Дай ми още… крака и красота от фолкдивата Анелия

Певицата се изръси на промоцията на последния си албум
19 мар 2018 07:50,
8

Снимка: България днес

Падане по дупе сполетя фолкдивата Анелия! Красивата певица се изтърси насред собствения си концерт късно вечерта в четвъртък в столичния клуб "Пайнер".

Бившата на Коко Динев представи най-новия си албум "Дай ми още" в компанията на най-близките си - майка си Светла и щерка си Ивон.

Докато извиваше глас над парчето "Мило мое", нагиздената с чизми певица не прецен сцената и вирна токчета пред ошашавените зрители, пише "България днес".

Внезапното падане на Анелия накара дори развеселената Преслава да изопне лице и да скочи от сепарето си, за да й помага.

От екипа на звездата обаче реагираха като командоси и веднага вдигнаха на кокилите поразтърсената прима. Инцидентът обаче нито разстрои, нито ядоса Анелия, която още на земята избухна в бурен смях, последван от възторжени аплодисменти.

"Ох, това за пръв път ми се случва, знам и че ще го излъчат. Ама така е, лайф сме, рисковете на живото участие", оправда се певицата.

Без повече трусове, но с много емоционални признания продължи вечерта на красавицата. Анелия като никога изостави сдържаността си и направи откровения, които разнежиха майка й Светла и дъщеря й Ивон.

"Майка ми едва ме издържа. Нали ме знаете, като съм на емоционална фаза, започвам да говоря едно и също, едно и също. Самата тя казва - не мога да те издържам! Но аз съм много емоционална. Извинявам се и на дъщеря си Ивон, тя не знам защо не обича да се снима и сега не иска да е тук до мен на сцената. А въпреки работата ми е толкова добро и интелигентно дете", изреди на един дъх изпълнителката.

От колегите на фолкаджийката само Преслава и Константин уважиха събитието, като изпълнителката на "Не се изтриваш" първа пристигна на партито с огромен букет. Коцето пък за поредна вечер провокира слухове, че е твърде близък с поп звездата Гери-Никол, която доведе под ръка в клуба.

Двамата се усамотиха в едно от сепаретата, а трубадурката на корпулентни задни части се лепна за фолкпевеца и остана там до края на партито.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
14
 
! Отговори
ха ха Хо преди 6 години
Виещата с вълци джуревка не спря да акцентира за дъщеря си,че ..."въпреки работата ми е толкова добро и интелигентно дете".То при такъв баща и такава майка какво да е освен Енрелегентно.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тия чалгари много дърти станали, а Анелия паднала върху работния инструмент. Дано да няма проблеми.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крака и красота хм зех да се замислям гледаики едни конкурси в един град съидеики по имената колко са нагласени та да попитам колко ли пари зеха тия от дечицата и сега сигорно са на почивка да те са едни и същи от години наред
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по-правилно е да се каже, че Анелия се изтърси, а не изръси ... какво е ръсила ?!?! тълковни речници на българския език може би ...
3
0
 
22
 
! Отговори
123 преди 6 години
Крака и красота, а в главата пустота. Що е то?! (Може да има повече от един верен отговор, но само един е най-верен.)
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ква красота бея не се подигравайте с нас!
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че е дива- дива е!Нали си е от село.Кой обаче реши, че е "певица"!?