Пеещите артисти с нови концерти в Бургас, Варна и София

"Любовта просия не търпи" я изпълнява актьорът Симеон Владов
Обновена: 12 юни 2023 19:29 | 12 юни 2023 19:17, Анисия Иванова
11

Проектът "Пеещи артисти" на Игор Марковски отново ни предлага нещо ново различно. 27-ата песен носи името "Любовта просия не търпи". Изпълнява я актьорът Симеон Владов. Стиховете към самата песен са негови.

"Текстът е писан преди повече от 30 години от мен, след една много силна любовна история, последвала от лоша раздяла. Тогава аз прописах стихове, бях студент в НАТФИЗ. Сега като ги чета тези стихове, все едно не съм ги писал аз, а някой друг. Когато човек има голяма драма в живота си, пише хубави стихове. Когато нещата са му наред, няма как да пише", разказа Владов в студиото на "България сутрин".

Той сподели, че е пял песента от концерти на група "Север" преди 30 години, но тогава тя не е имала професионален запис. "Дойде време да я запишем , Игор Марковски я хареса и я включи в проекта "Пеещи артисти", допълни Владов.

По негови думи клипът е сниман във Вършец и е свързан с кауза - да се спасят царското казино и балнеокомплекс в градчето. "Той е началото на поредица от най-различни инициативи, свързани с Вършец", коментира актьорът.

"Това е моята четвърта песен в проекта "Пеещи артисти", аз пея откакто се помня, от малък мечтата ми е била да стана актьор или певец, ето че на тази възраст се падна тази мечта се сбъдна", каза Владов пред Bulgaria ON AIR.

"В проекта много се харесваме всички, там са Орлин Горанов и Маргарита Хранова, има един професионализъм, обич и солидарност помежду ни, правим нещо добро, защото Марковски подбира много добри текстове, прави нови български песни, мелодични", сподели още актьорът.

На 17 и 18 юни в Бургас и Варна ще има концерт на "Пеещите артисти" в летните театри, а грандиозен концерт предстои на 23 ноември в зала 1 на НДК.

"Лесно се работи с Марковски, той има много способности, има тънък усет към изкуството, за красотата, музиката, затова вкусът му е безупречен, песните, които подбира, имат голям успех", добави Владов

Гледайте видеото с целия разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Bulgaria ON AIRпеещи артисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Надежда преди 10 месеца
Браво на артистите! Чудесно се справиха, както винаги! Удоволствие беше да ги слушаме с моят мъж. Четох тук грозни коментари, на хора които явно не разбират от музика. Това са артисти и то много добри, любими наши артисти. Освен, че играят, могат и да пеят. Прекрасни са! Благодарим на Игор Марковски и на пеещите артисти! Благодарим на оркестъра и на това прекрасно, всестранно развито, гениално момче, Гого Милтиядов, което израстна пред очите ни, дирижира, прави аранжименти,свири на пиано, пее.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво на артистите! Чудесно се справиха, както винаги! Удоволствие беше да ги слушаме с моят мъж. Четох тук грозни коментари, на хора които явно не разбират от музика. Това са артисти и то много добри, любими наши артисти. Освен, че играят, могат и да пеят. Прекрасни са! Благодарим на Игор Марковски и мач пеещите артисти! Благодарим на оркестъра и на това прекрасно, всестранно развито, гениално момче, Гого Милтияфов,което израстна пред очите ни, дирижира, прави аранжименти,свири на пиано, пее.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Голямо зарядно ми беше този концерт в София! Браво на Игор Марковски! Койна Русева с много трудна песен, браво! Певец ще се затрудни с нея, но Койна се справи прекрасно. Ами Маца и Стефания??!! Чудесни! - "Чупкатааа-а!" :) :) Много дива песен, супер!
8
0
 
1
 
! Отговори
Ралица и компания преди 10 месеца
Бяхме голяма компания на концерта "Пеещи артисти." Страхотни сте! Обичаме ви!Браво! Заредихте ни! ❤️
7
0
 
1
 
! Отговори
Филип преди 10 месеца
Хайдее-е! Абе вие с отрицателните коментари, знаете ли, че в градовете има магазини, наричат се "Секс шоп". Продават това, което ви липсва, има богато разнообразие, къде с перушинки, къде с изкуствена вълна. В плод- зеленчук също има моркови, краставици. Н.......... лелки.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От простолюдието отново са се изказали... Не очаквам да разберете... :) Артистите са прекрасни, пеят много добре...но и това няма да разберете... Вие освен да продавате картофи и да миете тоалетни друго не можете...Ах, да...забравих...можете да завиждате... Съзнание амеба...
5
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Тия артисти нямат ли работа та правят нещо което не им е работа. Пеят зле а певците без Горанов са - хвани единия удари другия. Нечиста работа, съмнителна.
4
2
 
0
 
! Отговори
буба преди 10 месеца
Какъв "грандиозен концерт" бе, грозен концерт. Проекта на Марковски пере нещо. А кажете какво пере.
3
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
До ХристоГоранов го гледам навсякъде...явно е решил където има пари да ги вземе, няма лошо но вече ми омръзна да го слушам. Учуден съм от напъването на застарялата девойка от Тоника СВ, има си страхотна група и само губи от такива изяви. Гюлмезови са ясни - мрънкат, но артистите как са се навили да се излагат.
2
1
 
0
 
! Отговори
Пловдив преди 10 месеца
Послушах това нещо извън театъра и не влязох. Трябваше да има вход свободен и пак нямаше да има публика. Много тегаво. Лоши напъни, безинтересно. Явно....абе не е добро.
1
1
 
1
 
! Отговори
Христо преди 10 месеца
Много слабо представяне в Пловдив на първи юни. Тия артисти трябва да подбират изявите. Малкото публика показва нивото. Орлин Горанов е навсякъде където има мероприятия, жената от Тоника беше нещастие, Хранова е ясна. Проект "Пеещи артисти " явно пере някакви пари иначе не мога да си обясня как може да се издържа. Над 30 човека не магат да съберат 300 човека публика. Жалка картинка