Новини с таг "%CE%CF %C4%EE%E1%F0%EE %F3%EF%F0%E0%E2%EB%E5%ED%E8%E5"

20.03.2017 21:07
Дейностите трябва да се изпълнят за 22 месеца

«1»

Фиксинг БНБ

EUR 1.95583
GBP 2.1946
USD 1.64674
RUB 2.81593
RON 0.421206
TRY 4.1768

Спонсорирани публикации