Куршуми по бизнесмена Петър Христов. 4 в гърдите и един в главата!

Криминалистите предполагат, че стрелбата е станала от близък строеж
8 яну 2018 13:15,
217

Полицията прави оглед на мястото на стрелбата. Снимка: Булфото

По бизнесмена Петър Христов е стреляно цели осем пъти, едва пет куршума беше го улучват – 4 в гърдите и един в главата.

Това показват първоначалните огледи на полицията, които се извършват пред офиса на бизнесмена,  който се намира на улица "Ралевица".

Смъртоносната стрелба по Христов е открита малко след 10:00 часа, като най-вероятно е стреляно с пистолет, обясниха пред БНР източници от МВР.

Още по темата

Пряк свидетел на покушението е станал шофьорът на бизнесмена, който е спрял пред офиса и го е чакал, за да го закара на работа.

След като е бил прострелян от неизвестния извършител, Петър Христов е бил качен в джипа от шофьора си, който го е закарал във ВМА, но въпреки усилията на лекарите, бизнесменът е починал.

Част от хората, които живеят или са минавали в района пък са станали почти преки свидетели на стрелбата: "Чух два или три, но помислих, че някакво платно пада отгоре и след това дойде една жена и каза, че минавала тука и покрай нея свистели куршумите".

В момента криминалистите извършват огледи на бивш строеж, който се намира на броени метри от офиса на бизнесмена Петър Христов. Районът е отцепен.

Христов е в Съвета на директорите на холдинг, който обединява дружества от хранително-вкусовата промишленост, инфраструктурата, строителството, туризма, финансови и консултантски компании.

Член е на Съвета на настоятелите на Великотърновския университет и на консултативния съвет към Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Семеен е - има дъщеря и син.

Преди време бизнесменът е бил собственик и на футболен клуб "Локомотив"- Горна Оряховица, както е имал и акции във футболен клуб "Етър"- Велико Търново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
4
 
22
 
! Отговори
prokurora преди 6 години
Естествено Pосен , Пак е виновен !!!.. и не мога да pазбера, ЗАЩО като стане някой събитие всички коли на БГ полиция спират на местопроизшестето... ??? не може ли да си вземат един автобус ЧАВДАР-ка и да ходят с него...
131
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но при Андреоти, има една особеност...Народа им писна от мафията и излязоха на улицата.Европа беше принудена да се намеси, защото нещата излязоха от контрол.И набързо изловиха и осъдиха мафиотите.
130
4
 
26
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 6 години
"Стрелбата е станала с малокалибрено оръжие "Нещата ставт все по-интересни.А МВР започнали да коментират версията за "личен мотив".
129
3
 
23
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Росен Ангелов беше .... казаха от МВР
128
3
 
38
 
! Отговори
Психодиспансер преди 6 години
Само на мен ли почерка ми прилича на вече убития ''горски човек'' или е възкръснал ?
127
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако си беше стоял провинциалиста кротко в Силистра, това нямаше да се случи. Дошъл ми в София да прави престъпления в Манастирската кал и се получи заслуженото.
126
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията издирва хора, които не харесват кисело мляко - това е основната версия, по която се работи.
125
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те така се прави оглед с ръце в джобовете може да има нещо в тях!
124
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе тия герберастките крадци нещо много взеха да дават фира.
123
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Току що,страшно интелигентният шеф на МВР.Обяви че близкият до Гроб Светец,се е хвърлил върху шофьора за да го спаси от негов колега,който си е отмъщавал за парко място.
122
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джулио Андреоти, министър председател на Италия по време на мафията.Установиха че той е поръчал убийството на следователите които разследваха мафията.Скри се в Тунис.И ние вървим по техния път.
121
4
 
47
 
! Отговори
Паранормал преди 6 години
И как да ти се живее тук? Да искаш да отгледаш деца? Ами ако минава оттам и някой от куршумите го уцели? Това е 10ч сутринта. Къде сме, в дивия Запад? Докато си на 20 е ок, но ако почнеш да мислиш за семейство, не става. Детето се разболя. Водя го на 4 места. 4 различни диагнози. Щяхме да се понъркаме с жената. Малкият с 40 градуса, доктора казва, че нищо му няма. Не останаха кадърни хора тук. Учителите му ще са същите. Посредствени.
120
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма случайни убийства, докато не се реформира съдебната система ще има. Този кой знае колко фермери ги е завлякал и им се подигравал с труда им. Познавам един въртоглав комунист, който се мислеше за богоизбран и скочи на други комунисти, които си го разориха, към по-обикновените ни дължи пари и си ни казва съдете ме, но да не стане така, че вие да имате да ми давате пари и по-търпеливите сме се премирили, някои отвлякаха детето му и им върна парите. Така че, някой, на който дължи пари е.
119
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От днес ще го говорят в минало свършено време. А откраднатите пари, да си ги харчи със здраве сега на оня свят...
118
2
 
23
 
! Отговори
Започна преди 6 години
преброяване на дивите зайци2 0 1 8
117
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата не са за шега както ги пишем тук.Утре може и невинни хора да убият.Трябва да се иска оставка и разследване
116
3
 
29
 
! Отговори
ИВАН преди 6 години
НА СНИМКАТА ГОРЕ ВИЖДАМ ТРИМА МИЛИЦИОНЕРА /С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ/, ДРУГА ГРУПИЧКА НА ЛАФ МОАБЕТ И ЕДИН ВОДИ РАЗГОВОР С ЖЕНА СИ. ТЕ ТОВА Е ОГЛЕД
115
3
 
22
 
! Отговори
БЛРС преди 6 години
Ловният сезон е открит в 00.00 на 01.01.2018 г.
114
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьорът чакал...да го убият !Не е извикал полицията...,а сам го закарал в болница !!!
113
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията знае кой е убиеца - още от вчера.