Откровено бедствие! Едно си малка Сузанита знае, едно си бае

Накъде върви младата певица...
24 юни 2018 20:25, Александър Попов
77
Откровено бедствие! Едно си малка Сузанита знае, едно си бае
Снимка: Instagram

Сузанита е на 15, а вече даде достатъчно поводи за размисъл. Заради нейните изцепки в клипове и социални мрежи се самосезира дори Агенцията за закрила на децата. Естествено, без да открие някакви нередности, пише Tialoto.bg.

Миналата година тя успя да постигне мечтата си - да стане известна и всички да говорят за нея. Към момента се заблуждава, че този интерес е равнозначно на фенове, но все още е далеч от времето, когато може да се мисли за звезда. Дъщерята на Орхан Мурад бе категорична пред "България днес" - "като наложиш името си, ако решиш, тогава можеш да започнеш да възпитаваш. Голотата, средните пръсти и "мръсните" танци на сцената са едно, истината каква съм аз в живота е друга". Може и така да е, но как пък досега не видяхме нещо от "другата страна".

Непрекъснато повтаря мантрата, че скандалът продава. Така е, но когато зад даден артист седи само скандал се получава едно голямо нищо. И негативизъм към цялото семейство, което едва ли им е приятно. И понеже натъртва как никой не върти песни на баща й в момента да припомним - Орхан Мурад не стана известен със скандали. И то в далеч по-бурно време. Сигурно пътят му е бил по-трънлив, но пък хората го знаят и до днес. А по негово време също имаше някои по-скандални изпълнители. Които историята забрави...

Тази седмица Сузанита даде интервю, в което продължава своята безсмислена линия. Чуди се защо хората се възмущават, че правила секс на 15, та то 80% от връстниците й правели. Защото поколението й бързо се развивало. Гаджето й сега завършвало висшето си образование, оставало му само един изпит. По принцип това може да му донесе неприятности, но пък си знаем, че у нас законите са направени, за да не се спазват. А закони има, независимо дали ни харесват, ще се обявяваме за моралисти и т.н.

Пушела по 4-5 цигари сутрин с кафето, даже не ги допушвала. И в крайна сметка не й даваме парите. То оставаше ние да й ги даваме. И родителите й разрешавали. Благодарна е на същите родители, че не държат да е отличничка. Майчиният съвет гласи: "По-добре да печелиш от това, което обичаш, отколкото да имаш две-три висши образования, а да няма какво да ядеш".

Всичко е точно, но защо тези нейни навици не си остават в семейната среда, която ги толерира? Пушенето на марихуана също е противозаконно, независимо дали Сузанита го имитира или не. Пак е неин избор, но да не го натрапва. Защото има родители, които се борят срещу тези зависимости на своите деца. Но видимо тя няма как да го разбере.  

На Сузанита й се възхищавали, "защото се иска сила, за да си скандален". Има ли смисъл въобще да говорим за ценности? Всъщност, малката певица не е национален проблем, нито е най-скандалната, нито е най-известната, нито ще направи голяма кариера. Проблемът е, че има хора, които й се възхищават на силата й.

За радост, има и други тийнейджъри. Които не са скандални, не са медийни герои, но пък в тях е надеждата да станат стълб на едно гражданско общество. Които ще градят, докато други скандализират за малко слава...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще изглежда Сузанина на 30? Като автомобилна катастрофа
24
2
 
88
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Тези които я аплодират ми се струва че не са тийн, а по-стари чичковци. Кой младеж би слушал подобен блудкаж? Много далеч е от всякаква музика! Пошлостта на петнайсет не е израз на провокация, а е проява на лошо възпитание и лош вкус. Да си провокативен не значи да си евтин. А това момиче изглежда така!
23
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
> Пушенето на марихуана също е противозаконно, независимо дали Сузанита го имитира или неЪммм, моля? Ако имитирането на вземането на наркотици е незаконно, значи и всички филми в които показват убийства са незаконни.Кой ги пише тези *** статии?
22
39
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави си музиката момичето на никой не пречи. Нито краде , нито лъже. Занимавайте с тея дето ръфат кокала , а не деца които се оправят в живота с работа.
21
2
 
