Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с голям концерт

Новата им песен "Голяма работа" за първи път на живо на 20-и май
17 май 2021 10:48, Петя Славова
22
Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с голям концерт
Снимка: BGTSC

Концерт на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) в новата лятна сцена Арена София в парк Борисова градина е на 20 май.

Музикантът ще отпразнува рождения си ден в компанията на многобройните си почитатели. Междувременно, вече е готова и новата им песен "Голяма работа", която е в типичния за групата позитивен стил - китарен саунд, запеваеми мелодични линии и въздействаща поезия с послание. Тази седмица "Голяма работа" ще се завърти в българския радиоефир, а публиката на концерта на 20 май ще има удоволствието да я чуе за пръв път на живо.

Песента е написана от Стефан по време на зимния му престой в Созопол и е първи сингъл от предстоящият нов албум на "Обичайните заподозрени", който очакваме в началото на юли. Записите текат усилено и в момента, като знаков за този албум е фактът, че за първи път останалите членове на бандата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов се включват със собствени композиции, върху които Стефан пише лириката.

Този различен подход със сигурност ще бъде свежа и приятна изненада за почитателите на петимата музиканти. След половингодишна пауза, се очертава поредното натоварено със срещи и концерти лято на "Обичайните заподозрени". Паралелно, Стефан продължава обиколките си с "Книга за песните", а на 5 юни в НДК - Зала 1 ще се състои неговата вечер в рамките на Киномания, озаглавена "Моята страст към киното".

Спектакълът ще съдържа прожекции на филмови откъси с негови роли, авторска музика за филми, разговори и импровизации с любими колеги-актьори, между които Камен Донев и Мая Бежанска, Койна Русева и Стефка Янотрова, Алек Алексиев и Яна Титова, както и изпълнения на "Обичайните заподозрени", със специално подготвени за случая акустични версии на техните хитове.

Преди излизането на сцената на Стефан и компания на 20 май, за настроението на публиката ще се погрижи емблематичният DJ VaGro. С 39 годишен стаж, талантливият Васко Громков (изпълнител, поет, актьор, промоутър, пиар, радио и ТВ-водещ), безспорно е един от най-утвърдените български диджеи. Докато се наслаждават на специалния сет на DJ VaGro, присъстващите на хепънинга ще могат да се подкрепят с храни и напитки от специално обособените барове.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.

Няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, включително и чадъри. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители до 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена и от охраната на входа Арена София или.  Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Вратите за концерта  на 20 май отварят в 18.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
7
 
! Отговори
Фи преди 2 години
Нищо особенно не е Стефанчо,обичайните са ясни.Такова концертче в парка би трябвало да е с вход-свободен.
5
6
 
7
 
! Отговори
Венци Мицов преди 2 години
Артистът певец с най некадърните музиканти
4
4
 
12
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Амбициозен натрапчив некадърник!Досаден кат цирей на г3))
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, времето лети....все по-далеко....Абе, става, за веселия на плажа с коктейли.
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То пък един певец....И тази зала му е много.
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо там я завряха тази сцена?За да не могат да дойдат много хора заради мерките ли?