Певецът Йордан Марков представя третия си албум

С "Красива си, Любов" той празнува 10 години на сцена
12 юли 2023 15:04, Анисия Иванова
8

Певецът Йордан Марков представя третия си самостоятелен албум "Красива си, Любов". Освен това изпълнителят празнува 10 години на сцена.

В студиото на "България сутрин" той сподели, че създаването на албума е отнело няколко години, а слушателите вече са чували някои от песните в него.

"От началото на тази година успяхме да създадем още 7-8 песни и така да станат общо 12, за да се затворят в мой трети самостоятелен албум. Тепърва започваме клипирането на по-голямата част от песните. Невинаги съм твърдял, че всяка песен от моя репертоар е част от мен и изключителна лична. Всеки един от слушателите може да открие себе си в посланието на стиховете", разказа Марков за зрителите на Bulgaria ON AIR.

Певецът посочи, че песните в репертоара му като кавър версии с нови аранжименти, са онези, които са му помогнали в израстването и са го вдъхновили.

"Решил съм да ги представя през моята гледна точка и звучащи в малко по-съвременен вариант. Хората много харесват новите аранжименти и не правят сравнение с оригинала, приемат ги като нещо ново и добро, което да продължи мисията на популярните песни", поясни Марков.

Той изтъкна, че е изключително щастлив, че има възможността да работи с най-големите професионалисти в музикалния стил, в който твори.

Изпълнителят подготвя турне, което ще започне през есента, а в края на годината ще има голям концерт в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
хаха преди 9 месеца
10г. на сцената , 3_ти албум , що ли не съм чувал за него ?!
6
0
 
13
 
! Отговори
VladTepes преди 9 месеца
До ГериИма млади хора, които правят далеч по-интелигентна музика примерно 37 Black, Vokyl, Aegonia, Deadscape и т.н.
5
0
 
2
 
! Отговори
Гери преди 9 месеца
Красив и интелигентен млад мъж, правещ стойностна музика! Да е жив и здрав и много успехи, да твориш интелигентно в страна, в която такива като Криско и Тита се лансират, едва ли е лесно!
4
1
 
7
 
! Отговори
. преди 9 месеца
Си Си Кеч ряпа да яде. Тоя е цапнал саунд и малоумние отпреди 40 години. През 2023-та песен не се прави само със стихове. Само със стихове се издава стихосбирка. Ментална катастрофа.
3
1
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 9 месеца
това момче не сме го чували и виждали
2
0
 
8
 
! Отговори
Фен преди 9 месеца
Да е жив и здрав!Не съм го чувал!А има ли първи и втори албум,или издава направо трети?
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не съм го чувал този