53
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Обаче от р(и)дакцията са отделили една от най-обширните статии написани днес, точно за тая.
20
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Куха лейкамного хубав никнейм си си избрал, много ти отива! Остави ни да си носим тежките глави, и се радвай, че с твоята не можеш да потънеш в морето!
19
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Семейно близъкАко ще и Магнаурската школа да са завършили,щом са възпитали такова недоразумение на природата,нека да се гръмнат!Тотален провал и за двамата!
18
6
 
50
 
! Отговори
... преди 5 години
Едно лапе ви върти на малкия си пръст. Какво я отразявате изобщо ? Това ли е заглавна новина наистина ? Пълен смях сте! Айде трий... мишок!
17
6
 
39
 
! Отговори
Куха лейка преди 5 години
До Мурхан Сурат: поговорката е обратна...... Бързата *** слепи ги ражда....!!!???? Кой провокираш!?????
16
18
 
38
 
! Отговори
Куха лейка преди 5 години
Искам да попитам , как хора с толкова много мозък , си държите главите изправени???? Не ви ли тежът?????
15
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мноо важно, дайте нещо по така - някой рок фест, джаз вестивал, арт изложба. Това дете го манипулират явни и се е замаяло.
14
4
 
86
 
! Отговори
Майка преди 5 години
Докато това момиче и подобни на нея са по медиите- много ясно,че ще разпространяват глупостите си на ляво и дясно.Само че аз съм майка на тийнейджъри,около мен има и поддържам контакти с приятели на децата си,вярвайте ми няма нито един млад човек,който да я харесва.Сигурно общувам с умни и разумни деца, затова.Радвам се,че е така.Тези, които я аплодират,явно са от по-ограничените,тези безмозъчни бъдещи плеймейтки и фолкаджийки. Всеки сам избира.А родителите й ги съжалявам.
13
5
 
57
 
! Отговори
Мурхан Сурат преди 5 години
Личи си, че момичето бърза да се наживее. Да не се учудваме, като на всички ни е известно, че "Сляпата кyчкa, бързи ги ражда!".
12
57
 
45
 
! Отговори
Семейно близък преди 5 години
Орхан е магистър по музика, майка й е завършила филология в Триполи, Либия. Семейството е достатъчно образовано. Сестрата на Сузинита, която е от друг баща, в момента следва в Лондон музикален мениджмънт и е много скромно момиче. Сузанита също ще стане човек.
11
5
 
81
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Малкото Айше вече го е минал цял взвод ,днешните младежи наистина са масово слабоумни ;) !!!
10
5
 
74
 
! Отговори
Льоли Ло преди 5 години
Живея близо до нея и мога да ви кажа, че тая смени, сигурно 20 гаджета, за една година. Бая хора я минаха
9
5
 
70
 
! Отговори
10 камшика по г*за преди 5 години
Сузатита е туркиня. Щом се разголва трябва да се накаже. 10 камшика по г*за.Да и дойде акъла иначе как ще се омъжи? И да изтриете коментара пак ще го напиша.
8
14
 
40
 
! Отговори
Куха лейка преди 5 години
Личице.... Пи.,,,!!! Че продава.... Стара народна мъдрост. Да му мисли Гущеров.... Но!!! Да видим и Васко , Азис имам в предвит..... Едно е на екрана друго е в живота... Артисти....времето ще покаже кой, кой е...!!!!
7
4
 
108
 
! Отговори
ТИто преди 5 години
Ами пишете повече за онези...другите. Те носят медали и отличия от олимпиади и състезания. Те прославят България.
6
5
 
86
 
! Отговори
да,да преди 5 години
Спрете се ве, спрете се вече с туй миризливото л....