Братовчедът убил Дамла. Защо? Не казва!

25-годишният мъж е съзнавал какво прави и може да носи отговорност
20 дек 2017 16:55,
120
Братовчедът убил Дамла. Защо? Не казва!
Снимка: Facebook

25-годишен мъж е задържан и обвинен за убийството на 7-годишната Дамла в Момчилград, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Още по темата

Мъжът е братовчед на детето, не е правил опит да се укрие, но е изграждал алибито си за фаталната нощ.

По думите на обвинител №1 той е съзнавал какво прави и може да отговаря за действията си. Мотивите му към момента не са ясни.

По-рано днес полицията на два пъти заграждаше апартаменти в града, в опит да открие веществени доказателства за зловещото убийство, станало в неделя сутринта.

Пропомняме ви, че Дамла бе открита мъртва от майка си Садет.

Досега жената бе единствената задържана по случая, но по обвинение не за убийство, а заради това, че е оставила детето си без надзор.

Късно снощи с нея бе извършен следствен експеримент, чакаха се ДНК експертизите.

Очаквайте подробности!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
8
 
51
 
! Отговори
Пет преди 6 години
Колко злоба и глупости се пишат тук без да се знае точната истина! Как може да има толкова злоба и в този народ- убито е дете, няма значение народност или религия.Замислете се - ако на ваши близки се случи това?! ЛГоркото дете- Бог да го прости!А майката е била може би принудена да работи на смени, ако не са стигали парите за детето и.Жестоко е.
34
10
 
5
 
! Отговори
бетонна билка преди 6 години
до п.петров. жалко за детето! беше хубаво, умно, жизнерадостно дете, но перверзиите на новата система на юдо-масонската *** не признават нищо на света, само техната си юдейна перверзност на богати на нищо нещастници.
33
1
 
34
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Този тип престъпления се разкриват на 99.99% и присъдата навярно ще е адекватна, но жалко за детето и родителите му. Съболезнования ...
32
5
 
27
 
! Отговори
Тамара преди 6 години
Представям се за от Момчилград?! Първо : за първи път пиша днес тук, второ: аз съм от Момчилград въпреки че отдавна не живея там и трето : българка съм. А тия глупости дето ги пишете не мога да ги схвана?!!
31
19
 
6
 
! Отговори
до табора евреи преди 6 години
виж сега, тамара. ние знаем, че ти се представяш отвсякъде без да знаеш какво е в Момчилград. мога веднага да те разкрия, но да речем, че не искам да те излагам повече, педи. сегрегацията е родом от към страна на евреите към всички останали народи, а педофилията роднинското, как да го кажа онова, което ти липсва още от дете... мога ли да казвам секс, по време на вашата цензура, а евреи?
30
6
 
43
 
! Отговори
Тамара преди 6 години
До Костов,Каква cybil?! Аз съм от Момчилград и искам да кажа колко сте ограничение и ненормални повечето от коментиращите? Сегрегацията по отношение *** етнос,религия и тн не води до нищо добро. Дете има починало! Дете на 7 години! Пак казвам: болни мозъци!
29
9
 
5
 
! Отговори
два лева преди 6 години
неверниците се познават по минусите. и без никакъв аргумент ще ме сложат на бесилото, както всеки "филантроп"- фарисей. ех, ех, ех, какво ли не правят предателите за два напечатани долара в повече...
28
6
 
32
 
! Отговори
Тамара преди 6 години
Повечето от коментиращите тук сте болни мозъци! Лекувайте се социопати!
27
4
 
8
 
! Отговори
"Раковски" преди 6 години
феновете на обама, хилъри и ненужния на никого сорос и аденауер направо ме разкатаха от минуси. победата е ваша, с влизането на симеонов в "клуба" на с-дс... хахахаа
26
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийството на Кенеди ряпа да яде!
25
3
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Цацаров да не би да е журналист все в новините го гледам?
24
3
 
5
 
! Отговори
добре дошъл, педофил преди 6 години
евреите се бунтуват срещу честните коментари, защото са изостанали в мозъчното си развитие, но и никакви минуси техни не могат да спрат Истината. за цеHдзурлата им да не говорим, че им предстои "кръщането" ... хахааа...
23
23
 
9
 
! Отговори
добре дошли! преди 6 години
в действителност е така: бил е петимен за малката. можела е да му стане жена. тези "обичаи" са нещо нормално за расата на недоpазвитите мозъчно. евреите са същите недоpаcляци.
22
19
 
2
 
! Отговори
30 преди 6 години
В локвите се оглеждам! Зурлест съм, но съм тракиец като Гришо.Не съм глиган и съм малко по строен на ръст!
21
8
 
70
 
! Отговори
Cleo03 преди 6 години
500 години са ни клали- така е ... Но не това момиченце и семейството му, нито турците, които живеят в днешно време, нито мирното обикновено турско население ... Ако трябва да бъдем честни ние също сме убили много невинни , независимо от произхода им. Аз лично се гордея, че съм българка, НО мисля, че преди да бъдем българи, трябва да бъдем хора... И наистина е много тъжно да прочетеш, че защото някой не е българин, на теб не трябва да ти пука..Тъжно е, че хората са загубили човешкото в себе си..
20
28
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете на гурбет, а тоз юначага шета в домовете им!А визията на детето показва, че прадедите му са приели исляма преди много векове.Вероятно доброволно за икономически облаги, да не ги убият или интернират в Анадола като Патриарх Евтими!От Азия такова светло дете не може да пристигне.Вижте прабългарите какви са зурлести като диви глигани!
19
11
 
66
 
! Отговори
Прост народ преди 6 години
Мислите ли че нормален родител не иска да е вечер до детето си и да го гушка вместо да работи нощна смяна за 400 лв. Погледнете детските градини и как даже и там има работно време и като закъснееш да си вземеш детето те гледат намръщено. Не съдете кой бил турчин или друг етнос а се замислете защо системата принуждава хората да постъпват така. Другото е че никой не знае нито мотиви нито кой е извършителят нищо. Спускат се някакви неща от прокуратурата а тя не би трябвало изобщо да коментира това
18
7
 
77
 
! Отговори
Прост народ преди 6 години
Коментарите кой какъв бил и всякакви други глупости. Погледнете какво пише първо и се замислете. Майката задържана защото оставила детето без надзор. А някой попитал ли е защо. Някой замислил ли се е че голяма част от децата в тая държава са без надзор и не защото родителите искат а защото системата ги принуждава. Родителите работят за да имат пари да отгледат това дете а не за да им е кеф да го оставят само. Родителите са пръснати по чужбина или бъхтят. Няма ДЪРЖАВА да се грижи за децата си.
17
5
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже колко сте жалки.какво значение има турче,българче ***...вие не сте хора нямате сърца,става въпрос за малко момиченце и нелепа и мъчителна смърт,
16
10
 
10
 
! Отговори
А. Гоцев преди 6 години
Нищо не казват за пръстови отпечатъци. Убиеца едва ли е толкова умен за да ги прикрие.