Тръмп се защити: Много стабилен гений съм!

Думите му идват след публикуването на критична книга за него
Обновена: 6 яну 2018 17:32 | 6 яну 2018 17:25,
47
Тръмп се защити: Много стабилен гений съм!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се самоопредели като "много стабилен гений" след публикуването на критична книга, в която се поставя под съмнение способността му да изпълнява задълженията си като държавен глава, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Всъщност през целия ми живот двете ми най-големи преимущества са били умствената стабилност и това че съм, тъй да се каже, наистина умен", заяви Тръмп в Туитър.

"От МНОГО успешен бизнесмен станах водеща телевизионна звезда, а после...Президент на САЩ (при първия си опит). Мисля, че това не се класифицира като умен, а гений...и при това умствено много стабилен гений!"

Новата книга на Майкъл Улф "Огън и ярост: в Белия дом на Тръмп" стана бестселър още в деня на публикуването си. Тръмп я отхвърли като пълна с лъжи.

В нея се описват един обхванат от хаос Бял Дом, президент, който е бил неподготвен да спечели поста през 2016 г., и помощници на Тръмп, които се подиграват със способностите му, припомня Ройтерс.

Според автора разкритията му вероятно ще доведат до край на управлението на сегашния американски президент, предаде Ройтерс.

Майкъл Улф каза в интервю за радио Би Би Си, че изводът, който прави в своята книга, че Доналд Тръмп не е годен да заема президентския пост, се превръща в широкоразпространено мнение.

"Мисля, че една от интересните последици от книгата досега е много ясен ефект "царят е гол", каза Улф.

"Историята, която разказвам, изглежда, представя това президентство по такъв начин, че казва, че той не може да върши своята работа", заяви авторът на книгата.

"Изведнъж навсякъде хората възкликват - "божичко, наистина е така, той е гол". Това стои в основата на усещането и разбирането, което най-сетне ще сложи край . . . на това президентство", каза Улф.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
11
 
7
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 14,Тръмп не е станал богат благодарение на самият себе си, а даже е намалил милиардите завещани от баща му! Успешен *** е по-точно отколкото водещ и то в собствената си телевизия. А за президент всичко е ясно, по-голяма манипулация САЩ не са виждали.
19
8
 
7
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Относно Тръп. Може да е бил умен, но сега е Вучков. Дядо, объркан със силно занижен интелект. Опасен доста, защото е първосигнален като повечето възрастни хора.
18
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изкуфял папардak
17
3
 
9
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 16В момента в, който написа 'хляП' загуби правото си на каквото и да било мнение по темата :)
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навсякъде хората са си виновни за управлението което получават. Ето защо политиците нямат полза от образовани гласоподаватели. Или пък ако са "образовани" по точно определен начин. Колкото по неинтелигентни са хората, толкова по-лесно се лъжат. Интересно че крайно дясните американци от южните щати са като нашите леви БСП, или ГЕРБ (все тая) Я си помислете къде се купуват гласове на килограм.
15
11
 
4
 
! Отговори
момиче преди 6 години
Така ми прилича на нашите ентелегенти- герберасти. И те такава сила на мисълта, стабилност и интелект показват във всичките си действия.Всъщност като го гледам Тръмпчо си мисля ,че не сме само ние *** при избора си на управници....и е някакси успокоително. ))))
14
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не могат да му простят на Тръмп, че наистина е умен , бял и много богат . Ще го заливат с помия още много години , защото взе мекия хляп на некъдърните левичари на Обама .
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да знаете,много съм гениален.....
12
7
 
12
 
! Отговори
Обичам експерти преди 6 години
Ние като народ имаме характерната особеност - скромност. Затова думите на Тръмп за себе си ни се струват като самохвалство на ***. Но ако се замислите, той е доста прав - няма как да станеш успешен бизнесмен, успешен водещ на предаване, да спечелиш президентската надпревара, ако не си умен. Начина по който го описва в книгата си Майкъл Улф, е типична жълта пропаганда насочена към несравнимо по-глупавия от Тръмп, среден американец.
11
4
 
12
 
! Отговори
Ха Ха преди 6 години
Става за шоу програми.
10
7
 
12
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Тоя го е награбило старческото слабоумие...дано Мелания му слага рога с водопроводчика на Белия дом да не става зян ми.лфа....
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BOIKO E PO-VELIK,ZASHTOTO UPRAVLYAVA TRUDNO DARGAVA NASELENA SROMI,TURZI,KRADZI,IZMAMNIZI,DALAVERADGII,MOSHENNIZI-DEPUTATI I MNOGO OSTANALA SVLOC,KOYATO NE PRIZNAVA ZAKONITE.
8
16
 
17
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Тръмп е надеждата за спасение на християнската цивилизация и Бялата раса! Водените и щедро спонсорирани от Сатанистите-Илюминати Левичарско Радикални елити на Сороc и подобията му са впрегнали в болната си АнтиТръмп кампания всички позволени, непозволени, неморални и отвращаващи с цинизма си методи. Затова пространството е залято с пoмии, като тази тук в днесa, която е Гугъл превод от Гардиян. Жалка картинка! Но...Народа вижда какво Тръмп прави и вече направи за Америка и го обича! MAGA 2020!
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бедните на заслуги са жадни за похвали.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И скромен при това...
5
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво,кефи ме ,ВЕЛИК Е!!! Завиждайтеее,човека е номер 1!
4
7
 
4
 
! Отговори
Балша 10 преди 6 години
Toй е ТрЪмП до гениалност!
3
7
 
15
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Еми вярно си е! Тръмп няма най - важното - чувство на вина и винаги я прехвърля на друг. Той е винаги безгрешен и велик. А българите са казали:"Скромността краси човека ".
2
8
 
7
 
! Отговори
вг преди 6 години
много е рано да се дава оценка на Тръмп-и то толкова унищожителна.Ясно е,че всеки писач гледа да бъде по-провокативен,да пише тенденциозно,да търси нявсякъде жълтини,тъпотии ,нац.предателства.Той чувства силна подкрепа от привиржениците наХилари,които хвърлиха пари (2.5 милиарда-два пъти повече от Тръмп),надяваха се на компенсации при победа на Клинтън,но останаха с пръст в едно място.дано Тръмп не махне пренебрежително,дано го подгони съдебно и да му даде урок.
1
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мнооого ме кефи тоя пич!!! Стабилно умен!!!! Ухааа!