Нешка за "Няма такова шоу": Особена атмосфера и заряд!

Спектакълът тази вечер ще се състои в Зала 1 на НДК
11 дек 2017 11:30,
5

Изключителен успех, особена атмосфера, заряд, какъвто рядко се вижда. Така определи първите два спектакъла от турнето "Няма такова шоу" треньорът по художествена гимнастика Нешка Робева в "България сутрин".

Спектакълът с кауза ще обиколи няколко града на страната, като тази вечер той ще се състои в Зала 1 на НДК.

Нешка Робева бе гост в студиото на Bulgaria ON AIR заедно с две вицеолимпийски и вицеевропейски шампионки - Александра Митрович и Емилия Ковачева.

"Създаде се заряд, който сякаш се предаде на публиката, особено на финала, когато Христо Младенов и Димитър Атанасов запяха "Защо повярвах". Цялата публика започна да пее заедно с тях", разказа треньорът.

Сюжетът на спектакъла пресъздава един тренировъчен ден на "Герена", който е като втори дом на отбора по художествена гимнастика.

"Определено е хаос, но един страхотен, организиран хаос", определи тренировките гимнастичката Емилия Ковачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
ВИНАГИ ИСТИНАТА преди 6 години
МНОГО ДОЛНО ПЛЕМЕ СМЕ НИЕ - БЪЛГАРИТЕ - ВМЕСТО ДА СЕ ГОРДЕЕМ И НАСЪРЧАВАМЕ ЗНАЕЩИТЕ , МОЖЕЩИТЕ И ТАЛАНТЛИВИТЕ , КОИТО РАБОТЯТ ЗА ПРЕСТИЖА НА НАЦИЯТА НИ , ВЕЧНО МЪРМОРИМ И ПЛЮЕМ . НЕШКА НЯМА ГРЕШКА - ТЯ Е НАША ГОРДОСТ И РАДОСТ
3
5
 
8
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
А пушек и тъпани ,ще има ли?
2
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уффффф, толкова е досадна ! Децата са талантливи, няма ли някой друга да започне да работи с тях ? Тя все се оплаква,че била стара вече, а не пуска кокала, защото ужким никой не искал да поеме състава...... Заради такива като нея и другия досадник Пимпирев и още куп такива, младите, можещи и талантливи бягат от България.....
1
3
 
15
 
! Отговори
Диагноза преди 6 години
Нешка е малка пешка в предизборния репертоар на редици от лъжливи политици!