиев, се състои от музикална и немузикална част. Немузикалната е вторият клип, който е изцяло опознавателен за Охрид.

"Музика и пътуване. Всеки музикален клип, който ще снимаме, ще бъде различен. С музиката искаме да обединяваме хората, пътуването е ясно, че е свобода", каза певецът пред Bulgaria ON AIR.

Данислав Илиев избира локацията да бъде Охрид, тъй като по думите му това е много сантиментално място за самия него, а има и много сериозни приятелства там. Ще има втори и трети епизод, планират снимки в Прага и Осло, стана ясно още от него.

"Музиката и пътуването са символ на свободата и си пасват идеално за нашия проект", посочи Данислав Илиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стега сте ни занимавали с музикални недоразумения. Истинска култура и звезди на този сайт рядко се появяват.Днес например се навършват 75г. от рождението на най-великия китарист на всички времена- Джими Хендрикс, но за него нищо. Ако този Здравков е още известен толкова години след смъртта си, колкото и Джими Хендрикс ще го призная за звезда и ще го слушам.
2
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 6 години
Двама палячовци на мотор ...Слаба песен. Ей Тома стегни се, стана и ти чалгар деййййй
1
3
 
0
 
! Отговори
Мега Хит преди 6 години
"Say yeah" направо е уникално "WAW"