На германска магистрала се появи дупка, дълга 95 метра

Пропадането е причинено от торфено мочурище под трасето
8 фев 2018 13:30, Елка Василева
57

 

 

Огромна дупка на магистрала в Северна Германия достигна 95 метра дължина и 10 метра ширина, съобщи днес транспортното министерство на провинция Мекленбург - Предна Померания, цитирано от ДПА.

Експерти на пътностроителните служби в провинцията очакваха дупката, появила се на магистрала А20 близо до село Трибзеес, да се увеличи, но не можеха да посочат кога.

Първоначално едната лента хлътна с няколко метра, а след няколко седмици се наложи магистралата да бъде затворена и в двете посоки и трафикът да бъде пренасочен по обходни маршрути.

Пропадането е причинено от торфено мочурище под трасето, но експертите все още не са наясно защо се е появила толкова голяма дупка.

Има предположения, че подпорите, използвани при строителството, не са достатъчно силни, че изпълнителите не са били надлежно проверявани или просто, че са направени погрешни изчисления. 

 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това "може да се случи само в България" най го обичам, обикновено се използва от нeyдачници и лyзъри, които по-далеч от панелката си не са стигали и не знаят нищо за света
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е монтаж всеки бг комплексар знае, че това може да се случи само в България.
31
9
 
11
 
! Отговори
рycопитек преди 6 години
Руските магистрали са най-рентабилни. Просто опъваш две ленти в някое поле и ето ти я магистралата! Не ти трябва аслфат, важно е да караш КАМАЗ иначе можеш да затънеш в един метър кал
30
0
 
4
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
Обясни на хората за да не те вкарат в Schufa, че трябва да плащаш суму над твоя договор или да звъниш на десет места този стрес дето там живееш ти плююя на живота аре много поздрави.
29
1
 
6
 
! Отговори
Московские новости преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯТААбе льольо, хапвай македонските наденици с бяло слдко на новите европейци и гледай да не ти спрат социала, че ще трябва да си търсиш работа.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то е заразно
27
5
 
15
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
ВИКАШ В ГЕРМАНИЯ ВСИЧКО Е ПО МЕД И МАСЛО Я КАЖИ ЕДНА ФАКТУРА ПО КОЛКО ПАТИ СЕ ПЛАЩА Я КАЖИ КАК КОРПОРАТИВНАТА МАФИЯ ИМА ПРАВО ДА ИГРАЕ СЪС ТВОИТЕ ПАРИ А ТИ ДЕН ДА ЗАБАВИШ НАДЦЕНКА ПЛАЩАШ НЯМАМ МЯСТО ВСИЧКОТО ДА ОПИША КАЖИ НЕЩО ЗА ARD, Vodafone,T Mobile, DEVK, AXA КАЖИ МИ МОЖЕШ ЛИ НОРМАЛНО ДА ВЛИЗАШ В ДИСКОТЕКА В НАЙ НАЙ ДЕМОКРАЦИЯТА
26
3
 
14
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Да сравняваш една държава с 80 милиона народ и сравнително малка площ,с държава която е 150 милиона но с огромна площ е меко казано безмислено.Ясно е на всеки трезвомислещ че огромната държава ще има далеч по ниско ниво на урбанизация.Тоест магистрали градове ....
25
2
 
10
 
! Отговори
Руснак преди 6 години
Абе това дупка ли е?В Русия какви дупки има......ехеееее.Лично ги правих с бригадата 74-та година.Тогава и другаря Калашников модернизира АК-47 в АК74 в калибър 5,45х39
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е вярно!Дупки има само в България!
23
1
 
13
 
! Отговори
дсадас преди 6 години
Може би Трейс са строили там?
22
4
 
19
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Едно време германците ни се смееха. Вие за да построите един завод давате пари за три:единия го строите,другия заривате,а третия крадете...Ние гермамци не станахме,но явно германците са станали като нас...
21
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не би някоя фирма на ГЕРБ да е ремонтирала този участък?
20
6
 
11
 
! Отговори
Немска му работа преди 6 години
Хубава работа, ама немска - 95 метра на 10 метра дупка на магистрала. Това само в Германистан може да се случи
19
16
 
15
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
КУПЕТЕ СИ ЕДНА ГЕОГРАФСКА КАРТА ИЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ КАРТАТА В ГУГЪЛ ,ВИЖТЕ ГЕРМАНИЯ ЛИ ИМА ПОВЕЧЕ МАГИСТРАЛИ ИЛИ " ВЕЛИКАЯ РОССИЯ " ?! ГЕРМАНИЯ ОТ КРАЙ ДО КРАЙ Е ПРЕНАСИТЕНА С МАГИСТРАЛИ ,ТОВА ГОВОРИ МНОГО ЗА ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА СТРАНАТА ! АЗ КАТО ОТВОРЯ КАРТАТА В ГУГЪЛА НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНА МАГИСТРАЛА ВЪВ " ВЕЛИКАЯ РОССИЯ "!
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
очаквано. нали меркел беше тук на обмяна на опит.
17
0
 
12
 
! Отговори
Беги Батку-мутра преди 6 години
Е, то мойта джипка читири пу четири, ша мини ...
16
3
 
22
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Германците вероятно са дали тази магистрала да я строи Герб...
15
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До; той си знаеАло "бакембард" пожелавам ти най надареният ОСМАНЕЦ за да ти отвори еййй такава голяма дупка :)
14
16
 
12
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
В РУСИЯ ПОНЕ НЯМАТ ТАКИВА ПРОБЛЕМИ ! ПЪТИЩАТА ИМ СА БЕЗ АСФАЛТ ,ЧЕРНИ ПЪТИЩА , ЗА МАГИСТРАЛИ ДА НЕ ГОВОРИМ ,НЯМАТ НИТО ЕДНА МАГИСТРАЛА ! ПАРДОН МАЙ ОКОЛО МОСКВА ИМАШЕ ЕДНА МАГИСТРАЛА ?!