След гърмящия Galaxy Note 7: Нови проблемни батерии!

Потребители на Samsung сигнализират за проблема
2 яну 2018 22:45, Екип на Bloomberg
31
След гърмящия Galaxy Note 7: Нови проблемни батерии!
Снимка: Bloomberg

Част от собствениците на Galaxy Note 8 твърдят, че не са могли да заредят или да включат телефоните си, след като батерията им е паднала – проблем, който се наблюдава и при други смартфони. Това каза технологичният редактор на Investor.bg Елена Кирилова в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

"Въпреки че представители на Samsung се опитват да се справят с отделните случаи, говорител на компанията заяви, че фирмата е получила „много малък брой оплаквания, които могат да бъдат свързани с проблем със захранването“.

Представителите на компанията съветват засегнатите потребители да поискат смартфоните им да бъдат заменени. Тези, които не желаят подобна стъпка, могат да опитат специално зареждане, което предполага често включване и изключване от контакта.

Разбира се, това не е особено приятна задача, а сигурността и ефективността не са гарантирани, но могат да ви спасят от ходене до магазина. Междувременно, ако имате Galaxy Note 8, може би не е много добра идея да оставяте батерията на устройството ви да се изтощи напълно.

Вижте повече във видеото!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
24
 
17
 
! Отговори
Влад преди 6 години
Ами не копувайте ***... Iphone си е на цената на Самсунг... а работи години наред, винаги бързо, батерията държи страшно много... може да е скъпо но си заслужава, особенно ако вземем под внимание че с един Iphone можеш спокойно да изкараш поне 4 години...
7
3
 
8
 
! Отговори
от Вуйчо до Сър Петр преди 6 години
господин Петров, а флагманското ви Сони колко струва и сигурен ли сте че няма програмирано остаряване?
6
2
 
33
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Иначе и аз имам микровълнова Goldstar /LG/ от 1995 година, но това не е критерий...Всичко в момента се прави колкото да изкара гаранцията!Неслучайно и фирми като Huawei, Lenovo и Xiaomi продават толкова много смартфони, защото предлагат същото /а и в много случаи по-високо/ качество за по-малко пари!Пълно безумие е телефон да струва над 1000 лева, при положение, че няма ресурс да изкара повече от 2-3 години нормална работа!Японците и корейците много скоро ще бъдат отнесени от китайците...
5
19
 
22
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Самсунг е изключително надценена марка от доста години!Смартфони с "програмирано" остаряване, каквито са и смартфоните и на почти всички останали марки.Не може да дадеш 1200 лева за флагмански Samsung телефон и след две години да забива и да цикли като телефон за 200 лева...От няколко години съм със смартфон от флагманската серия на SONY и съм по-доволен - водоустойчивост, по-добра камера, дисплей и софтуерна поддръжка, засега нямам оплаквания!
4
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ноте-тата им все с някакъв проблем, а телефоните са им перфектни. Говоря конкретно за фламанга им Галакси. Имал съм ги всичките от 1 до 8. Всичките са им перфектни и никакви проблеми. Защо все се получава така с Ноте си нямам на идея.Между другото първите неща Самсунг си ги взех преди 20 г. когато се ожених. Микровълнова и хладилник с фризер. Все още работят и никакъв дефект не са давали, След това няколко телефизора и монитора и една пералня. Всичките безпроблемни.Доволен съм от тях.
3
1
 
25
 
! Отговори
Gost преди 6 години
Samsung в България нищо няма да подмени.
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не те разбрах коментаторо
1
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си поръчах една китайска батерия за 10-годишния лап-топ и трябваше да я зареждам по този начин, вдига 5% и спира да зарежда , изключ-включ в контакта и кача още 5%, и като качи 100% държеше над 4 часа с wi-fi в интернет,