Софка – булка, "фърга" букета на 24-и март, кума – Преслава

Всъщност подписа й с Гринго ще е по-рано, на 5 фeвруари
Обновена: 28 яну 2019 09:43 | 28 яну 2019 09:30,
52
Софка – булка, "фърга" букета на 24-и март, кума – Преслава
Булката и кумата. Снимка: Facebook

Една от най-дългоочакваните сватби в родния попфолк най-сетне има своята дата.

Гласовитата Софи Маринов ще каже заветното "Да" на своя Гринго на 24-и март.

Всъщност подписа ще е доста по-раничко, на 5 фeвруари, но голямото тържество ще бъде в края на пролетния март.

За целта ромската перла и мъжа до нея са поканили цялото царско попфолк войноство - Галена, Азис, Анелия, Глория, Славка Калчева, Мария Илиева, "Ку-ку бенд".

"Аз съм казала на всички, че ако са на участие, няма да се сърдя, ако не дойдат. Казах им, няма да се сърдя, ако сте си на работа и не можете да дойдете. Съдя по мене си. Но им викам: Да си знаете, поканени сте да си хапнете, да си пийнете и така", споделя Софка пред "Труд".

Още по темата

Но преди 24-и март, на 5 февруари тя и Гринго ще минат да ударят по един подпис в столична ритуална зала.

"Пак ще има снимчици. По-раничко, защото нали знаете, че на самата сватба се изиграва просто церемонията, предварително си ги направил тия неща. Така че ще бъдем на 5 февруари хубави - шаферките, кумовете, аз, Гринго, подписваме в София. Ще се нагласим хубави, сладки, ще има фотографче, ще си направим снимки...".

След като Гринго и заговорил за сватба, а организацията за тържеството тръгнала, двамата се сетили, че нямат кумове.

"За кумове не бяхме мислили. Започнахме с оркестри, ресторантчета и вече бяхме почти говорили за тази дата. Впоследствие Гринго ми вика: "Ами за кумове няма ли да мислим?". Тогава реших да звънна на Преслава дали няма да искат с Павел да са ни кумове, тя си е от нашия бранш, нали. Звъня аз на Преслава, казвам ѝ: Преси, ще си правим сватба на 24 февруари, искате ли с Павел да сте ни кумове? И тя вика: "Мале, аз си ги знам тия дати наизуст, ще бъда в Лондон тогава, ако не сте дали капаро още, дай да направим сватбата на друга дата". И започнахме да си отваряме тефтерчетата с нея и така се падна 24 март, като на 23-и и тя е на работа, и аз", споделя тя.

Чалгаджийката разкрива, че на сватбата си ще е с две рокли, ще има и четири шаферки: Дони Чачева - Мис баба, нейната дъщеря Роси, кметицата на Владая - Таня Иванова и дизайнерката София Борисова.

"Те викат: "Мале, какви дърти шаферки си избра!", пък аз им казвам: Що, бе, булката нали е дърта", смее се Софка и споделя, че Гринго е поръчал и платил халките им: "Много са хубави, златни, с черни диамантчета пише "Гринго" отвън на моята халка, а на неговата - пак е златна и без камъчета пише "Софи". Много готино. И двамата се вълнуваме много. Всичко двамката си правим и си ни е много сладко".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убави ромки.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гринго мъдро разсъждавал: Софке, какъв е живота . Беше ми майка , сега ще си ми жена .... а до няколко години може и тъща да ми станеш . Етнически особености .
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софи е израснала в детски дом. Какво пее незнам, ама живота не и е бил лесен.Много щастие.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Страхотна новина!Всеки трябва да я прочете!"Тъй де,за какво иначе се взема хонорар!
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Махнете ги!
26
4
 
27
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Добре ни подейства 30 години промивка на мозъка и резултата е на лице. Днешните випове и герой са чалгаджийки,плеймейтки,мутри и жени за удоволствия.Децата ни растат в тоя строй и искат да станат като тях,деградацията е тотална. Бегайте със 300 от тая страна заедно със семействата си и никога не се връщайте,освен ако не искате дъщеря ви или сина ви да "заработва" сваляйки си прашките пред камера...хахах
25
1
 
