Да предложиш гей брак от парламентарната трибуна... и да чуеш "Да"

Нестандартното решение е на австралийски депутат
4 дек 2017 14:45, Анисия Иванова
199

Да предложиш брак от парламентарната трибуна. Нестандартното решение е на австралийски депутат. Тим Уилсън зададе ключовия въпрос по време на обсъждането на проектозакона за легализиране на гей-браковете.

А партньорът му, седящ на балкона за посетители, отговори със заветното "Да" под бурните аплодисменти на депутатите.

През септември австралийците гласуваха с огромно мнозинство за узаконяване на гей-брака.

Мярката се ползва и от широка политическа подкрепа и най-вероятно ще бъде превърната в закон още този четвъртък, съобщава Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още по темата: бракАвстралиягей
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
37
 
! Отговори
дидо преди 6 години
Разбирам, че така се раждат и нямам нищо против гейовете, обаче не мога да си представя как живеят без да докосват женски гърди или ..... честно, жените са толкова сексапилни и миришат хубаво и се движат красиво, явно аз не съм вред вече.
73
2
 
5
 
! Отговори
Big4you преди 6 години
До гларусХубава логика, приятел, но трябва да ти съобщя че също така голям процент жени се обявяват за хомосексуални, покрай новите моди, особено сред младите!Какво правим тогава!?
72
1
 
16
 
! Отговори
Асеновтрад преди 6 години
Половината хетеросексуални двойки не се женят. Да вземат да се женят поне хомосексуалните, че бизнеса замира.
71
0
 
13
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Очакваме включване от нашия специален пратеник живеещ край Операта да ни съобщи как вървят нещата. Сигурен съм че по случая е вече развял знамето на дъгата пред къщата си в Мосман
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правя гей магии за любов. Гледам бъдещето със свещен гъсок.
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво. Да са живи и здрави. Моля обаче, не ни информирайте всеки път когато правят любоф.
68
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е поредното доказателство за деградацията и пропадането на човешкия род. Неприятното е, ч след 50 години, хетеросексуалните ще са малцинство и ще бъдат тотално дискриминирани. Добре, че няма да доживеем този абсурд.
67
2
 
15
 
! Отговори
някой преди 6 години
Много дръпна бройката на населението, Земята се саморегулира с тая болест.
66
1
 
6
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: гларус (номер 80)Така си е. Прав си. Чиста математика нали? Тук няма място за емоции и терзания.Или колкото повече, толкова повече както беше казал кой там? Мечо Пух ли беше?А всъщност, бях гледал един документален филм, наистина има и напълно асексуални хора. За тях казаха, че дори хомосексуалните ги гледали с отвращение и презрение, защото съвсем не ги разбират как така не се интересуват от никакъв секс. Ами, не можем да угодим на всички затова всеки да живее както му харесва!
65
1
 
22
 
! Отговори
гларус преди 6 години
Като хетеросексуален опортюнист смятам, че колкото повече хомосексуални мъже има, толкова е по-голям шанса ми да се пласирам на нежния фронт. Поне 10% от мъжете са хомосексуални, дори по-голям процент се асексуални. Всъшност ако искаш да любиш някоя жена единственото необходимо условие е в подходящия момент и на подходящото място да и го заявиш недвусмислено.
64
5
 
7
 
! Отговори
Друг Нормален преди 6 години
До: номер 77 (Хомо Сапиенс)64-ти набор съм, ако това е важно за тебе.И не, нищо нямаше да направя. Какво очакваш да направя? Детето си е било, е и ще си бъде мое дете и аз ще го обичам независимо какво е, или какво ще стане.Просто привеждам поредното доказателство, че "теорията" как децата се paзвpaщaвaли от тази "показност" на хомосексуални двойки издиша, защото какъвто си се родил, такъв си оставаш. Това нито се "прихваща", нито се "лекува".
63
1
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До Хомо СапиенсМи не е свършила цивилизацията, но едни 1500 години, болните си бяха болни и се лекуваха според закони и клинични пътеки....
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами.....тя рибата се вмирисва откъм главата. а щом нещо на тези в парламента им се услажда,...узаконяват си го.
61
2
 
6
 
! Отговори
Хомо Сапиенс преди 6 години
До 75 : Друг нормален : И ако беше установил, че спорят за едно и също момче какво щеше да направиш? Ще го изгониш , ще спреш да го обичаш и ще се отречеш от детето си с Държавен Вестник ли? Интересно ми е кой набор си ти "нормалния", че поне да знам да се притеснявам ли, че младите са *** или си някоя социалистическа чичка. Иво Христов добре ви го каза! 80 % сте!
60
1
 
19
 
! Отговори
Друг Нормален преди 6 години
До: 71 (Нормален)Виж какво, като беше синът ми по-малък, е няма как да го изолираме от външния свят, до ушите му достигнаха коментари за хомо двойки. От телевизия ли от къде не помня.И като се запритеснихме, как ще обясняваме сега какво е това... А той реши дилемата, като сам каза смеейки се: "А, вече знам какво е - мъже които обичат други мъже".И дотам! Сега с един негов съученик ги хванах да спорят по телефона защото харесват едно и също момиче. Еми, не се притеснявам вече.
59
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: 69Това къде го видя?Ми аз не виждам никъде хомосексуализмът да е утвърждаван като ценност.Просто излиза наяве. Досега е бил прикриван. Нищо повече.Хеле пък някой да твърди че бил "по-добрата страна на сексуалната ориентация" - това си е чиста измислица. Къде го пише??? Ама черно на бяло???
58
13
 
11
 
! Отговори
Хомо Сапиенс преди 6 години
До 65 КРАЯТ:И като се е разпаднала Римската империя да не е свършила цивилизацията бе аланколу?Освен това хомосексуализум е имало много преди римската империя. Империи е имало и много, но хомосексуализма датира от дълбока древност / пояснение за невежите коментиращи /
57
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Цар Киро (космонафт) 70Ха-ха-ха-ха-ха...............ти на това ВРЪЩАНЕ В ЖИВОТИНСКАТА ЕРА му викаш "еволюция"??????? Алоооууууу.......санитарите...............
56
4
 
22
 
! Отговори
Нормален преди 6 години
Аман . Чудесен пример, няма що. Направо да го натрапят на децата, да не би случайно да изберат да са нормални.
55
21
 
4
 
! Отговори
Цар Киро (космонафт) преди 6 години
Това е началото на фундаментален качествен скок на човечеството към усъвършенстван човешкия индивид който след още 200 години еволюция , ще се отличава с висока интелигентност, бисексуалност и никаква разлика било то физиологична или умствена между мъжа и жената. Човечеството се подготва генетично за скоростен прогрес и космически пътешествия!