40-годишна падна и загина след селфи на Витиня

Инцидентът е станал по обед, в момента тече оглед
Обновена: 8 дек 2017 15:47 | 8 дек 2017 15:45,
68
40-годишна падна и загина след селфи на Витиня
Снимка: Bulfoto, архив

40-годишна жена падна и загина в района на "Витиня". Инцидентът е станал на 35-и километър на автомагистрала "Хемус" в посока Варна.

Жената е искала да си направи селфи, уточняват от МВР - София. Сигналът за трагичния инцидент е подаден на тел. 112 в 14:17 часа днес.

Жената и мъжът й спрели в района на 35-ия километър на магистралата. Най-вероятно тя е загубила равновесие и е паднала от съоръжението, което е със 100-метрова височина. В момента има оглед на мястото.

Това е поредният нелеп случай с фатален край, след опит за овековечаване. И у нас, и в чужбина много хора загубиха живота си по време на селфи през последните години.

Смъртта на 14-годишно момиче от София е сред последните инциденти. Ученичката падна от 12-етажна сграда и умря на място.

Едва ли някой ще оспори факта, че селфитата, които се оформиха като една от най-трайните мании, родени от новите технологии, безпощадно взимат и своите жертви, без да подбират възраст и пол.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
5
 
! Отговори
Коко Боко преди 6 години
Ти ли *** бутна или ссм паднах! Айде бе
34
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100 метра свободен полет - тъкмо е имала време да постне селфите. Не знам дали е успяла, но ако го е направила, направо ще избие лайковете. Darwin Award nominee !!!
33
0
 
19
 
! Отговори
ПетканЪ ДивакЪ преди 6 години
Боже , Боже накъде ни води глупостта човешка ,друго се беше със "СМЯНА 8М"...
32
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупостта наистина има много измерения.
31
1
 
20
 
! Отговори
shmatarok преди 6 години
До АнонименНямат spell check в редакцията - бедни са.Ако знаеш колко път съм писал, писал ... Фрапантни печатни грешки допускат - неграмотност е, не е от бързо писане.
30
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Едва ли някой ще оспори факта, че селфитата, които се оформиха като една от най-трайните мании, родени от новите технологии, безпощадно взимат и своите жертви, без да подбират възраст и пол."Не - те подбират друго нещо - интелект... или по-скоро липсата на такъв.
29
0
 
16
 
! Отговори
Св до 29 преди 6 години
Е то има корекция и при браузерите (поне на моя - ХРОМ), не зная за другите, ето дори и сега като напиша Овековечавам и ми вади очите ... Но се иска слагането на една отметка в настройките ...
28
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишете първо в Word и ако ви подчертае думичка в червено, значи има правописна грешка. После само копи/пеист. Така избягвате Овековечаването
27
1
 
33
 
! Отговори
Св преди 6 години
Не мога да разбера наборката. Тия пейзажи, с мутри в средата (селфита накратко), не са ли за младежи, тийнейджъри. Чак па такава активност на средна възраст. Имам фейсбук, от немай-къде, че пък питат "Що нямаш". Че един човек си забравил телефона вкъщи, та си гледал в празната шепа по пътя, да не го мислят за ненормален ако гледа напред ... Иначе - съболезнования на близките!
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
зву4и абсурдно! да не е помогнало нещо или някой?
25
1
 
19
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
ами увековечила се е, тая новина ще влезе в интернет архива за вечни времена, или поне до електронния армагедон
24
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
40-годишна?! Че с какъв акъл е била? На 12-годишна? Това си е направо за Дарвинова награда! Въпреки, че щом е на 40, най-вероятно има деца, та не отговаря на условието.
23
5
 
17
 
! Отговори
Назад към приматите преди 6 години
Едно време на класическите руски фотоапарати си имаше самоснимачки - врътнеш едно копче на пружинка и той те чака докато застанеш пред него - руска автоматика, ама автоматика.А сега технологиите се връщат назад към пещерната епоха и неандерталците - вече използват пръчки!!!
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Овековечаване???
21
1
 
23
 
! Отговори
какво е селфи преди 6 години
СЕЛска ФИзиономия!
20
2
 
15
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
до 1 И тъщата, и тъщата!
19
20
 
16
 
! Отговори
чичо Манчо, снех те преди 6 години
Дегенеративните изменения след 40 години при жените се задълбочават и пораждат сериозни притеснения. Всевишния нарочно ги предпазва от размножаване, но от изглупяване е безсилен. В случая за по-сигурно е височината да е над 100 м, защото някои от по-къси дистанции оживяват.Обществото трябва сериозно да се замисли, за деструктивната роля на наближаващите менопауза, като вземе мерки например те да не гласуват-съдбата на БГ тогава може да е по-добра.Май имаше мъгла са селфи,ама за сефте става!
18
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо веднага обвинявате съпруга й? Жените в днешно време са толко раззчепени, разглезени, че мъжете им нищо не могат да направят! Тя е искала да си направи селфи и той какво ще й каже - не неможе хахах е нали скандала му е вързан в кърпа
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Само да те не изпревари и изненада
16
4
 
19
 
! Отговори
кръвожаден веган преди 6 години
Бог да я прости. Увековечи се в съчетание със свободно падане."Gravity is a habit that is hard to shake off"Terry Pratchett