20
 
! Отговори
Смея се от сърце преди 5 години
Не мога да спра да се смея бай Тъпчо :))))) Само така! Мачкай ***!
24
1
 
20
 
! Отговори
Доживяхме! преди 5 години
Днес това е елита на нацията!
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гринго! Божкеееее....
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази, отляво,е по-черна.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези си приличат като сестри.ахахахах
20
7
 
9
 
! Отговори
... преди 5 години
До АнонименНе си разбрал, щото не можеш да асимилираш какво пише. Първо е било за 24 февруари. Обаче Преслава щяла да бъде в Лондон тогава и не можела. След това и двете започнали да търсят дата, на която и двете са свободни. И така стигнали до 24 март. Кое ти е толкова неясно не знам, ама трябва да си развиваш умствените качества :D
19
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нИЩО НЕ И РАЗБРАХ НА сОФКА = ПЪРВО СВАТБАТА БЕШЕ НА 24,05 , ПОСЛЕ СТАНА НА 24 МАРТ И НАКРАЯ КАНИ ПРЕСЛАВА НА 24 ФЕВРУАРИ???????????????????
18
1
 
20
 
! Отговори
... преди 5 години
Не ми се мисли какво ще стане като се извадят брадвите по средата на тържеството... щото те така правят. На сватба отива - брадва носи. Що е то? После могат да пуснат заснетото по Дискавъри, да видят те как се оцелява в екстремни ситуации. Тия там дето ги дават, нищо не са :D
17
0
 
9
 
! Отговори
ДО ВИН преди 5 години
Радвам се , че знаете кой е Димо Падалски и явно сте гледали състезания за развитие на умствени и логически качества , като "Минута е много" и "Стани богат". :). Не. Не съм него. Съименници сме. :).
16
0
 
11
 
! Отговори
Вин преди 5 години
До Димо Падалски Вие онзи Димо Падалски ли сте, от култовото състезание, или просто съименник?
15
1
 
26
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 5 години
На коя точно халка на Софка отвън пише Гринго?
14
2
 
25
 
! Отговори
Димо Падалски 2 преди 5 години
... Със СИЛИКОН и ХИАЛУРОН се оправят навсякъде ! И то по чудесен начин ! Какво от това , че според много от тях ... СТОЛИЦАТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ... Е АНГЛИЯ ?!?! ... Или че Димитър Талев или Димитър Димов са имена , които нищо НЕ им говорят ?!?! ... Още по - страшното - ТОВА СА ИДОЛИТЕ НА НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ , ПУШЕЩИ ТРЕВОЛЯЦИ И ПИЕЩИ ЕНЕРГИЙНИ НАПИТКИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ ... А СЕГА СЕ ДОСЕТЕТЕ САМИ , АКО СТЕ ДОСТАТЪЧНО УМНИ .... КАКВО СЛЕДВА ЗА ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 30 ГОДИНИ ПРИМЕРНО ?!?! ...
13
4
 
31
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Какво ни занимавате с тези елементарни хора...Няма ли за какво друго да пишете,а все за_ангали които нямат 8-ми клас,*** и тем подобни.Деца ги четат тези статии.После защо слушали само чалга и в главите им само силикон,джакузита,яхти и как да си намерят богат гущер,а момчетата мечтаят да са мутри.Медия сте,журналисти...малко би трябвало да имате и социална отговорност...пример да давате на подрастващите
12
1
 
49
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Решила Софка да види как са тели крава.Отишла в селото си край Етрополе в една къща дето чакали кравата да са отели, седнала зад ней на един стол и зачакала.Поседяла цял ден таман, кравата са обръщала да я погледне и нещо друго не правила.И Софка накрая попитала стопанина кога най-после ша са появи телето, пък той и рекъл: Виж сега, не стой зад ней, вземи премести стола настрани, щото тя като са обърне и та види и си мисли, че вече се е отелила...