Тръмп настоява: Не съм влизал в съглашетeлство с Русия

Открит съм, защото не съм сторил нищо нередно, заяви той
25
Тръмп настоява: Не съм влизал в съглашетeлство с Русия
Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп заяви за пореден път, че не е имало тайни договорки между неговия лагер и Русия по време на предизборната кампания в САЩ през 2016 г., предаде ДПА и БТА.

"Няма съглашателство. Няма престъпление", каза Тръмп в президентската резиденция Кемп Дейвид и допълни, че разследването за руска намеса в изборите кара Съединените щати да изглеждат глупаво в очите на света.

Той каза, че Белият дом е отворен към сътрудничество със специалния прокурор Робърт Мълър с цел ускоряване на разследването. "Когато не си сторил нищо нередно, бъди открит", защото това разследване, "честно казано, е много, много лошо за нашата страна".

Тръмп не отрече появилите се неотдавна информации в медиите, според които е опитал да попречи на главния прокурор Джеф Сешънс да си направи самоотвод от разследването на руската афера заради собствените му контакти с руснаци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: САЩРусияДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
3
 
! Отговори
USA преди 6 години
22, плаша се само от глупостта ви God bless the USA !
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Залезът на една псевдовеликадържава . Това е бъдещ северо-американски федерален окръгв рамките на РФ .
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"". USAСАЩ са велики и ще се справят с всичко защото винаги са го правили. Кое не е ясно? Русия... ""Първо ще си избърша обувкитес теб . Няма да се плашиш .
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и Бойко Борисов така настоява, че не е комунист. Ама е.
20
10
 
4
 
! Отговори
USA преди 6 години
САЩ са велики и ще се справят с всичко защото винаги са го правили. Кое не е ясно? Русия и нейните слуги проклинат и предричат края на САЩ през последните 100г., а то взе че Русия се разпадна вече 2 пъти (1917г., 1990г.). Оправдания много, но фактите са на лице. Русия няма възможностите да води война със САЩ. Това е една изостанала сграна с впиянчено и изпростяло население. Джуджи само джафка. Когато руснаците спрът да се редят за американски визи, тогава имате право да говорите. Тихи ви искам!
19
10
 
4
 
! Отговори
dp преди 6 години
Никак не бих се учудил Тръмп да не е крив в нещо което е правил във връзка с Русия.Но че Путин натисна колкото можа да го докара за президент е очевидно. Дори без да е негов човек за Кремъл е безкрайно удобно да има ***.илен клоун в белия дом.После плановете може да са по-далечни, ей го Тръмп вече събира заглавия как бил "гений" и подобни (сам се насади на всичко това), кой знае колко му остава докато го разкарат.А чий човек е вицепрезидентът не знаем, аз дори не му знам името.
18
4
 
15
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
До фВсъщност, по-голям русофоб от Бжежински е трудно да се намери в САЩ (да не говорим за Българските палячовци). Докато Кисинджър винаги е имал много по-балансирана позиция по отношенията както със СССР, така и с днешна Русия. Затова и през 2016г. Кисинджър е избран за член на Руската академия на науките, получил е и титла Доктор по международни отношения.
17
10
 
7
 
! Отговори
ф преди 6 години
Бжежински изобщо не си заслужава ,четете го само вие русофилите ..Той по същество греши .Кисинджър му имам всичко и е доста по - коректен защото знае история .
16
1
 
6
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
До до виж тиА, ти чел ли си "Блежински", или Кисинджър? Видимо - не.Но пък имаш мнение, а това е чудесно...
15
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия отдавна е завладяна от исляма и съдбата и е на еничарския корпус насочен срещу Америка .То е ясно на всички в САЩ и затова има такива желязни санкции .
14
2
 
11
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
До нов стратегХа ха, точно Русия от стотици години чудесно се оправя с исляма на своя територия. Не е ли по-интересно как Европа ще се оправи с исляма, който никога досега не е бил на територията й?
13
2
 
5
 
! Отговори
до виж ти преди 6 години
Дървен философ си ,не си интересен . И стига с тоя *** Блежински .Той е труп . Руснаците все с него се хващате да казвате колко зле за САЩ. И той е имал право да изразява грешни позиции в американската геополитика.Кисинджър е далеч по -точен . ***.
12
6
 
4
 
! Отговори
нов стратег преди 6 години
Ама то и пост римската част на света наречена Византия е била в изолация,но си е империя .Не мислете САЩ,те ще се оправят.Но Русия как ще се справи с прилепения й териториално и асимилирал я вътрешно ислям ,незная.Съдбата на Персия в Арабския свят я чака.
11
2
 
8
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
До фЗа да се окаже някой прав, то това което е казал, трябва да се е осъществило. Понеже, казаното от ген.Маккартър не се е осъществило, то и твоя коментар по същество е осъществено демократично право на свободно изразяване на глупостта.
10
9
 
4
 
! Отговори
ф преди 6 години
Ген Маккартър се оказа прав.Няколко атомни бомби и от комунизма нямаше да има и следа .
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Назначеният? Едва ли Путин го е назначил. Поне така смятам.
8
3
 
15
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
"Ние унищожихме СССР, ще унищожим и Русия. Вие нямате никакъв шанс." - Бжежински (1997г.) По това време, американският политик, стратег и анализатор Бжежински, определя Русия като "несъстоятелна и излишна страна" която няма право на интеграция в Новия ред. През 2008г. Бжежински вече отчита провала на Запада свързан с насилствената демократизация и говори за "втори шанс".През 2012г. вече пише - "Ако Западът не успее да сключи дългосрочен съюз с Русия и Турция то той може да изпадне в изолация".
7
4
 
10
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
До Тежък СоколИзкушавам се да ти кажа защо не се "сещаш", но ми омръзна да се занимавам с липсата на интелект в някои индивиди.Взимаш и четеш книгите на Збигнев Бжежински, намираш си речта на Путин в Мюнхен 2007г. и ако пак не схванеш за какво става дума, сърди се на родата си.
6
6
 
4
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
5 Кое е безумното в политиката и , че нещо не се сещам
5
8
 
16
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
Изглежда, че в САЩ вече са осъзнали това за което бяха предупреждавани неведнъж, както от свои експерти, така и от чужди политици - че губят тотално влиянието си по света, настройвайки цялото човечество срещу себе си с безумната си външна политика. Днес в лицето на Тръмп, някои сили търсят виновник за скорошния крах на САЩ. Уникалното е, че точно Тръмп, ако не му пречат и реализира предизборната си програма може да задържи САЩ на повърхността.Но в момента заради тези дела, той не управлява реал