Продават билети за несъществуващ трибют на ABBA в Пловдив

Зрители може да изгърмят с парите
20 дек 2023 16:28, Стела Стоянова
4
Продават билети за несъществуващ трибют на ABBA в Пловдив
Снимка БГНЕС, архив

Продажба на билети за два концерта в един и същи ден и час в пловдивската зала "Сила" върви в сайтовете за културни събития, пише "24 часа".

И двата са трибюти - единият е на "Металика", другият - на АББА. В официалната програма на зала "Сила" обаче фигурира само проявата с песните на известната метъл банда. "Единственото ни събитие за 13 март е обявеното на нашия сайт. Нищо не знаем за трибют на АВВА при нас", обясниха от комплекс "Сила".

Организатор на въпросния концерт, който имитира песните на прочутия шведски квартет, е "Студио Спринт Проджект" ЕООД.

"Спрял съм продажбата на билети за АВВА много отдавна, може би преди месец или 20 дни. Грешката за дублажа дойде от чуждия промоутър, който е пуснал билетите", обясни пред "24 часа" собственикът на фирмата Пейо Пеев. Той твърди, че нямало закупени билети за въпросния концерт.

Всъщност и в този момент може да се купят на специализираните сайтове за продажба. Те вървят на цена от 40 до 90 лева в зависимост от мястото. Запознати твърдят, че вече имало хора, които са платили.

"И аз се учудих, че върви такава продажба", заяви Евгения Стайловска, която организира друг трибют на АВВА в същата зала, но на 13 януари догодина.Тя определи случващото се като "странна работа".
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ABBAбилетитрибют
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Шопчето преди 4 месеца
Каква абба бе майни, абе Коrn идва у Пловдив, каква абба, какъв бони М,няма нищо по хубаво от това една от най канините групи у света да ти дойде на крака, леле има и рима, чакайте ни Пловдив идваме
3
1
 
8
 
! Отговори
Така преди 4 месеца
Това го докараха Денков и компания. За всичко лъжат.
2
1
 
1
 
! Отговори
ПЛАСИ ДОДОМИНГО преди 4 месеца
Екстра
1
2
 
3
 
! Отговори
Пласидо Доминго преди 4 месеца
Ами да пускат Икебаната