Въргала за разстреляния Христов: Беше ми като брат!

Той беше спасител на животи, заяви актьорът
Обновена: 9 яну 2018 07:15 | 9 яну 2018 07:10, Александър Попов
66

Близки на убития бизнесмен в София Петър Христов твърдят, че той никога не е имал врагове и въпреки разностранния си бизнес, не се движил с охрана.

Христов е помагал и за лечението на пострадалaта при катастрофа Емануела Горсова.

Повече от брат и спасител на човешки животи - такъв е убитият Петър Христов в очите на Владислав Карамфилов - Въргала. Това сподели актьорът пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Двамата се запознали преди много години покрай кампанията за Емануела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въргала е обикновен селски тарикат от Силистра, който откакто стана активист на ГРОБ взе да се има за голямата работа.
56
1
 
7
 
! Отговори
лошо стана преди 6 години
Въргала много голям почна да го вади. Току виж последвал този негов приятел някъде, че да не му е скучно на мутрата.на този свят сме преходни и тленни. Това,че се е имал за недосегаем, му изиграва лоша шега. Между другото, това твърдение важи с пълна сила и останалите гербовитски приятелчета. Всеки трябва да знае кога да си ходи. Иначе виждате какъв е свиреп този изкуствен отбор.
55
5
 
18
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
еее..... батка.... не може да се въртиш само около богаташчета за да си цоцкашпреди беше както го нарече "мецената"Цветан Василевсега този "Благодетел"....просто не ти отива г-н Карамфилов
54
1
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Та така, който сее корупция, беззаконие и бездържавност, после "бере плодовете им".И какво накрая ? Всички сме на равно ... под два кубика пръст и един дървен кръст ...
53
4
 
21
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Той и Пабло Ескобар бил голям благодетел за бедните колумбийци. Основава програми за подпомагане на бедните, строи църкви, паркове, стадиони, финансира хранителни борси. Дори бил готов да изплати външния дълг на Колумбия. Това, че е поръчал убийството на около 4000 човека, да не го броим, а ?Христов колко човека е поръчал? Колко е ограбил с рекет, заплахи и изнудване? Колко е натопил, чрез хората си в МВР, прокуратурата и съда? Колко е откраднал от държавата с нагласени обществени поръчки?
52
3
 
17
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
Още един, продал душата си, актьор.Жалко............
51
2
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
До ГоранБоко са го е шубе. Той и Цецо *** не знаят къде се намират в момента.
50
3
 
12
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Епа, Боко да излезе и да каже за какво са тия убийства! Ако той не знае, и не излезе да каже, значи за нищо не става! Къв е такъв супер Баце, ако не знае всичко той!? Щом е и знаково, още по-задължително е да знае!
49
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С чии пари е спасявал човешки животи?Откъде има толкова много пари, че ги дава за другите?
48
1
 
17
 
! Отговори
123 преди 6 години
Некои режат лентички, други глави. Кой каквото може. Таланти всекакви.
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Интересно е , че имаш много богати приятели от Силистра."...Мхм, да, както и Самоводене.
46
1
 
10
 
! Отговори
41, преди 6 години
До БАБА БУНА: "ВЪРГАЛ СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,НО ЗАЩО ДРУГИТЕ НЕВИННО ПОСТРАДАЛИ НЕ СА ТИ БРАТЯ"Е, как що? Не са известни и техните братя не са много интересни. Театрото нема да се получи. Просто реклама не става така!Представяш ли си как звучи "Бай Михал ми беше като брат! Жалко, че ритна камбаната, като се напи навръх Колада и се удави в повърн...та си. Мноо близки си бехме! повече от братя - аз майката си, родната, не обичам тъй, кат него!"
45
9
 
5
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Нека добавя че се държи мъжки въпреки че не познава килърите приема убития за брат ,вместо да си плю на петите . мъжка постъпка.Продължете да го облювате но се съобразете а и освен че е актьор в роли на крими герой и му желая да се развива .
44
3
 
17
 
! Отговори
Гигов преди 6 години
Въргалче ти си следващия,защото си от семейството.
43
0
 
11
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
Нищо ново под слънцето. Пазарува се всичко.
42
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брат му бил? Аре стига бе ше ме разплачеш! Честните и пощените никой не ги убива! Те живеят от честен труд и едва свързват двата края а някои отдавна ги изпуснаха краищата и ровят в кофите. Ако можеше да се погледне отстрани щеше да се учуди колко е жалък и смешен. Опитваше се сутринта по една тв да се разплаче ама не му се получи. Нещо с актьорството го е закъсал. Този спирт дето го е изсмукал му е разкатал фамилията. Както каза един от трибуната на събранието и за ч.еп за зеле нестава.
41
1
 
20
 
! Отговори
просто човек преди 6 години
Той беше спасител на животи, заяви актьорът Това говори добре за този човек, но добрите впечатления се помрачават от това че му е бил като брат.
40
3
 
14
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 6 години
ВЪРГАЛ СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,НО ЗАЩО ДРУГИТЕ НЕВИННО ПОСТРАДАЛИ НЕ СА ТИ БРАТЯ,ТОЙ Е ОТ СИК,КАТО Е ЗАБОГАТЯЛ ТОГАВА ЛИ ТИ СТАНА БРАТ.НИЩО ЛОШО ЗА ТЕБ И ЗА ЧОВЕКА,НО КОЙ ГИ СЪЗДАДЕ ТЕЗИ ДЕМОКРАТИЧНИ ВРЕМЕНА,ДА ЗАГИНЕ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ В ИМЕТО НА ПАРИТЕ.ТИ СИ ПОНЕ УМЕН МОЖЕШ ДА СИ ОТГОВОРИШ НА ТОЗИ ВЪПРОС.
39
0
 
36
 
! Отговори
Честен преди 6 години
Доживяхме " ЧЕСТНИТЕ " мутри да са на почит. ! ???????П.П. Ама видите ли, то тогава СИК, ВИСТ ..... или плащаш или .........?????Владооооо, Владо, да се видиш от страни колко си жалък в напъните си да представиш като ЧЕСТЕН човек - човек забогатял през кървавия преход!
38
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОКО НЕ БЕШЕ ЛИ И ТОЙ СИКАДЖИЯ? ЗНАЧИ СА ПЕЛИ В ЕДИН И СЪЩИ ХОР.