Зет заби колата си в къщата на тъщата, после запали дома си

Той бил пиян, имал проблеми с бившата си съпруга
Обновена: 2 яну 2018 11:14 | 2 яну 2018 11:00,
13
Зет заби колата си в къщата на тъщата, после запали дома си
Снимка: Архив

Новогодишните изцепки не са нищо ново, макар някои да имат кофти финал. 46-годишен мъж също влезе в тази статистика за нощта на 31 декември срещу 1 януари.

Мъжагата от село Иван Шишманово буйствал заради проблеми с бившата си съпруга. Той се опитал да влезе с автомобила си в къщата на тъщата, съобщиха от ОД на МВР - Разград.

Около 20.15 часа на 31 декември З.А. преминал с фолксвагена си през оградната мрежа на частния дом и се блъснал в бетонна колона на къщата. След това напуснал местопроизшествието и запалил собствената си къща в селото. При лумналия пожар изгорели около 30 кв. м покривна конструкция и обзавеждането да дома.

Малко по-късно мъжът е установен и тестван за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 0,73 промила. По случая е образувано досъдебно производство по чл.216 от НК, за увреждане на чужда недвижима вещ. Предвиденото наказание по този текст от закона е до 5 години лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
оскотяването върви с пълна сила
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо е нацелил къщата на тъщата е ясно, ама каква е логиката да запали собествения си дом? Май нещо не сте му мерили правилно промилите... това е постъпка на доста по-пиян човек.
6
0
 
23
 
! Отговори
Хубава работа, ама.. преди 6 години
Може би е искал да набие жена си да преебее тъщата и да запали колата и да си тръгне. Но под влиянието на алкохола объркал нещата и прееебал къщата, набил колата и запалил жена си. Случват се и такива работи.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зет като мед
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз си зех млада тъща и вече я укротих.Вече не е опърничава...
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все повече стават тия мъже , който по този начин си търсят правата, като ги изостави някоя кифла и бяга при майка си.Но какво да се прави, като законодателството ни е , от кифли и кифляци.
2
0
 
36
 
! Отговори
Дрегерът отчел 0,73 преди 6 години
дори не се е напил както трябва;)
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи, не смее д0а застане лице в лице с тъщата, а си изкарва яда върху нейната собственост.Е, сега ще плаща и ще плаче.