Москва: ЦРУ лъже, Русия не се меси в изборите!

Обвиненията са безпочвени, заяви говорителят на руското МВнР
8 яну 2018 22:30, Елка Василева
140
Москва: ЦРУ лъже, Русия не се меси в изборите!
Мария Захарова. Снимка: архив, Reuters

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова обвини днес директора на ЦРУ Майк Помпео, че е излъгал, като е казал в телевизионно интервю, че Русия от десетилетия се е намесвала в избори в САЩ , предаде ДПА.

"Най-силното доказателство, че това е чиста лъжа, е това, че през всички тези десетилетия американските специални служби и официални лица нито веднъж не са направили подобно твърдение, нито са поставили подобни въпроси пред Русия", написа Захарова във Facebook.

Още по темата

"Нямаше нито една история за това... докато американската избирателна система не направи Тръмп президент. Именно тогава започна всичко това, безпочвените обвинения, търсенето на външен враг, оплакването от "ръката на Кремъл", каза тя.

В интервю за телевизия Си Би Ес Помпео отговори утвърдително на въпрос дали руснаците са се опитвали да подкопаят президентските избори в САЩ през 2016 г. "Да. Така е от десетилетия", каза той. "Имаме много врагове, които искат да подкопаят западната демокрация", заяви директорът на ЦРУ. "Ние имаме важна функция като част от американския екип за национална сигурност да пазим американските избори безопасни, сигурни и демократични", каза той. "Усилено работим в тази насока. Така че ще работим срещу руснаците или който и да е друг, който заплашва това", заяви Помпео.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Мария Захарова е главният виновник за поругаването на руските паметници в България...
27
6
 
6
 
! Отговори
Селянин преди 6 години
Путин тури президент на краварника и направи ЦРУ и краварите за смях пред целия свят. Балона със величието на САЩ се пука и правоверните кланящи се като религиoзни зомбирани фанатици към САЩ гледат като ударени със мокър ***. Очакваме краварските зомбита да почнат да се взривяват по моловене със викове за американска пролет.
26
11
 
10
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Това си е една най-обикновена руска п.роститутка, която единия ден може да се облече с българска носия, а на другия ден да плюе българския народ!И да носи българска носия и да плюе по българите, пак ще си остане пикла без цици!Какво са виновни българите, че вандали са поругали руските паметници, пардом на съветската армия, която е окупирала българскат държава и е дошла неканена и нежелана!?А за изборите, дори и да се месят , няма да променят великата американска дипломация!Агент Кларксън!ЦРУ
25
7
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Единствената задача на ЦРУ е да спаси света от путинизация и ислямизация...
24
7
 
6
 
! Отговори
Иванушка Дурачок преди 6 години
Е нема толко пиене, че да я харесам таа....
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Основната задача на Цру откак е създадено, е да се месят в работата на други държави. Няма преврат или убийство на известен политик, за който след време да не се разбере, че на дъното не е било Цру.Те и собствените си президенти ликвидират, та други
22
6
 
3
 
! Отговори
Дедо Коледа преди 6 години
До **** 12Така е! И топките са й големи, и пищовът й е от специалните. Добре че брадата й е руса и редовно се бръсне, иначе щеше да бъде Дед Мороз.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е търсене на външен враг. Американците избраха Тръмп и забавиха с 4 години глобалистката политика на геноцид над белите народи по света. Тръмп няма да го изберат повече, кампанията срещу него е несравнима по своята агресивност и левичарска неприязъм. Всички либерали и марксисти са впрегнати в пропагандната машина. Ако за президент бяха избрали н...гър-демократ, никой нямаше да повдигне въпрос за руска намеса. Истерията с руската намеса започна след избора на Тръмп.
20
6
 
6
 
! Отговори
Нане Марсианецо преди 6 години
Хамериканците лажат, а Марчето Захариева е девствена, даааа!
19
9
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Тази има ли родствена връзка с Генка Шекерова...
18
11
 
5
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
Тая като каже добър ден трябва да погледнете навън дали е ден
17
0
 
6
 
! Отговори
с петолъчка в петата преди 6 години
Вярвам безрезервно на Мимето
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Княз Владимир...
15
8
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Единственото оправдание за болните мозъци на сънародниците на Захарова... - е зверския студ, на който са подложени и безконтролната консумация на препарати за баня...
14
11
 
3
 
! Отговори
Василев преди 6 години
За България съм сигурен, че Русия не се е месила в изборите, както казваше онова неопределеното наречено Росен Плевнелиев, защото си имаме ДПС и Пеевски!!!За САЩ и да се месят и да не се месят в изборите все тая, санкциите продължават за руската икономика!!!Скоро Турция ще задмине по БВП Русия!Гарантирам ви го!!!Агент Трейси Мадисън!ЦРУ!!!
13
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щях да повЕрвам ако тези думи излезнеха от устата на безполезния, лъжлив и вреден руски президент Путин. Сега си развалих мнението за честната в ушите жена Мария Захарова.
12
4
 
7
 
! Отговори
**** преди 6 години
До-Василев:Тази мацка може да няма цици,но има по големи топки от тебе.
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦРУ СЕ ЛЪЖЕ ПО ТРАДИЦИЯ. НАВРЕМЕТО С ЛЪЖИТЕ СИ ПРЕДИЗВИКАХА ЦЯЛА ВОЙНА В ИРАК И СЪСИПАХА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ ХОРА.ЗЛОВЕЩА ДЪРЖАВА, ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО. ДОБРЕ, ЧЕ ПРИРОДАТА Я МАЧКА, ТРЯБВА ОЩЕ.
10
5
 
10
 
! Отговори
**** преди 6 години
Краварите за всеки техен провал,започват обвинения срещу Русия,все тя им е виновна,а ако това е вярно което те твърдят,това значи пълен провал на техните служби,които са тъй многобройни,и за които харчат толкова много пари,а това са пари все едно хвърлени на вятъра.
9
3
 
8
 
! Отговори
:):) преди 6 години
Марийчето ви бърка май нейде из пещерите задни....