Тейлър Суифт стана изпълнител на годината

Певицата с отличие на Американските музикални награди
Обновена: 21 ное 2022 10:35 | 21 ное 2022 10:35, Петя Славова
7
Тейлър Суифт стана изпълнител на годината
Снимка: БГНЕС

Американската певица Тейлър Суифт спечели наградата за изпълнител на годината на Американските музикални награди за 2022 г. Това съобщиха организаторите на церемонията в неделя вечер в Лос Анджелис, предава БГНЕС.

За изпълнител на годината се състезаваха още Хари Стайлс, Адел, Обри Дрейк Греъм (Дрейк), "The Weeknd", Бионсе и "Bad Bunny".

Американските музикални награди са учредени през 1973 г. Наградите се присъждат въз основа на резултатите от онлайн гласуване, което се провежда сред потребителите на музикални продукти. Те се считат за най-обективния начин за отразяване на действителното ниво на популярност на всеки изпълнител.

Кандидатите се определят, като се вземат предвид продажбите на записи, гледанията на видеоклипове, турнетата и концертната дейност, както и активността в социалните медии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
IM-дртiйУАЙТBoY! преди 1 година
До Анонимен/1... Искаш да каеш една от най-гоУЕмите XИТРYШИ на щатската т.нар РОР-мюзик, която обаче е почнала напоследък повече да врещи и крещи и да къса глас.струни отколкото да се опитва да пее - особено след като загърби готиния ВЕЛИКАН в съвременното кънтри Том МкГРО - певец, артист, музикант, когото тя успя да го използва по най-добрия начин да я направи /тогава/ певица преди има-нема петилетка и половина. . .
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
страхотна мацка. нищо не съм слушал от нея, но само дори на външен вид заслужава награда.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е красива тая тясна Суифт
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пр**ивницата тя