Путин ще бъде преизбран! Ще изкара ли пълен мандат?

Той се ползва с огромно одобрение сред руснаците
22 дек 2017 21:31, Екип на Bloomberg
30
Путин ще бъде преизбран! Ще изкара ли пълен мандат?
Снимка: Reuters

Владимир Путин със сигурност ще бъде избран за нов мандат като президент на Руската федерация на предстоящите избори на 18 март 2018, тъй като съперниците му нямат реален шанс, а рейтингът му е на изключително високи нива. Друг обаче е въпросът колко време ще изкара на този пост той.

Това коментира преподавателят от Софийския университет доц. Александър Сивилов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria. 

Според анализатора е много вероятно да не бъде търсен пълен мандат, а към средата му, тоест след около 2-3 години на преден план да излезе нов човек, който да бъде представен за наследник на Путин.

„Този човек вече е избран, но можете да бъдете абсолютно сигурни, че няма да бъде представен на широката публика до последния момент“, добави Сивилов.

Като цяло Путин се ползва с огромното одобрение сред руснаците заради редица фактори, не само заради външната си политика. В негова полза работи и това, че Русия вече се позиционира като един от полюсите в новосъздадения многополюсен свят, а руснаците отново се чувстват като представители на велика сила, посочи той.

От друга страна пък опонентите му от либералния политически сектор не успяват да влязат в тон с обществените нагласи и желания, дори напротив, излъчват послания, като например това, че Крим е анексиран незаконно, които са неприемливи за обикновения руснак. 

Вижте повече на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Крим е руски по исторически и клутурни причини, Крим не е анексиран.Колко пъти да ви се повтори за да го разберете???
24
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Владимир Владиморович Путин ще управлява още много дълги години велика Русия.Свиквайте, западните лицемери от САЩ, Англия и Франция и слугите им в България!
23
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Да е жив и здрав Путин , да управлява дълги години Русия!
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази статия ми прилича на един добър стар виц, в който на 106-ия рожден ден на владиката някой му пожелал да живее 100 години, а владиката му отговорил:"Ти в Божиите дела не се бъркай, чадо."
21
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джуджето отново ще фалшифицира изборите. Вече има достоен опит по темата.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 681"Путин трябва да е сигурен, че властта няма да попадне в ръцете на втори Елцин..."КОЙ назначи Путин за премиер. а после и за президент.КОЙ изстрела един никому неизвестен чиновник от общината в Петербург, само за една нощ до върха на държавата ?И ЗАЩО?
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се,че ще изкара цял мандат,че и повече.Путин е на 63 години. Ако не стане нещо извънредно, има още 20-25 години управление.
18
0
 
4
 
! Отговори
681 преди 6 години
Путин трябва да е сигурен, че властта няма да попадне в ръцете на втори Елцин, който отново да разруши Русия!В такава огромна страна не може да не се намери подходящият. Нищо чудно новият човек в Кремъл да е сегашния Губернатор на Тула...
17
13
 
4
 
! Отговори
USA преди 6 години
До ОсманлиятаА аз твърдя, че си един жалък потурнак, който го е страх да пише по турски форуми да не го опандизи Ердоган. Тръмп е завършил топ университет и е изградил финансова империя, прекрасно семейство и е президент на най-мощната държава. Докато Путин е един слабограмотен хитър чекист, който беше назначен от олигархията в Русия. И двамата с Ердоган са жалки диктаторчета, но най-хубавото е, че никоя диктатура в историята на човечеството не е свършила добре.
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крим не е анексиран, той си е руски.
15
4
 
13
 
! Отговори
Русофил преди 6 години
Ще изкара още пет пълни президентски мандата, за радост на целия славянски и православен свят, и за ужас на всички либepacти, peптили и copоcоиди!
14
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забелязвате ли колко много рашки иманв България напоследък ?
13
20
 
2
 
! Отговори
Не преди 6 години
Ще пукне, щтото е смъртен.Ваговете му щетмъстят на децата му и никой няа да го наследи.След самом100 годии няма да го понят, за разка от мацката без ицййййй
12
23
 
7
 
! Отговори
сатана преди 6 години
За Русия няма спасение с това изчадие .Жалко. ....
11
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Путин ще бъде преизбран! Ще изкара ли пълен мандат?"Кога Путин не е бил избиран? И кога е изкарвал непълен мандат?
10
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин ще бъде преизбран!Агонията на Русия няма край.
9
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефът на ЧК сдружението на майсторите на перчатки от човешка кожа със сто годишна традиция и ноухау може да напусне Кремъл единствено с краката напред. Никой не го е избирал, назначен от негов предшественик, а след това самоназначавал се няколко пъти и поради тази причина днес може само да се гадае кога и как ще напусне властта.
8
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПУТИНОСТАЛИН ОТКАЗА ПУБЛИЧНО ДА ПРОВЕДЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2018-ТА!С ДВЕ ДУМИ В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ИМА ДИКТАТУРА! А КОЙТО ПРОТЕСТИРА ГО ВКАРВАТ ВЪВ ЗАТВОРА А АКО Е СЕРИОЗЕН ОПОНЕНТ ГО УБИВАТ!!!
7
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ТОВА ЗЛО НА СНИМКАТА НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО! ДОРИ И ВЪНШНИЯ МУ ВИД Е ПОВЕЧЕ ЛУКАВО ЛИСИЧИ ОТКОЛКОТО ЧОВЕШКИ!!!И БЕЗ ДА ГЛЕДАТЕ ФИЛМА: ДЕТЕ 44НА ВСИЧКИ ИМ Е ИЗВЕСТНО КАКВО Е СТАЛИНИЗМА И КАК ПРАВАТА НА ХОРАТА СА БИЛИ НАПЪЛНО ОТНЕТИ А ПАРТИЯТА ГИ Е ИЗБИВАЛА КАКТО СИ ИСКА!!В МОМЕНТА В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е ПОЧТИ СЪЩОТО КАТО ПРИ СТАЛИНИЗМА НО В УМАЛЕН МАЩАБ!ХОРАТА ТАМ ИМАТ ПРАВА САМО НА ХАРТИЯ НО РЕАЛНО ПАРТИЯТА УПРАВЛЯВА КАКТО СИ ИСКА И ИЗБИВА И СЕ ГАВРИ С НАСЕЛЕНИЕТО !
6
9
 
3
 
! Отговори
резил преди 6 години
Какво направи Путин ??? УКРАЙНА В Е И НАТО , РУСИЯ В СЕВЕРНА. КОРЕЯ И ВЕНЕЦУЕЛА .АХА