Нели Петкова и новата й песен "Ain't Thinking 'Bout You"

Това е историята за една отминала любов, призна певицата
16 мар 2022 11:25, Анисия Иванова
15

Певицата Нели Петкова представя новата си песен "Ain't Thinking 'Bout You". Видеото към нея пък ще очарова и най-запалените фенове на автомобилния спорт.

"Това е историята за една отминала любов. Главната героиня обаче не може да я превъзмогне...нещо я дърпа обрано към любовта. Точно тази емоция, която не ти дава мир - "Защо не мога всъщност да преодолея чувствата си към теб?". Получава се една яростна надпревара в любовта", сподели певицата Нели Петкова в студиото на "България сутрин".

Тя обясни, че идеята за видеоклипа се е зародила, когато е чула репродукцията на песента. И добави, че веднага я е асоциирала със звука на мощен двигател на състезателна кола.

"Определено любовта може да бъде надпревара. Понякога в живота се разминаваме, незнайно защо. Личните отношения са най-сложните. Трябва да се научим да комуникираме и да изразяваме себе си", каза Нели Петкова.

Певицата добави пред Bulgaria ON AIR, че в песента се пее - "Не мисля за теб", но това всъщност въобще не е така.

"Човек не може да избяга от силната, истинската любов, която изгаря. Невинаги трябва да има противопоставяне между двама влюбени, но понякога така се получава -  гоним се в живота, много неща ни се изплъзват", сподели тя.

Нели Петкова покани всички, които имат желание, да посрещнат с нея пролетта със специален концерт-спектакъл - на 22 март в Зала 1 на НДК, в който ще участват едни от най-популярните български артисти. А тя и Виктор Калев ще изпълнят дуетната си песен - "Тук до мен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Метеоризъм преди 2 години
*** и звучи по добре от това.
13
0
 
0
 
! Отговори
Една преди 2 години
от Славчовите певачки.Някаква относителна популярност, излъска им лустрото , вземат се за световни звезди и.....мечтите свършват до там.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пеенето на чужд език свидетелства за липса на патриотизъм, а българския език е много богат. Съвсем друг е въпроса,че въпросната личност е тотално неизвестна........... Патриотизъм в държавата БКП Лаййннярия....:)))))))))))))
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази песен трябва да бъде забранена от Конституционния съд,. Официалния език в България е български. Пеенето на чужд език свидетелства за липса на патриотизъм, а българския език е много богат. Съвсем друг е въпроса,че въпросната личност е тотално неизвестна.
10
1
 
2
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Aaaa!!! Subaru-то кърти и рине!! =)
9
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 2 години
Тази пък коя е?
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уи туу ;)
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази певица никога не успя да ме докосне с найните песни. Да, приличен външен вид, технически пее правилно и добре. Но няма нищо вълнуващо в песните й. Като изсмукани от пръстите са и писани "по формула". Нито една нейна песен не съм запомнил, нито имам желание да я слушам или гледам. Уж привидно технически нещата са ок, но липсва щипката магия, няма присъствие, няма харизма и вълнение в песните й.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БГ певиците трябва вече да преглътнат, че не могат да станат българското Бритни и да спрат да се излагат с посредствени песни и то на английски. И с тия изтъркани рали коли, направо съм "шашната", колко "оригинално".
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук всичко намирисва на правописна грешка.
4
2
 
5
 
! Отговори
www преди 2 години
Неприятно излъчване, простее! Диалект, лигавщини, самочувствие а нищо насреща!
3
1
 
6
 
! Отговори
ф преди 2 години
На тва корве няма ли кой да й каже че не стаа
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз много страшен бе! Тя сигурно се опитва да му избяга с тая кола.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беше хубаво и нежно момиче. Сега е надула джуки и се е перхидросала като всички чалга певачки. Нищо, че се смята за нещо по-горе.