Виктория след финала: "Евровизия" е като едно малко училище

„Беше страшна еуфория, наистина невероятно преживяване“
23 май 2021 09:07, Елка Василева
213
Виктория след финала: "Евровизия" е като едно малко училище
Снимка: БГНЕС

„Беше страшна еуфория, наистина невероятно преживяване“, каза българската представителка на тазгодишната „Евровизия“ Виктория Георгиева за Нова тв.

Още по темата

"Евровизия" е като едно малко училище за две седмици, не, всъщност за две години, защото преди да излезеш на тази сцена, има ужасно много работа. Наистина съм много благодарна, че имах възможността да мина цялата тази школа, защото това ме направи много по-силна като човек и артист. Хората постоянно ми пишат съобщения, че ме подкрепят. За мен това е само началото", сподели талантливата българка.

Тя коментира и тоалета, с който е била на сцената.

"Облеклото, с което бях, първо бих искала да кажа, че не е пижама. Второ, аз си го измислих. Исках да  е нещо много семпло и извън рамките на "Евровизия". Всъщност на запад този вид облекло е страшно модерно и страшно скъпо. Погледнах трендовете какви са. Исках да бъда различна. Много се гордея с това как изглеждах, какво направих, какво изпях", допълни Виктория.

Певицата отправи няколко думи и към родителите си. "Бих искала да кажа на майка ми и баща ми, че много ги обичам. Те са всичко за мен и са най-прекрасното семейство, за което дори не съм си и мечтала. Хора, обичайте семействата си и ги ценете, защото това е всичко, което има смисъл", каза Виктория Георгиева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
2
 
! Отговори
Валеца преди 2 години
И жабарите много са ,,прогресирали,, като гледам;) От Модуньо през 58 г., до тия наркоманчета сега... Но както казват всяко нещо с времето си, независимо какви индивиди ражда това време...
68
0
 
0
 
! Отговори
До 83 преди 2 години
Твоето е Дънинг-Крюгер.Изксзвсш се като музикален експерт, а коментираш характерологични характеристики на база видяно на сцена. Иначе, Фреди знаеш какви сексуални предпочитания е имал.А знаеш ли, че е хващан с кокаин.Ко правим.Спинозен наркоман. И щом не слушаш определена музика и не си музикант не се изказвай "компетентно".Не ти харесва и толкоз. Иначе, ако изобщо си слушал Ръш сигурно и тях ще ги оплюеш, а са любимци на музикантите, защото те оценяват качествата им като музиканти.
67
0
 
8
 
! Отговори
Излагация преди 2 години
Момичето има талант, но както винаги, са и накачурили един отбор некадърни ченгета и песента изобщо не ставаше. Обаче някой е натиснал за конкретен музикант, друг пък за конкретен текстописец и резултатът е една калпава от всякъде песен и измъчено звучене
66
6
 
5
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
До 78: по-добре момиче с пижама да ни представи, отколкото мъж по зърна и кожени презрамки с неква никва песен. А колкото до нашата песен - ако този конкурс беше музикален, щяхме да сме първи, и то не само на тази Евровизия.
65
3
 
2
 
! Отговори
До 77 преди 2 години
Наркомани и какво? Това как се отразява на величието им? Дори и ти ги знаеш, нищо, че не ги слушаш. И се слушат десетилетия наред в целия свят. Това какво ти говори? И това по поведение на сцена и мизансцен да определяш кой какъв е е супер плоско.Така и не разбрахме ти какво слушаш
64
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излагация, тая повлекана ще ни представя. С тая визия на дрипла са ни помислили за клошарите на Европа. Никаква класа, никакъв финес. Тая е безгласна буква, да ходи да пее в някоя квартална кръчма :)
63
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не си отишла там на училище. Отишла си да представиш Бг. С такава измъчена песен просто нямаше шанс.
62
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нашата ако си бе облякла пижамата щеше да вземе доста пари за реклама за лека нощ.
61
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
отвратителен нагласен конкурс.а тези бездарници от Италия самозащото бяха о*б*ратни ли ги сложиха първи.а нашата заспала песен..да не говорим.
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам за какво се пее в песента. Не беше на майчиният ми език...
59
2
 
5
 
! Отговори
До 65 преди 2 години
Хайде сега и наркомани. Това показва, че съвсем не си в час с музикална история и различни стилове.Молескин го играеха като стайлинг рок група от 70 те. Но ти това явно няма как да го знаеш, защото за теб музика е това, което се пуска по Войс и евентуално планета. Където изпълнителите са чисти и непорочни. И песните им ги забравяш след два месеца. А иначе Молескин са печелили Сан Ремо. Страшни музикални инвалиди са тия италианци.
58
0
 
0
 
! Отговори
публиката преди 2 години
Какво предпочиташ от чужда песен , не ни интересува. Разбираме, че си на хранилка в България , а си мислиш за Русия , Китай, Венецуела Сърбия . И мислиш , че ще ти дойде времето.
57
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Песента на момичето беше посредствена дори за стандартите на евровизия
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам дали е като училище, но е нагласен политически конкурс. Никой не гласува за песен, а за държава според политическите симпатии.Щеше да е по-добре, ако не се знаеше коя песен от коя държава е, макар че няма как да стане. Но на бас, че тогава вотът щеше да е съвсем различен.
55
1
 
4
 
! Отговори
До 65 преди 2 години
Това ли ти е аргументът? Сигурно класиката, операта и джазът и те са за 90годишни. И който ги слуша не разбира от музика.И Адел е ужасна певица. Виж и песните само за пенсионери. Пък и Селин Дион.Човек отхвърляш и не си запознат с огромна част от музиката и след това се изказваш от позиция на експерт.
54
3
 
12
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Най-важното е за нас като нация тя да е победител. Предпочитам хиляда пъти песента ни даа е такава и да е представена достойно, отколкото няква лигавщина ала Кончита и да сме първи. А и благодарности за Португалия, Гърция, Молдова и Сърбия дори. За гоуемите ни сръбски братя от Сев. Македония едно голямо нищо.
53
1
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 2 години
Ех бяхме "почти" първи-ех ех ))) -явно на зрителите им се е приспало от песнята и пижамата,,,хм)
52
7
 
14
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Нашата песен беше класи над всички останали. И като смисъл (за който може да мисли) и като представяне, без голотии и шарении. Момичето я изпя невероятно и за мен тя е победител. За съжаление този конкурс има малко общо с музиката.
51
7
 
2
 
! Отговори
До 57 преди 2 години
Ако си на 90 години, звученето на тази песен може и да не ти харесва. А, ако не си, значи нищо не разбираш от музика.
50
3
 
6
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Който не оценява Нашата песен - ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМА ОТ МУЗИКА. ТИЯ СЛУШАТ ЧАЛГА И МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е МУЗИКА! ХА ХА ХА ХА ХА!