"Бон-Бон Мюзик" кани малки и големи на пътешествие из морския свят

В продукцията участват 70 деца на възраст от 7 до 15 години
21 юни 2023 11:13, Анисия Иванова
2

"Бон-Бон Мюзик" кани малки и големи на вълнуващо пътешествие из морския свят в новия си авторски мюзикъл "Вълшебната корона". Премиерата е на 24 и 27 юни. Това е най-мащабната продукция на вокалната група "Бон-Бон" до момента - ще участват 70 деца на възраст от 7 до 15 години.

"Това е много интересна история, като декорът са нашите "Бон-Бон"-и, които влизат в костюмите. Например, има октопод, който се управлява от осем деца", разказа създателят на вокалната група Рози Караславова в предаването "България сутрин".

По думите ѝ спектакълът показва една общочовешка история, разказана от деца.

"Такива грандиозни неща не могат да се случат без един прекрасен екип – костюмите са на Елена Цонкова. Вчера за първи път видяхме тази красота в залата и ние бяхме много въодушевени. Морският свят се пресъздава от децата. Милен Данков е хореограф. Режисьор е Бисерка Колевска, музиката е на Стефан Димитров, а Гергана Сотирова е автор на текста", каза още Караславова.

Децата са били много ангажирани покрай репетициите за представлението. Но тъй като училището е на първо място, е използван всеки един момент, който е подходящ за провеждането на репетициите.

"Много благодаря на Национален фонд "Култура", защото без такава подкрепа трудно се създават такива големи продукции за деца", каза още ръководителят на "Бон-Бон" в студиото на Bulgaria ON AIR.

Караславова допълни, че спектакълът ще бъде поставян през цялото лято на различни места в страната.

София Русева, една от участничките в представлението, разказа за усещането да участва в такъв голям спектакъл. "Изглежда трудно да се преобличаш и да се преобразяваш в различни образи, но всъщност не е трудно", сподели тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ей за такива неща пускайте материали! Успех на представлението! И да направят турне из страната!