Ким се закани: КНДР ще е най-голямата ядрена сила в света!

САЩ готови на преговори без предварителни условия
13 дек 2017 07:56, Елка Василева
59
Ким се закани: КНДР ще е най-голямата ядрена сила в света!
Снимка: архив, Reuters

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е решен да направи страната си "най-голямата ядрена сила" в света, съобщи севернокорейската информационна агенция КЦТА, цитирана от Франс прес.

Ким е заявил вчера пред хора, работещи по програмата за балистични ракети, че Северна Корея "ще върви победоносно напред и ще стане най-голямата ядрена и военна сила на света", съобщи КЦТА.

На 28 ноември Пхенян изстреля междуконтинентална балистична ракета, способна според експерти да достигне САЩ.

По-рано вчера американският държавен секретар Рекс Тилърсън заяви пред базирания във Вашингтон мозъчен тръст "Атлантически съвет", че САЩ са готови да преговарят със Северна Корея без предварителни условия.

Досега САЩ изключваха възможността да преговарят със севернокорейците, ако Пхенян не се откаже от ядрените си оръжия.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Отговор Нищо не мога за кажа срещу железните ти аргументи. Позволявам си само да те поздравя с една руска песен. Казва се "Хотят ли руские война" . Намери я и я послушай, ако не знаеш руски-питай баща ти и *** да ти превеждат, те със сигурност са учили рески едно време. После ела пак и напиши, кой се стреми към световно господство, и кой има военни бази навсякъде по света.
46
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля феновете на Грух да не се мотаят тук, да хващат самолета и прави при Кимчо. Да усетят сладостта от неговия комунизъм. Но да си вземат консерви и сухари, лекарства и дрехи, свещи и фенерчета, щото ще им трябват веднага. Нека му помагат с каквото могат. Там вече има един побъркан испанец, който е назначен за главен координатор на "прекрасния живот" в СК. Той посреща чужденците и им показва предимствата на живота там. Моля да побързат, защото някой може да ги изпревари. *** откачалниците!!!
45
0
 
2
 
! Отговори
До 37 преди 6 години
До АнгелАнгеле, чуя ли някой да ми говори "на предвид" и вече си правя заключенията.
44
3
 
5
 
! Отговори
Do 46 преди 6 години
До АнонименАми, бягай в С.Корея като е толкова хубаво.То и в Германия има отрицателен приръст. Кажи сега, че С,Корея е по-добре и от Германия и ще ни убиеш с логика.
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
severna korea e po-dobre ot bulgaria v severna koreq e malko po-golqma ot bg i ima 25 miliona dushi i naselenieto raste v bg sme samo 7 i naselenieto namalqva taka 4e nz koi e po-zle
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прасчо управлява "Фермата на животните".
41
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жълтият грух съвсем е изтрещял! Добре, да стане първа атомна сила, и кво от това? Ще фърля бомби наляво и надясно ли? А милионите умиращи от глад, мизерия, лошо здравеопазване, кой ще нахрани? А тези в лагерите кой ще контролира? И знае ли некой колко са? Вместо да развива икономика, ще трупа Арсенал от атомни бомби. И с какво ще ги фърля, с прашки ли? Положението в СК е трагично по последни данни. Глад, мизерия и страх. Колкото по-рано утепат дебелака, толкова по-добре за Северно корейците.
40
7
 
5
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Анонимен 27 Ооо, радиацията не е проблем. Сащ няма да използват ядрено оръжие. Имат си достатъчно конвенциално оръжие да ликвидират СК. И след това малоумно изказване на дебелия , губят поддръжката на Русия и Китай.Сега е момента да бъдат ликвидирани.Иначе рискуваме световния мир.
39
6
 
9
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Един от Северозапада 26 Абе северозападе , ти даваш ли си сметка че освем нас , предаваш много точно положението в Русия? Разликата е че ние не претендираме за световно господство и не правим най хубавите бомби. Ние искаме да живеем като бели хора, европейци в мир.Щом руснаците искат да живеят в мизерия и да воюват, никой не им пречи.Те не могат да ни бъдат цел в живота.
38
2
 
8
 
! Отговори
Отвратен преди 6 години
САЩ да изпратят тюлена дето ликвидира Осама.Дебелия съвсем изтрещя.
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен39 Я пак? Коя българска фирма произведе спътника, коя ракетата? или просто сме си платили за това? А сега се върни , и бавно прочети за цинковата кофа.
36
4
 
7
 
! Отговори
кии преди 6 години
Тея трябва да ги сринат за секунди , да нямат време да натиснат копчето.
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнгелНе бе Англе небесен, те нямат план защото не желаят война.Това е истината напук на всичките русоробски твърдения.
34
7
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
САЩ до момента си играят много грешно ръцете.До сега трябваше да са провокирали нападение от страна на СК.Имайте на предвид че САЩ ,Япония и ЮК не могат да докоснат с пръст Ким Чен Ун ако той не ги удари пръв.Имам усещането че те дори нямат план ,как да провокират Ун. Или чакат времето когато ще са разпънали ПРО-тата и са готови за война но до тогава СК ще има сериозни ядрени оръжия и риска ще се увеличи.
33
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този тотално изтрещя а пък тези които му вярват още повече !
32
15
 
16
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Не спирам да се учудвам на човешките същества,челия свят знае и вижда престъпленията извършвани от САЩ срещу човечеството,агресии,лагери,изтезания,отвличания,убийства,тероризъм и тн.и тн.и когато една държава си позволи да се защити от САЩ,почват да я плюят и обиждат!!!
31
15
 
10
 
! Отговори
окупация преди 6 години
САЩ -американския долар ,властва на земята. Има смели държави готови да се противопоставят.
30
10
 
4
 
! Отговори
Пинг Понг преди 6 години
Гигант!
29
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Фермата на животните".Има такава книга, има и филми направени по книгата.Гледайте ги и ще разберете какво представляваше комунизЪма и какво представлява в момента КНДР.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо сте скрили статията с интервюто с Радан Кънев?Казва невероятни неща.