Секс иконата Victoria De Angelis от Måneskin с DJ сет в София

Най-горещата басистка в света застава зад пулта в City Stage
29 фев 2024 11:34, Александър Попов
11
Секс иконата Victoria De Angelis от Måneskin с DJ сет в София

Кралицата на баса и модната икона Victoria De Angelis е готова да примами всички да се присъединят към своя нахален, модерен техно култ. София посреща най-вълнуващата басистка в света, но зад диджейския пулт, в City Stage на 30 март.

Продажбата на билети за софийския гиг на провокативната хулиганка стартира с ограничено количество на промо цена в мрежата на ticketstation.bg на 1 март.

Victoria е единствената дама в световния феномен Måneskin, но това не ѝ е достатъчно. Тя не спира да търси усещането за свобода и динамика в живота и на други поприща. Това ѝ желание се появява още в ранна възраст, когато Vic се пързаля с кънки, играе футбол, свири на бас китара и се отдава пълноценно на всяко парти преживяване. В началото музиката ѝ служи като оправдание за пропускане на училище и за неспокойния характер. Но вечното ѝ бунтарството естествено се превръща в нейна професия и житейски път като музикант на пълен работен ден.

Victoria с лекота преминава от сферата на рок музиката на живо към техно сцените на Милано и Берлин и открива неразривна връзка между ритъма на бас китарата и нискочестотния и дълбок звук на бас линията в клубовете. Основните ѝ влияния са от началото на 90-те години, а диджей сетовете ѝ, особено подходящи за танцуване, се носят на вълните на енергичното техно и baile фънка. Victoria смесва тези влияния смело с естетиката y2k трендовете и създава синтез, който се трансформира в потно и свръх енергично клубно преживяване.

Ограничено количество билети на промо цена за DJ сета на Victoria De Angelis в София влиза в продажба в мрежите на tickestation.bg на 1 март, а цените стартират от 44 лв. за членове на Fest Club.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Victoria De AngelisMa778neskin
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да сменят Metallica едва ли. Твърде са лежерни като саунд и сравнението ти е много далеч. Но е факт, че им излезе късметът с победите на Санремо и Евровизия.
10
0
 
1
 
! Отговори
До От чичака преди 1 месец
Чичка, Metallica няма кой да ги смени...
9
0
 
1
 
! Отговори
Чичо, преди 1 месец
До От чичака.....така както гледам, и ти не ще да си ходил на концерт. 'Щото ако толкова ти е драга групата, щеше да знаеш, че втората буква от името ѝ не е А.
8
4
 
4
 
! Отговори
От чичака преди 1 месец
То и аз съм чичак, ама ходих на концерт на Манескин в Италия. Вие, за да не сте я чували, не само сте чичаци, а трупове. За сведение, това е басистката на новата група, която ще смени Металика. Изключителент саунд. Хората взривиха цял свят. Обикалят от Бразилия до Япония. Бяха на Рок ин Рио. Нали сте уж рокаджии, как така не я познавате....Смешни паляци от 60-те сте. На никой концерт не сте ходили. Слушали сте чат-пат Дияна Експрес. Ха ха ха.
7
6
 
2
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 месец
Най-горещата басистка е Дорис от Кхтоник, а тая пъстърма дори не съм я чувал :D
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
питах чичко Гугъл коя е тази ... малко е далеч от икона
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има ли я у порнхъб :)))
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хаха "секс икона" била тази, явно авторчето на статията отдавна е на петопръстната система...
3
4
 
6
 
! Отговори
Навитак преди 1 месец
Аз ще (я) мина за афтърпартито!
2
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурно и миришат краката.
1
6
 
9
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 месец
дори не съм я чувал !