Убитите в Пампорово: Банкерка и музикант, тя е простреляна три пъти

Тя е била наета преди два дни на работа от банка в курорта
Обновена: 14 фев 2018 11:45 | 14 фев 2018 11:45,
62
Убитите в Пампорово: Банкерка и музикант, тя е простреляна три пъти
Снимка: архив Булфото

Намерените тази нощ край Пампорово убити мъж и жена са били пловдивчани. За колата, която е с пловдивска регистрация, със зловещата находка, е подаден сигнал към полунощ на тел.112.

Автомобилът "Ауди ТТ" е бил на пътното платно и телата са били с видими прострелни рани, пише "24 часа".

"Има следи от огнестрелни рани, намерено е оръжието, с което са произведени изстрелите. Предстоят експертизи да потвърдят дали това е оръжието, има гилзи, куршуми също са намерени. Към настоящия момент можем да кажем, че са запазени всички следи, предстои назначаването на други експертизи", каза зам.-окръжният прокурор в Смолян Недко Симов.

Още по темата

"Установихме в хода на издирвателните действия, съвместно с ОД на МВР Пловдив, че мъжът е на 48, а жената на 41 години от Пловдив. Живеели са на семейни начела. Телата са в болницата в Смолян за аутопсия", каза директорът на ОДП- Смолян ст. комисар Николай Димов.

Сучайно преминаващ гражданин вижда автомобил с включени габарити, спрян до пътното платно и спрял да окаже помощ. Видял окървавения мъж и се обадил в полицията. Дочакал е идването на полицията и оказал пълно съдействие.

Жената е с три огнестрелни рани - две в гърдите и една в главата, а мъжът с една в главата. Мъжът има син от друга жена, който е пълнолетен. Жената е разведена и има непълнолетна дъщеря.

Пистолетът е открит в скута й, бил е незаконен. Мъжът е бил на шофьорската седалка.

Тя има трудовоправни отношения с банка в курорта от два дни. Засега полицията не е открила постоянна трудова заетост при мъжа, но е музикант. Той е бил облечен изцяло в черни дрехи.

"Към настоящия момент се работи по всички възможни версии, оформя се водеща, по първоначалните доказателства, за убийство и самоубийство", каза комисар Димов.

По време на брифинга стана ясно, че все още не са уведомени всички близки на загиналите и затова и не се съобщават техните имена.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21:00 и 23:00 часа снощи.

Прокурор Симов допълни, че е образувано досъдебно производство за умишлено убийство, което се наблюдава от Окръжна прокуратура – Смолян. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом мъжът е облечен в черно, няма съмнение, че той е убиеца!
11
12
 
11
 
! Отговори
Cheesy преди 6 години
Сигурно са въртяли далавери...В днешно време всеки иска 'на работата лекото и на хляба мекото'.Тоест всеки иска да живее в лукс,но без да си е заработил парите почтено и без да си е платил данъците.
10
0
 
66
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Като видите болно ревнив човек, бягайте далече - ако ще златен да е !!! Това не са хора !
9
12
 
38
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Хората здраво изтрещяха с тая псевдо-нео-либерална демокрация. Само да попитам защитниците на инстанбулската конвенция, ако беше приета, как щеше да спаси жената палячовци нещастни.
8
5
 
22
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Видими резултати!
7
2
 
58
 
! Отговори
Ханс преди 6 години
намерено е оръжието, с което са произведени изстрелите. Предстоят експертизи да потвърдят дали това е оръжието,Чисто и просто кат къпан полицай!!!
6
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 2 дена била собственичка на хотели и банки .Много дълго са е чакали ?Бизнесмени купете си хотел в Пампорово да проверим колко дена ви остават .
5
2
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работещ в банка не е банкер. Може и чистачка да е била в банката, може и куп други неща, които не я правят банкерка.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4, и аз така мисля....
3
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният самоубит ...
2
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банкерка? В смисъл на касата в банка е работила или....? Тънка, но интересна и важна подробност.)))
1
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами така е - българското семейство се разпадна отдавна. Той разведен и със син от друга жена, тя разведена и с дъщеря от друг мъж, нищо не ги свързва освен това, че са любовници. Господ да ги прости!