Песен за Ани за шеста година по БГ Радио

Tони Димитрова с концерт, посветен на Ана Мария Тонкова
11 юли 2019 15:32, Петя Славова
1
Песен за Ани за шеста година по БГ Радио
Снимка: БГ Радио

За шести път екипът на БГ Радио, музиканти, приятели и служатели ще покажат своето уважение и благодарност към дългогодишния музикален директор и един от създателите на медията, която пуска само българска музика – Ана Мария Тонкова, като символично й посветят песен в ефир в седмицата на нейния рожден ден. Концертът по радиото ще е на 16 юли и е с начален час 17.00.

В музикалното събитие специално участие има Тони Димитрова. Певицата, носителка на наградата на БГ Радио БГ Вдъхновител 2015 на името на Ана Мария Тонкова, ще посвети своите любими песни на Ани на живо в ефира на радиото, а по-късно – слушателите ще могат да видят и чуят целия концерт онлайн.

Тони ще изпълни големите си хитове, както и две от най-новите си песни – "Изгубена" и "100 горещи дни", които от няколко месеца са в ефира на радиото. 

"За мен Ани е един от добрите хора, които срещнах по пътя си. Тя в приятелят, който, ако можех да върна времето назад, бих виждала и чувала по-често. И този концерт е специален, защото не можах много неща да й кажа. Сега, чрез песните си, с думите и сърцето си, заедно с Росен Сеновски - китара и Миро Станчев, ще и изпратим писмо.“, споделя певицата дни преди емоционалния концерт.

Шестият концерт Песен за Ани ще се излъчи на живо от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows на 16 юли от 17:00.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Тонколонкова преди 8 месеца
е супер яка във всяко едно отношение!!! Още 100 години да ни радва!!!