Фенове заляха Адел със суперлативи за новата й песен

"Easy On Me" с редкордна гледаемост
19 окт 2021 20:09, Иванка Гъркова
40
Фенове заляха Адел със суперлативи за новата й песен
БГНЕС

След 6-годишно отсъствие от музикалната сцена, Адел се завърна! А феновете, които търпеливо я чакаха толкова дълго време, я приветстваха с думите: "Добре дошла отново, кралице!". Пускайки първата песен от четвъртия си самостоятелен албум, певицата показа, че е отворила нова страница от живота и разводът й е зад гърба. Но всички трудности, през които е преминала, със сигурност ще усетим в следващите й парчета.  

"Easy On Me" с редкордна гледаемост 
 
Всички тръпнеха в очакване на 15 октомври, когато носителката на на 8 награди „Грами“ и „Оскар“ качи песента „Easy On Me“ в своя канал в You Tube. Само 8 часа след излизането на видеото, то получи рекордна гледамоест - цели 14 милиона пъти. 
 
Клипът към песента на Адел, част от който е черно-бял, е заснет от Ксавие Долан.  
 
„За мен няма нищо по-хубаво от това артистите да се свържат отново след години. Промених се. Аdele се промени. И това е възможност да отпразнуваме как двамата сме еволюирали, и как останахме верни на себе си. Всичко е същото, но някак различно“, казва режисьорът.
 
"Добре дошла отново, кралице!"
 
От толкова хубави новини около Адел през последните няколко седмици, най-облагодетелствани занейните почитатели, които я „затрупаха“ с положителни коментари и приветствия за „добре дошла“. 
 
"По-добре ме разплачи, чаках това 6 години!", "Благодарим ви, че се върнахте отново... Толкова много ни липсвахте“, „Ще се съгласите, че Адел е най-впечатляващата певица, докосвала сърцата ни някога“, „Момичета, разделили се с мъжете си, Адел е тук, за да ни спаси“, гласят само част от коментарите под новата песен на звездата и анонса й за предстоящия албум. 
 
Още за новите песни на Адел, стбрани в албума "30", ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
11
 
! Отговори
vlady преди 2 години
В царството на слепите едноокия е цар. На фона на повечето комерсиални певачки е по-добре, но е далеч от истинско изкуство - няма интересни композиционни решения, контрасти, обрати, резки смени на ритъма и мелодията и т.н., текстовете са доста банални като цяло. Сравнете примерно с излезлия миналата седмица албум на Clouds Despartire или с публикуваните песни от излизащия след около месец Moonflowers на Swallow The Sun - композиране и текстове са на много по-високо ниво.
33
1
 
1
 
! Отговори
Златко Григоров. преди 2 години
Хораа, научете се, кога се използва "Й"....
32
1
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
До вчера искаха да я канселнат щот отслабнала и не давала добър пример.
31
1
 
4
 
! Отговори
До 32 Ro: преди 2 години
Много точен коментар.
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момичета, разделили се с мъжете си, Адел е тук, за да ни спаси. --- Браво момичета, обявявайте връзките си за "токсични" и се разделяйте с мъжете си! Не се опитвайте да създавате семейства, а слушайте Адел защото тя е вашето спасение!
29
1
 
9
 
! Отговори
Ro преди 2 години
Адел си е явление на фона на масовите мрънкащи н3гри, Карди Би и прочее. Затова и лесно се открои на това супер ниско ниво. Обаче за хората, които винаги са се интересували от качествена алтернативна музика, не е кой знае какво събитие. Цялото това прехласване започва да прилича на *** възторг от индивиди, жадни да се откроят от долнопробната маса, но без реално да имат капацитет за това, та затуй се мятат на Адел. Тя е читавият комерс - хем лесно за слушане, хем без клатене на телеса.
28
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 2 години
"Апокалипсис" се пише с главна буква. Като Бог, Библия, Das Kapital, Mein Kampf, Силвия etc. :)
27
2
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Последните дни преди апокалипсиса..
26
0
 
