Джебчийка се промъква и краде, после – рита, бие и обижда

Крадлата била хваната в крачка и затова нападнала жертвата си
Обновена: 30 дек 2017 07:58 | 30 дек 2017 07:45,
102
Джебчийка се промъква и краде, после – рита, бие и обижда
Снимка: pixabay.com

Джебчийка нападна и наби клиентка в магазин за дрехи в центъра на София. Причината за агресията е, че жената от ромски произход е изобличена в кражба и заловена на местопестъплението.

На 27 декември вечерта потърпевшата решава да разгледа намаленията в известен магазин за дрехи на бул. "Витоша".

"Когато има намаления, в магазините е лудница, хора навсякъде, бутат се, аз съм с раница, вървя си и си разглеждам по щендерите, в следващия момент усещам докосване, обръщам се, тя се прави на разсеяна, все едно си пазарува, усещам след това второ докосване и на третия път гледам раницата ми разкопчана", разказа жената пред БНТ.

При вида на разкопчаната раница започнала да крещи - "Крадла, върни ми портмонето! Помощ!"

"И оттам тя ме хваща за косата, сваля ме на земята и започва да ме налага, да ме рита и да ме обижда", разказва клиентката.

Момичето отново започва да вика за помощ и към нея се притичват клиенти на магазина, както и част от персонала, а крадлата продължава да обижда и да заплашва.

"След като вече ме нарита, тръгва да излиза, аз обаче се развиках и заключиха вратата на магазина, задържаха я и се обадиха на 112", допълва потърпевшата.

Хванатата на местопрестъплението джебчийка е откарана в Първо районно управление и задържана за 48 часа. Става ясно, че жената е арестувана и преди за същото провинение.

В социалните мрежи друга пострадала сподели как е успяла да направи засада на улични крадци в трамвай номер 7 и благодарение на намесата ѝ, полицията успява да ги арестува.

Бъдете нащрек винаги, когато сте на оживени места, съветват от полицията и добавят, че по време на коледните празници имат само 4 регистрирани случая на крадци в търговските обекти. Причината за това е, не че кражбите са намалели, а защото хората все по-рядко сигнализират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
27
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
Като я пуснат днес,утре пак я хващат и така 30 пъти,а в отчетите ги пишат 30 ОТДЕЛНИ и ей ви статистика.После бюджета е готов,поощрения за добре свършени професионални задължения и така цяла година,дами и господа.Знаем ги и те знаят че ние ги знаем!Поне навремето милиционерите спукваха от бой в клетката и ония по 3-4 месеца ги пиши на легло,а и им държеше влага.Ако пак посегнат да джобят-пак бой и така.А сега наш'те балерини каквито са....
34
1
 
6
 
! Отговори
Де Пи Се преди 6 години
Е пък аз като министърка си направих частен курорт преди Созоплол с крадини и курОпция .Де Пасе ? Ко Пасе ?
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото живеем в *** и гледаме Босвор ти ви .Ко стана с оня ИТдето жена му не му е жена а мъж .Липсват ми турските филми с босфора и милионерите .О Алах върни ми сериала .
32
1
 
5
 
! Отговори
До 35 до кога и защо преди 6 години
За заглавията си прав, но не и за коментарите.
31
0
 
34
 
! Отговори
Полицаите преди 6 години
Бъдете нащрек винаги, щото ние освен да им дадем подслон и храна за 24ч. друго не правим ! Вече мислим по въпроса да им осигуряваме и психолог, който да ги успокоява от прекарания стрес, а пък заловилите ги да им плащат обезщетение за спиране на работния процес.
30
3
 
10
 
! Отговори
ний червеното знаме преди 6 години
До до кога и защо?Зле си,мой човек!Ама много зле!На Блиц-а не можете да стъпите на малкия пръст!Там няма политкоректни простотии,и нещата се казват с истинските имена!Вярно е,че там има една банда сбъркани ***,но никой не им обръща внимание,и те са хора,и те трябва да ядат!А Днес-а отдавна не е това,което беше!Съжалявам!
29
2
 
6
 
! Отговори
ЖиЛиЗНИЧАР преди 6 години
До ФилчевФилчев,я кажи как се краде пЕрон?
28
3
 
25
 
! Отговори
Суджук Паша преди 6 години
Никой няма право да ми закача лилавия електорат.
27
9
 
8
 
! Отговори
до кога и защо? преди 6 години
Браво!При вас,човек може да се ориентира с настроението и мнението на българите по много въпроси - коментарите са разрешени.Не така е,обаче в блиц,където се слагат всякакви препятствия.Приключих с техният сайт,за който самите те твърдят,че е на първо място по посещаемост.Дрън-дрън!!!Изключително слаби или гръмки,подвеждащи заглавия,а след това - нищо съществено.Вече не чета блиц!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимko 24ти със сигурност си
25
0
 
37
 
! Отговори
pagane8 преди 6 години
До Анонимен"Защо не им показват физиономиите на такива" ли? Отговор: Защото Хелзинкският комитет не дава!
24
0
 
26
 
! Отговори
Маке преди 6 години
Бележете една банкнота със боя, естествено се подгответе и като ходите във магазина оставете крайчето и да се подава и като посегне да я вземе им теглите куршума при самозащита.
23
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОсманлиятаНикак не ти е удобно да признаеш, че ромите се "само"определят като турци! А още повече , че това е официалната позиция на Анкара!
22
5
 
19
 
! Отговори
Валерката Симеонов преди 6 години
До: 28Не я обиждай, нали ми е електорат, иначе кой ще гласува за мене?До следващите избори трябва да я пуснем!
21
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ имат закони. При арест ако риташ, биеш и обиждаш, има специални текстове в закона срещу оказване на "съпротива при арест".За това се полага допълнително наказание. Ако беше в САЩ, независимо от какъв етнос е, дали ще е индианка или мексиканка, нямаше да излезе скоро от затвора.Но, понеже сме в България, ще я пуснат скоро и пак ще краде, рита, бие, вика и обижда.
20
0
 
40
 
! Отговори
Маке преди 6 години
Не ходете във магазини, където няма охрана дрескод и пускат и *** вътре. Cпрете да продавате хляб и дрехи на *** това си е Ваше право, кого да пускате в магазина си. БОЙКОТ *** да ходят във ЕС при либелалните си господари.
19
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на времето в магазините имаше табла с портрети на джепчии и крадци. Защо не им показвате физиономиите на такива
18
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние българите сме *** ние крадем щото сме гьотверени България над всичко
17
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И що да сигнализират хората? Като г-да Ушевите ще хванат, ще я закарат в районното, ще я почерпят с кафенце и ще я пуснат по живо по здраво, за да може още на други ден да пребърква чанти.
16
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради такива като тези, като съм навън през 5 мин правя проверка дали портмоне и телефон са още с мен. Полицията да не пише романи,като ги залови, а да ги вкара за месец в карцера на вода. Ако оживеят, със сигурност ще помислят дали ще крадат после.