Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с "Жълт код"

Музикантите с нов албум и турне
1 юли 2021 14:11, Петя Славова
7
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с "Жълт код"
Снимка: Обичайните заподозрени

Пет години след като направиха успешния и пълен с хитове "10 1/2", групата записа и издаде дългоочаквания си нов албум, наречен "Жълт код".

Той излиза на 1 юли и съвпада с началото на промоционалното лятно турне на петимата музиканти. Стилът отново е емблематичният за Обичайните заподозрени рокендрол, гарантиращ позитивно настроение.

Енергични и мажорни песни с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Интересен факт, е че това е първият албум, в който освен Стефан, композитори на песните са и всички членове на бандата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов. Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в радиоефира – "Голяма работа", "Лепило за брада", а същото предстои и за други тракове  - "Играча на мача", "Венерианецът", "И малко от есента", "Дядо и ряпа", "Там да сияе то".

"Жълт код" вече е качен във всички музикални платформи. Ще може да бъде намерен и по време на концертите от турнето на групата в Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Ямбол, София, Бургас, Варна, Габрово и Благоевград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Какви са тия анонимници, кой ги слуша, защо ги отрязавате ???????
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е като не ви харесва не го слушайте. На мен тая последната за морето ми хареса. Значително по-добре от лили иванова и георги христов.
3
2
 
2
 
! Отговори
хохохохохо преди 2 години
Ако Стефан Вълдобрев е певец, аз съм трамвай.
2
7
 
6
 
! Отговори
От 1 преди 2 години
Слушам Металика,Айрън Мейдън,Хелоуин и другите велики слушащи се рок и метъл групи!Удоволствие е!И старите рок групи всичките ги слушам!И джаз..и попмузика...и RnB слушам..и автентична народна музика..и класическа!А ти си слушай жалките напъни на тоя бездарник Вълдобрев!Мухаха!Чалгата я мразя!
1
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Хитовете" на тоя освен в тесен приятелски кръг (и то с досада) дали изобщо ги слуша някой?Като го пуснат по радиото веднага сменям на друга станция!