2
 
! Отговори
? преди 2 години
ТРИФОНОВ, АЗ КАЗАХ ЛИ ТИ, ЧЕ КОГАТО СИ НАЙ-ЗЛЕ, ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ И ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА СЕ ЧУВСТВАШ 10 ПЪТИ ПО-ЗЛЕ? НАЛЯГАЙ СИ П. А. Р. Ц. А. Л. А. И НЕ МЕ ДРАЗНИ.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз харесвам много от нещата на Азис, за разлика от нещата на Лепа Брена.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво й е на партньорите й и от къде съдиш за интелекта й? Разбираш ли поне една трета от това, което пее?
23
0
 
2
 
! Отговори
. преди 2 години
Да, прав си, Лепа Брена използва изключително сложни и разнообразни похвати в музиката! :) От впити г. а. щ. и до пола до пъпа. :) Всеки вещ в музиката човек ще оцени качествата й. :) Вероятно затова няма Грами. :)
22
3
 
6
 
! Отговори
Английска чалга преди 2 години
Като погледнеш интелекта и партньорите на тая, може да си направиш извода, че не е нищо повече от чалгаджиите у нас. Нещо като дезодориран и напудрен Азис. Претенциозна музика без никакви стойности, едни и същи вокални трикове, които само хората без знания в музиката могат да се вържат.
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се слушат и текстовете на Адел, за да се оцени цялостно музиката й. Но, наистина, това би било трудно за човек, чийто единствен чужд език е сръбският на Лепа Брена. :)
20
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 2 години
Друго си е Лепа Брена и "Миле воли диско"! :))) Чутовно парче! :))) И е изпято по долни гaщи!!! :)))
19
2
 
5
 
! Отговори
. преди 2 години
До 21:Мислиш ли, че Адел има нужда от повече слава или повече пари, та ще прилага евтини трикове за реклама. Жената постигна всичко в поп музиката и вече прави само бутикови парчета за удоволствие. Е, ако й падне някое и друго молионче на нея и на мениджмънта й, нЕма лошо. Ти с какво ще се похвалиш? :) Че нямаш чернокож ***.кач,може би. :) Или въобще нямаш възможност да ТЪ.пчеш?:)
18
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Току-що слушах новата песен. И повторих, и потретих. Разкошна работа, изпипана. Разкошно изпълнение, страхотен клип. Коментарът по-долу за "чернокожия....."би трябвало да се изтрие от сайта т. к. противоречи на политиката на днес. бг. Но т. к. вече е късно и вероятно няма кой да го изтрие, ще се пробвам аз. По-голямо падение от завистта, "прикрита" от долно. проб. ни расистки обиди няма. Гнус. но е да те чете човек. Интересно какъв е твоят "***. кач" или кого "***. чеш". Вероятно себе си. :)))
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Адмирации за отслабването, за това се изисква воля да започнеш живота си отново, да промениш начина си на хранене, да ползваш свободното си време за тренировки, а не за мързел. Обаче, ... песните й ми се струват много еднотипни. За това и ПР-ите са я посъветвали да не издава албумите си често, като този албум е цели 6 (шест) години след последния иначе ще омръзне на всички. За да запази интерес, ей такива ПР кампании като отслабване и най-важното - в крак с времето ЧЕРНОКОЖ тъпкач.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рекордна, колко да е рекордна? 82 милиона в ютюб.
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Противник са нашите чал.гарки с непоносимо то си виене и с претенциите, че са последната дума на красотата. Това момиче е изключителна певица със собствена индивидуалност. А това дразни. Добре, че в собствената й страна е обичана и уважавана и едва ли някога ще прочете българските си критикари. :))) Но може да се опитате да опорочите успехите й. :))) Може да успеете и Адел да ви се обиди. :)))