Елена Сиракова ще представи новата си песен "Първа линия"

Песента е част от бъдещ мини-албум със същото име
28 юни 2023 10:55, Анисия Иванова
2

Певицата Елена Сиракова ще представи новата си песен "Първа линия" за първи път на живо в Пловдив. Песента е част от бъдещ мини-албум със същото име.

"Тази песен две години чакаше своя ред. Написах я в двора на къщата, в която прекарваме летните си почивки с приятели. Във видеоклипа буквално виждате моменти от нашите почивки, на които се събираме по 30-40 души всяко лято", разказа за вдъхновението си за песента певицата в студиото на "България сутрин".

Тя разказа, че с приятелите ѝ се шегуват, че са като една голяма италианска фамилия и винаги се намират на първа линия, близо до морето - така се родило и заглавието на песента.

"Аз я написах точно на едно наше море, с идеята да си е нашият "вътрешноведомствен хим". Още тогава им я сглобих, записах някакво демо с инструментал и вечерта се събрахме в двора, направихме един купон и им я изпях за първи път. Имаше сълзи, беше много емоционално, но трябваше време песента да узрее и да събера този екип, с който да продължа започнатото", разказа певицата пред Bulgaria ON AIR.

Тя смята, че в текста и мелодията са вплетени емоциите ѝ и чувствата, които изпитва, когато се събира с приятелите си.

"Това е такава чиста, искрена емоция, споделеността между хората, това е една от най-големите магии, какво е, ако имаш другите неща, когато си сам?", каза още тя и допълни, че всичките ѝ песни са свързани с лични изживявания.

"Първа линия" и "Дърветата" са две от песните от предстоящия първи албум, който ще бъде готов в рамките на няколко месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Голям праз.
1
2
 
0
 
! Отговори
Тото преди 9 месеца
А коя беше тая , че нещо ми се губи