Орлин Горанов: Да търсим баланса между доброто и злото!

Имаше ли време за култура през тази изминала година?
28 дек 2018 21:51, Петя Славова
14

"Годината беше прекрасна за мен. Научих се да отсявам нещата и да обръщам внимание само на това, което ми се е получило. Дори книга издадох. Всеки ден е ново начало. Опитвам се да работя с желание. Когато човек работи така, няма как да не му се получат нещата. Ако човек се научи да приема неправдата като урок, като нещо, което може да поправи, тогава всичко ще си дойде на мястото. Трябва да се търси баланс между доброто и злото", отбеляза певецът и актьор Орлин Горанов.

Според госта в студиото на "Денят ON AIR" промяната към по-добър живот трябва да започне от нас самите.

"Трябва първо да си простим, за да може да върнем комфорта и желанието за живот. Борбата с егото е най-трудната за личността. Магията на изкуството е да те изкара от ежедневието. Да ти позволи да премислиш случилото ти се. Не трябва да хленчим и да търсим какво е направила държавата за нас. Ние трябва да се запитаме какво правим за държавата, за семейството и обществото си. Трябва да спрем да се делим и заедно да тръгнем натам, накъдето сме тръгнали", сподели артистът пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Орлин ГорановBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
26
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
МЕЧТАЕХ ДА СЪМ ТВОРЧЕСКИ /И МУЗИКАЛЕН/ ТАЛАНТ , НО НЕ ДА БЪДА НАДАРЕН ...-Т.ЪП -ТА -Т.ЪП -ТА -Т.ЪП - "СТОЙКО НА СЦЕНАТА" - ТЪРСЕЩ БАЛАНС СЪС ЗЛОТО !!! ЕЙ БЕЗДЕТНИЯ... ЗЛОТО Е ЕДИНСТВЕННО СРЕЩУ ДЕЦАТАНИ -СИРЕЧ БЪДЕЩЕТО НИ И ЦЕЛТА Е ДА ГО БИЕМ И УНИЩОЖАВАМЕ ...А ,ТИ СИ Т.ЪП И Т.ЪП И Т.ЪП !!!!!!!!!!!
10
72
 
6
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 5 години
Орлин е един прекрасен човек и изключителен талант. Но как да бъдем единни когато незнайно откъде се навъдиха толкова много русофоби. Това е неразбираемо и крайно неприемливо. Та ние сме една кръв. Със сигурност са платени хора. Няма друго обяснение. А пък и в Бг. има всякакви етноси . Може би това да е обяснението. Иначе е абсурдно българин да е русофоб. За мен това са жалки хора които не би трябвало да се раждат в Бг.
9
8
 
5
 
! Отговори
Сат преди 5 години
Доброто е при нас, а злото - при Путин.
8
11
 
6
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
До бай ТъпчоДеде, младостта - пък каквато и да е била, винаги е мечтана на старини. Нали?Иначе за Орлин си прав. Има глас и талант, ама още от едно време бе член на Партията и агентче . Досущ както и "десните" и "левите" "партии" у нас.
7
0
 
16
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 5 години
4erven ***....The has been...
6
2
 
47
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Еееее, пей бе момче! Пей бе! Остави ги тия баланси на циркажийте от политиката бе! Що им са водиш по акъла ами не изпейш оная песен за на баба ти хвърчилото бе...ееее какви спомени само отваряш...да си спомним кога тичахме из поляните, та идваха да на търсят по тъмно и после бой...бой ама на...пак искаме да се върне...Остави ги тия политики бе момче! Господ глас ти е дал, та да те слушат хората и обичат а не да та пцуват
5
2
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е в духа на "изключителното", "уникалното" коледно изкаензване на ненадминатия Банкянски енциклопедист нищонезначещи празни приказки. :)
4
10
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя винаги е бил пом ияр. Като Веселин Потния.
3
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
баланса между добрите и лошите
2
6
 
87
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Изключителен герберски *** е Орлин Горанов !Нагаждач и доносник.Я да разчетем тая негова мисъл: "Да търсим баланса между доброто и злото"Гениално !Да търсим баланса между грабителите и ограбените, между мъчителите и измъчваните, между тираните и поробените ...А, аз глупакът цял живот съм смятал, че Злото трябва да се преследва и унищожава, а Доброто да победи накрая ...А, то трябвало да ги балансираме ...:)
1
29
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да занесем пиене на Ласкин, че да му решим проблемите веднъж и завинаги ли?