"Зауерланд" го закъса с парите, Кобрата отива в САЩ?

Медии в Германия: Промоутърската компания е пред фалит!
27 фев 2018 08:00,
25
"Зауерланд" го закъса с парите, Кобрата отива в САЩ?
Снимка: Facebook

Промоутърската компания "Зауерланд", към чийто тим се боксира Кубрат Пулев, е пред фалит, обявиха медиите в Германия.

Тя има големи финансови проблеми и за целта е намалила разходите драстично. Преместила е своя офис от Берлин в Хамбург и шефовете й обмислят да се откажат от зала "Макс Шмелинг", където наемът е много висок.

Като една от мерките се предлага боксьорите да плащат лично на своите треньори. С последното не е съгласен и наставникът на Кобрата Ули Вегнер.

Преди няколко месеца Кубрат намекна, че може да се раздели със "Зауерланд" и да потърси промоутъри в САЩ, където боксът е много по-комерсиален.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
12
 
! Отговори
Bobi123 преди 6 години
Този пишман боксьор не е интересен след като се бие само с разни лузъри. Срещна се само с един истински боксьор - Кличко, който го наби и от тогава нашият фукльо не става за нищо! Чудя се само на баламите, дето си дадоха паричките да гледат "мача" му с нигерийския ***! Повече никой нормален боксьор няма да си губи времето с него!!!
17
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всички всезнайковци, Да ви питам знаете ли защо братя Ключко не играеха пред американска публика? Тези които разбират от бокс и гледат бокс знаят, а именно защото въпреки че са успешни кариеристи те не и играят зрелищен бокс, а амиреканските рекламодатели дават пари само за зрелища и респективно ако не си зрелищен няма как да стане. Витали беше сравнително зрелищен, но и той не се доказа пред американците, колкото до Кубрат,той изкара най-доброто от Влад на мача и затова му предложиха от HBО
16
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, като Кубрат ви е антипатичен, като е слабак, като е страхливец, като е не можещ, защо му обръщате толкова внимание, а? Ааа... защото му завидяхте ли или защото вие сте по-големи, по-можещи, по-успешни? Едни кап=ути сте, това сте вие, видели какво е секс, ама нищо не усетили!
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
14 Кобричката срина доверието на българите още преди мача му с Кличко...като го обиждаше на "малко момиченце" и тем подобни простотии.
14
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 12 Художник смотан, когато се изправи срещу Кличко цяла България се кефеше, че има куража да се бие срещу световният шампион и легендата Владимир Кличко, но когато отказа в последния момент да се бие срещу другият унищожител Джошуа от страх, в България никой вече не го брои за жив и в света също. Срина доверието на хората, което градеше толкова години. Кубрат напълни гащите от страх от Джошуа. ФАКТ!
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фирмичката можеше и да просъществува с част от 5-те милиона евро на Кобрата срещу Джошуа, само че той напълни гащите от страх срещу Джошуа и логичното се случва.
12
10
 
9
 
! Отговори
художника преди 6 години
Каквото и да пишете, колкото и да злобеете за да се правите на "оригинални" Да си претендент са световна титла се иска много труд и воля. РЕСПЕКТ "Кобра", мани ги ляляджиите, те само това могат!
11
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Залезат е неизбежен за всеки човек. Нека да уважаваме успеха и труда на всеки човек. Пожелавам много успехи на Кубрат Пулев дано постигне мечтите си. Не е съвършен не харесвам някой от неговите коментари и изявления. Считам че трябва да е малко по скромен. Но той е боксьор а не морален авторитет.Сега един въпрос за хейтърите му: Какво сте постигнали в живота съразмерно с неговите успехи? Какво е финансовото ви състояние съразмерно с неговото? Колко сте популярни и харесвани в сравнение с него
10
4
 
11
 
! Отговори
Един преди 6 години
Ми сигурно ако боксьорите им участваха в мачове, вместо да си измислят контузии, компанията нямаше да е пред фалит.
9
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Кобрата беше добър щеше да получи предложения от САЩ, и щеше вече да е там ;)Залезът е неизбежен...
8
5
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Не е Кобра а Пепелянка !
7
4
 
40
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Кобрата никога няма да играе в САЩ, поне не и мачове за истински пари.Вярно че е най-доброто с което разполагаме, но му лисват ред качества за да е истински шампион - взривност, техника, издръжливост и какво ли не.видя се ясно в мача с Кличко, какво му липсва, няма тепърва да става по-добър. Не трябав да му се сърдим, но нека го оценим реално - толкова си може
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да отиде! Там е неограничени възможности! Може най после да се издигне, но по вероятно е да го утрепят!Талантите на тази възраст вече са се реализирали.Ние тук имаме традицията над 35 годишни магарета да ги определяме като изгряващи звезди, имат още какво да надграждат, продължаваме нататъче и т.н.! Не само в спорта!
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3В Америка спорта е най-комерсиален. Така се получава защото спонсори от сорта на Ред Бул имат отделен рекрамен бюджет за всяка европейска даржава докато същите спонсори в Сащ разполагат с голям бюджет за да плащат много на спортистите.
4
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя спрях да го харесвам след мача му с Кличко..Голям рев беше то ..ръкавиците му пречиха ,настилката на ринга не беше добра ,прожекторите му светиха ..мафия бяха С една дума на калпавия *** космите му пречат Докато Кличко като загуби от Джошуа му стисна ръката и го поздрави като достоен мъж и спортсмен ..
3
2
 
18
 
! Отговори
PossessionMovie1981 преди 6 години
Кобричката никога няма да играе или емигрира в САЩ щот' живота на известните в БГ е мн. по поносим и най-вече по ниско платен но в същото време задоволителен.
2
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***!В Щатите тоя ще го шамаросва всеки любител-боксьор.
1
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква кобра?