Михаела Филева и Дара Екимова с дует, вижте го

Вижте видеото на "Всичко е било за добро"
10
Михаела Филева и Дара Екимова с дует, вижте го

Михаела Филева и Дара Екимова – две от най-актуалните дами в съвременната българска музика, подаряват на феновете си обща песен. Талантливите изпълнителки написват „Всичко е било за добро“ заедно с музикалния продуцент Gusten Dahlqvist по време на творческия лагер за създаването на последния албум на Михаела „96“, а във финалните щрихи на парчето се включва и Веселин Ценов.

За работата си по клипа на песента режисьорът Бойко Щонов споделя: „Имам голямото удоволствие да съм работил и с двете, и знам колко са прекрасни и поотделно. Търсех контраст между видеото и общото усещане на песента, който да дава възможност на въображението на зрителя да го интерпретира през своята призма. Впечатлен съм колко професионално се справиха с изпълнението на танго, въпреки малкото време за репетиции, с което разполагахме.“

Ескпресивно, визуално привлекателно и изпълващо сетивата с красота, видеото съвършено приляга на актуалното звучене на „Всичко е било за добро“.  Премиерата му е в официалния канал на Монте Мюзик в YouTube, а сингълът е разпространен във всички дигитални платформи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
въпрос преди 1 месец
Певиците и артистките обичайно са красиви жени. Когато не са безспорно красиви, случва се, то те притежават могъщ талант, който помита всичко останало, вкл. и "недостатъчната" красота, така да се каже. При тези двете... поне да бяха красиви!!!
6
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Бих.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая безДарна Дара до кога ще я пробутват...
4
0
 
4
 
! Отговори
VladTepes преди 1 месец
Много слабо. Има далеч по-стойностни съвременна българска музика примерно Vokyl - Свети Месец, Свети Слънце, Deadscape - Until Our Dying Days.
3
1
 
8
 
! Отговори
Бай Урко преди 1 месец
Сега остава и да пръднат заедно в Тик Ток и директно на наградите на MTV
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За какво да го виждаме? Тя снимката е достатъчно страшна.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тия мяукащите кой им плаща клиповете?!