К`во става, сестро… Сузанита втрещи Агенцията за детето и СЕМ

Експерти със сигнал до СЕМ за новото видео на 15-годишната
24 апр 2018 09:15,
228
К`во става, сестро… Сузанита втрещи Агенцията за детето и СЕМ
Кадър: YouTube

От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа на Сузанита към новата й песен с попфолк певеца Ангел - "К`во става, брат".

Причината – поведението на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, отново прекрачва моралните граници.

Още по темата

На кадрите облеклото на певицата по традиция е оскъдно, отново са налице туърк изпълнения и размахване на среден пръст, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надмина скандалното видео на "Луцифер и Буда", с което тя придоби широка популярност.

Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД  за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ.

"Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участва в подобни сцени", обясниха пред "Монитор" от агенцията.

Досега фолклегендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай демонстрират пълно съгласие с поведението на наследницата си.

Изпълнителят на "Хиляди слънца" неведнъж заяви, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България.

"Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство", закани се той преди време в отворено писмо във Facebook.

Феновете също скочиха срещу клипа на "К`во става, брат" и призовават за докладване на неприличното съдържание в YouTube, където видеото вече е на второ място по набиране на популярност. Вижте го!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 74 Ти да не сравни Мадона с това девойче....хахахахха
72
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скучно,пошло,изтъркано и грозно.Горкото момиче какво бляскаво бъдеще на к...трошачка я чака.
71
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нормално,чалга
70
7
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
аз не се учудвам - светът може да свърши, но пр........никога, просто нормалните хора нито ги гледат, нито ги слушат......
69
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо има държавата. На всякъде по света има провокативни певци. Да не забравяме онова нещо Мадона, как е станала популярна. Нарича се ПР за необразованите.
68
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много грозна работа...
67
8
 
22
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
Дали някой БРАТ,вече е счупил прозорчето на Сузанитка !? :)
66
7
 
36
 
! Отговори
zdv преди 6 години
Тая *** невръстна, трябва да я отнемат от нескопосните и "родители" и да я дадат на приемно семейство или в детски дом!! Тая пошлост , проявена от едно 15 годишно девойче-промива мозъците на хиляди подобни на нея-плиткоумни хлапета!!! А родителите и са за затвор!! Айде татко и е сляп и не знае за кво иде реч, ама родителката и не е кьорава!!
65
4
 
28
 
! Отговори
W.Amadeus Mozart преди 6 години
Изключителна композиция и невероятен талант.Сразен съм.Моите композиции са като детски песнички сравнени с това грандиозно произведение.
64
7
 
30
 
! Отговори
Мурхан Сурат преди 6 години
Който има глас - пробива с глас. Който има интелект - пробива с интелект. Сузито с какво точно да пробие? Освен това съм убеден, че чалгията е в пъти по-вредна от тютюнопушенето например. И ако тютюна уврежда плода докато е в майката, то представятели си какво причинява чалгията?!
63
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като осъждате този клип защо го показвате на вашия сайт? Аз например не го бях гледал. Поведението на подобни "изпълнители" и техните повръщания, извинете песни ме отвращава. Този клип нагледно показва до къде води чалгата, нещо за което ни предупреждаваха още преди години. Чалгата ни затъпява и извращава. Тя натрапва примитивни ценности, които очаквам скоро да стигнат до животинското. Натам се развива тя.
62
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чак пък културно-еволюционен път... Такива хора е имало винаги и през всички епохи. Просто сега има и интернет. Всеки си прави избора.
61
7
 
5
 
! Отговори
lololol преди 6 години
До Брутал Дилдо дот коми аз съм фен на тази............. библиотека хахахасузанчето ското ще може да стане. като я разпънат още малко
60
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако това е крайният културно еволюционен път на цивилизацията в която живеем, то една трета световна война ще ни подейства отрезвяващо и лечебно!
59
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
повечето момичета, които познавам вече приличат доста сериозно на тези от най - древната професияА как да бъде иначе, като на повечето майки идол им е Николета Лозанова, а на повечето татковци Слафко и разни крими-герои? Трудно ще отгледаш непушач в среда на пушачи.
58
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клипът е идеален за България. Отражение на морал, полиция, бизнес.....нещо като третия свят и коза ностра. Ако този клип го беше направила Сузанита в Англия, където всяко дете се посещава за да се види как живее. Първо сигурно щеше да бъде отделена от семейството, щяха да получат тлъста глоба за уронване на престижа на държавата. Всъщност нямаше да бъде допуснат дори. Красиво е момичето, но бърза да живее.
57
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бирено мечеВ България ако имаш пари за хубав клип можеш да постигнеш много в музиката дори и да не разбираш много от музика.
56
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предната посредствена ***, готова да потроши много матраци за да се прочуе...
55
7
 
27
 
! Отговори
грихотно преди 6 години
каквито родителите такова и к.рвето. то и баба й беше от занаята?????? ние си ги знаем....
54
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гнусотия,но служи за идеален пример на пропадналото общесво