Групите Taking Heed и Funk Temptation отново на софийска сцена

Концертът ще е на 14 май в Swingin Hall
Обновена: 3 май 2022 11:39 | 3 май 2022 11:30, Анисия Иванова
5

За първи път в пълен състав след дълга пауза Taking Heed и Funk Temptation се завръщат на софийската сцена. Групите ще изпълнят някои от най-добрите си авторски кавъри, неиздадени до момента. Концертът ще се проведе на 14 май в Swingin Hall.

"Това ще е първият концерт в пълен състав от доста време. Паузата беше зареждаща, сега сме супер положителни. Имаме огромно вдъхновение", каза музикантът от Taking Heed Даниел Петров в студиото на "България сутрин".

За първи път двете групи ще са на една сцена.

"С него се виждаме за първи път. С тяхната барабанистка - Пламена, се познавах от малко преди това", допълни Даниел Петров.

"Това, което сме подготвили, е нова авторска песен. С другите членове от бандата сме заедно вече 5-6 години", коментира басистът от Funk Temptation Мартин Стоянов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Даниел Петров сподели, че му предстои солов албум: "Той ще е много по-различен от това, което се случва в групата. Човек трябва да експериментира."

А в парчетата и двете групи влагат много лични емоции.

Преди Funk Temptation са се опитвали да свирят музика, която е от всички жанрове, но сега ще се насочат главно към фънк звученето, докато Taking Heed залагат на поп-рок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: музикагрупиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АсанОт Добрич са и нямат нищо общо с фънк :/
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И отново на никого не му пука!
1
2
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
От кое село са иначе :)))