Цветана Манева и Рут Колева срещу домашното насилие

Актриса и певица се обединиха в нов клип
24 яну 2018 14:15,
42
Цветана Манева и Рут Колева срещу домашното насилие
Снимка: Bulfoto, архив

Цветана Манева изигра майка на жертва на домашно насилие в новия клип на Рут Колева. Певицата посвети видеото и песента What You Say To A Girl на един от най-големите обществени проблеми в днешни дни.

Това е третият видеоклип към песен от чисто новия албум Confidence. Truth. Режисьор е Вито Бонев, а в главните роли са актьорите Анастасия Лютова, Анастас Георгиев и Цветана Манева.

"Искам да споделя, че клипът към What you say to a girl е най-красивото и вълнуващо нещо, което сме снимали" - казва Рут и допълва, че това не е музика, а филм с послание, заснет от невероятен екип с много любов и отношение.

Песента What You Say To A Girl е написана от Tien Nguen, приятел и колега на Рут, който живее и твори в Лос Анджелис. Музикалната и визуалната част на парчето разказват за волята, правото на избор и изпепеляващия характер на накърненото женско достойнство, като насочват вниманието на обществото и медиите към сериозния проблем с насилието на жени в България.

Рут Колева сподели новината за предстоящата международна премиера на новия си албум. Американската компания Fat Beats обяви, че международно турне по представянето на Confidence. Truth ще бъде от април до ноември 2018 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко хубаво, ама кой набеди тази "дама" Рут, че може да пее. Още по интересното ми е кой я слуша? След едно нейно интервю, аз лично с чиста съвест я приравнявам с чалга "иконите". Дори те са по-интелигентни или по умни и знаят как да се изразяват, така че да не обиждат собствеанта си публика. Много просто и нагло девойче, за това пък и грозно. И да се върна, а дори и музиката и не струва. Да си прави музика за елита във Англия, ние не сме достойни да я слушаме, както каза тя.
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам клипа и направо се чудя, това за българия ли става дума или? Обстановката е толкова излъскана, нямаща нищо общо с условията на живот в които живеят 99,98 от българите.
12
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
та'а пък на всяко гърне мерудия! Драйфа ми се като я видя! Сякаш преди нея и преди тази конвенция домашното, както и извъндомашното насилие, са били позволени!
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мен жена ме бие и такова.Кой ще ме защити?
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпрос към радателките на конвенцията с главни букви ЖЕНИ?ВИЕ МЪЖЕ ЛИ ХАРЕСВАТЕ ИЛИ ЖЕНИ?
9
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истеричните жени упражняват ежедневно домашно насилие !!!
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи ако си много мъжествен това е заплаха за жените?! Понеже онази адвокатКА каза че конвенцията се борила срещу тези стереотипи на изразяване на мъжа.
7
14
 
8
 
! Отговори
Бичето преди 6 години
Кво ? МЕСТЯ СЕ В РУСИЯ ! Там , след бутилка страхотна Руска водка , жената сама ще иска да й вкарам няколко тупаника за да "олабя" напрежението ! Кви са тия П _ _ _ растки работи ? Да не можеш , на няколко домашнярици , да ступалкаш жената ?!?! Тва - у назе - в Перник - нЕма да се спазва , със сигурност !!!
6
7
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
ей, лелки, на онаа чанта за подобно мрънкане ше и дадат оскар. на вазе само отпускар от морската пехота може да даде.
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше една книга от поредицата"Галактика"-"Добре охранявани мъже".Там ги държаха в клетка и използваха за размножаване.Смешно, но изглежда това ще е бъдещето...
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рут обратно в Бейрут, да види какво е домашно насилие, и билета да и го плати Сорос.
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има закони.Там са урегулирани правата на ЧОВЕКА.Няма нужда от извънредно правосъдие срещу мъжете.Тормоза може и да е психически.Стереотипите на поведение на мъжа и жената са тези които са в основата на привличането,тоест на създаване на хора.
2
4
 
18
 
! Отговори
Случайно минаващ преди 6 години
До сега само животните се защитаваха чрез конвенции а сега и жените искат да се присъединят към тях. Защо ли? Защото не могат да избягат от истинската си същност!
1
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко оправиха в тази проклета държава че и домашното насилие! Утре да не би да започнете да защитавате и бръмбарите скарабеи дето ги няма в България?!